עבור לתוכן

אממ x800 או 6800gt

Featured Replies

פורסם

מה יותר חזק ? האם יש גרסה של 256 מב של 6800gt ו256 ביט ? והאם פתחית הצינורות שכולם מדבירם על זה גורמת לנזק לכרטיס כלומר האם זה נחשב כאובר קלוק והאם זה מקצר את חיי הכרטיס / פוגע ביכולות ?

פורסם

Pתיחת צינורות נחשבת לOC, ויכולה לקצר את אורך החיים... אני אישית הייתי הולך על 6800GT (אלה אם אתה משחק בHL2)

פורסם

ה 6800GT עדיף על גירסת ה pro אלא עם כן זאת ה VIVO ש ה X800pro והמחיר סביר והסופטמוד עובד.

עם לא אז נדפק עם כרטיס קצת יותר חלש .

פורסם

במקרה הזה אין דבר כזה פתיחת צ"ע פגומים, לליבות הR420 יש שני סטפינגים, אחד AD שמכיל 16 צ"ע עובדים, בריאים ושלמים, והשני AA שמכיל 12 צ"ע מראש.

כל הX800pro VIVO באים עם סטפינג AD, והlasercut מקוצר. ולאחר פלאשניג הופכים לX800XT/XTPE. הליבות מראש תוכננו לרוץ בתצורה של 16/6 ולכן אין חשש לקיצור חיי הליבה, או פתיחה של צנורות עיבוד פגומים. במוד של הpro VIVO אין שום סיכון בנזק תמידי לכרטיס, אפילו צריבה של ביוס לא מתאים, או הפסקת הצריבה באמצע התהליך, אפשר לתקן, ע"י העלאת המערכת עם כרטיס מסך PCI, וצריבה מחדש של הביוס.

פורסם

יש 2 סוגי AA, אחד עם סטפינג של GEXXXXXX.1 שכן נפתח, והשני GEXXXXXX.2/3/4/5/6/7/8/9 שלא נפתח.

פורסם

כן אבל זה לא רלוונטי, יש גם PRO NON VIVO עם AD שצריך לקצר. PRO VIVO אפשר למצוא ב2430 שקל, לאחר 5 דקות, מקבלים כרטיס הרבה יותר חזק מGT.

ודרך אגב זה GCXXXX.X כזכור לי.

פורסם

קראתי איפה שגם לא צריך לחרוץ פס בין שני העיגולים כמו שאתה עשית, אפשר פשוט לקצר עם הדבק וזהו :jump:

תאמת, אם היו לי 2500 ש"ח (או אפילו יותר) הייתי קונה Pro VIVO.

פורסם

הפעם אני לא על החשבון של אח שלי קיצר התכוונתי לפתחית צינורות של 6800 לא של האקס800 קיצר הפתחיה של ה6800 עושה נזק?

פורסם

לא ... הפתיחה ל 6800 הנזק הוא אספי

עוד לא נתקלתי במישהו שהייתה לו בעיה להחזיר את ה 6800 למצב הקודם עם ה צינורות היו פגומים.

עם מישהו ניתקל שיביא לינק . כי אני עוד לא מצאתי כאלו אנשים עדין.

:nixweiss:

אני בטוח ש דוגמא מצא :lol:

פורסם

זה לא עושה נזק.

פורסם

קיצר דבר משתלם ביותר אבל כמה מוסיפים כול הצינורות הנוספים ולאיזה כרטיסה זה מתאים ה8600 הרגיל ?

פורסם

קראתי איפה שגם לא צריך לחרוץ פס בין שני העיגולים כמו שאתה עשית, אפשר פשוט לקצר עם הדבק וזהו :jump:

תאמת, אם היו לי 2500 ש"ח (או אפילו יותר) הייתי קונה Pro VIVO.

היה על הנקודות איזה חצי מ"מ של חומר שקוף שמונע מעבר חשמל, הנבלות :pissed: אז ניקית הכל עם אזמל, חרצתי קלות בליבה ושמתי דבק.

פורסם

קיצר דבר משתלם ביותר אבל כמה מוסיפים כול הצינורות הנוספים ולאיזה כרטיסה זה מתאים ה8600 הרגיל ?

אמממ זה מוספיף עוד כ 30-20 אחוז תוספת בביצועים

מרגישים את זה במיוחד ברזולוציות הגבוהות.

פורסם

ככל הידוע לי ויכול להיות שאני טועה כאן

פתיחת צינורות לא מהווה שום נזק משום שהשוני היחידי בין האולטרא לגיטי לרגיל הוא המתח לליבה וסוג הזכרונות.

שם זה נגמר, אם ישנם צינורות לא פתוחים והם נפתחים המעבד הגרפי יודע איך להסתדר איתם ללא מאמץ יתר.

פורסם

אוקי אז כנראה אני קונה 6800 איזה כדאי ? של ליטדק אלבטרון יש תקציב של 2500 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים