עבור לתוכן

Mp3 מה זאת אומרת?

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות דיסקמן קורא אם פי 3 אבל למען האמת אין לי מושג מה זה אם פי 3?

מה ההבדל בין mp3 לבין wma?

והאם למשל אני צורב דיסק של אם פי 3, אני צריך לצרוב את השירים ככה ולהפוך אותם במקודד לאם פי 3? או שהדיסקמן אוטומטי ייקרא אותם כאם פי 3?

פורסם

חחחחח MP3 זה הפורמט המתחרה של ה WMA...(אני מניח שאתה יודע מה זה WMA), יש גם נגני דיסקמן שיודעים לקרוא גם MP3 וגם WMA.

אם אתה צורב דיסק מוסיקה כ AUDIO TRACK הוא יקרא אותם ככה (74 דקות), אם אתה צורב דיסק כדיסק עם MP3 או WMA אז אתה יכול לדחוס יותר זמן (פי 12-24 תלוי באיכות), אבל אז זה דיסק נתונים.. השאלה האחרונה שלך לא הכי ברורה.. הדיסקמן יקרא אותם איך שצרבת...

פורסם
  • מחבר

היי, דבר ראשון תודה על העזרה, דבר שני, נגיד יש לי כל מני שירים, חלקם Mp3 חלקם WMA איך אני צורב אותם ביחד לדיסק Mp3?

פורסם

אם הנגן לא תומך ה WMA אז אתה צריך להמיר אותם אם תוכנות (יש הרבה כאלו), למרות שההמרה תוריד קצת מהאיכות (עדיף לך להשיג אותם בפורמט MP3) או להמיר מדיסק מוזיקה ל MP3 ישירות.

כשאתה צורב דיסק עם מוסיקה דחוסה, אתה צורב אותו כמו כל דיסק נתונים שאתה צורב (DATA CD) כמו משחקים או תוכנות וכו'... אתה יכול לשים עליו מה שאתה רוצה (MP3, WMA, OGG) והנגן ינגן רק את הסוג שהוא תומך בו.

אם יש לך הרבה מוזיקה ב WMA אז עדיף לך לקנות נגן שתומך גם בפורמט WMA בנוסף ל MP3.

פורסם

כנס לאתר http://filext.com/ אתה כותב בחיפוש את סוג הקובץ והוא כותב לך מה הקובץ (ובחלק מהקבצים גם איזה תוכנה מפעילה אותו)

פורסם
  • מחבר

אם למשל אני צורב דיסק מוסיקה בווינדוס מדיה פלייר, והדיסק מכיל בתוכו שירים גם מסוג wma וגם מסוג mp3, האם כל דיסקמן יוכל לקרוא את כל השירים בדיסק לא משנה איזה סוג, ואם למשל הדיסקמן קורא רק mp3, מה ייקרה שהוא ייתקל בשיר של wma?

פורסם

אם אתה צורב את הדיסק עם קבצי MP3 ו WMA עליו, אז דיסקמנים שלא יודעים לקרוא דיסקים כאלו לא יוכלו לקרוא את הדיסק. אם הדיסקמן תומך, אז הוא יקרא רק את מה שהוא יודע. אם יהיה שיר של WMA והוא תומך רק ב MP3 הוא פשוט ידלג עליו. אתה יכול לצרוב על הדיסק איזה קבצים שאתה רוצה, הנגנים יקראו רק את הפורמטים שהם יודעים מתוכו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על כל העזרה, למדתי המון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים