עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך שבא עם HL2 בקופסא

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ו - Half Life 2, אז כרטיס שבא עם HL2 יחסוך לו כ - 200 שח (שבעצם ירדו מהמחיר של הכרטיס).

תודה לעוזרים.

פורסם

לא תמצא בארץ כבר,

פורסם
  • מחבר

הבנתי

חבל :-\

תודה בכל מקרה

פורסם

אני חושב שפעם ASUS צירפו עם הכרטיסים שלהם קופון לHL2...

לא חושב שזה עדיין קיים...

בכל מקרה, HL2 חדש ומקורי עם קופסא עולה 180 ש"ח, לא כזה סיפור

פורסם
  • מחבר

1150 שקל לכרטיס הזה זה קצת יקר לא? הכרטיס הוא 9600 XT או שזה דגם שונה? (נה זה XT u??)

אם זה לא 9600 XT, הכרטיס הזה שווה 1000 שקל (מבחינת ביצועים \ מחיר) ?

פורסם

1150 שקל לכרטיס הזה זה קצת יקר לא? הכרטיס הוא 9600 XT או שזה דגם שונה? (נה זה XT u??)

אם זה לא 9600 XT, הכרטיס הזה שווה 1000 שקל (מבחינת ביצועים \ מחיר) ?

לא שווה את המחיר! אפילו לא בצחוק!

במחיר הזה(בעצם בעוד 200-300 שקל) אתה מביא את ה6600GT שלא מריח בכלל את הכרטיס הזה.

אל תעשה את הטעות ותתפתה לקנות את הכרטיס

פורסם

אם אני לא טועה (אבל אני ממש לא בטוח)ראיתי את שכתוב בהשקה של ה- X800XT - X800XTPE שיהיה מצורף איתם הקופון של HL2 וראיתי בביקורות שהוא היה מצורף.

אבל אני לא יודע אם זה עדיין תקף.

פורסם

HL2 בקופסא אף פעם לא היה מצורף לשום כ.מסך.

כרטיסי המסך XT של ATI הגיעו עם קופון - ולא קפוסא (ז"א להוריד מSTEAM - כרטיסי 9800XT,9600XT) וממש לא רק של ASUS - בעיקרון כולם היו אמורים לבוא עם הקופון אבל היו חברות שמשום מה לא הכניסו את הקופון פנימה.

שלי של CLUB3D ויש לי קופון.

אם זה היה לפני שנה- אז היה יוצא לך טוב (וגם היית משחק בHL2 בדקה הראשונה שהוא יצא כי היה אפשר לעשותPRELOAD ואז כשהוא רשמית יוצא רק לאשר את זה- אנשים שלא עשו ככה נתקעו בעומסים של השרתים עקב ההיסטריה סביב המשחק)

היום זה ממש לא משתלם- גם אני לא יודע אם עדיין מביאים את הקופונים , וגם -9800XT עולה כמו 6800GT וממש אין מה להשוות ביניהם בביצועים (לטובת ה6800GT כמובן) ו9600XT עולה כמו 6600 (ושוב אין מה להשוות בין הביצועים) בקיצור- שיקנה כ.מסך נורמלי ואז יחסוך כסף למשחק במקום להתפשר על הכ.מסך לטובת HL2 (ואז יהיה לא כרטיס בינוני-9600XT, על ה9800XT בכלל אין מה לדבר- זה טמטום לקנות אותו עכשיו)

פורסם

אם אני לא טועה (אבל אני ממש לא בטוח)ראיתי את  שכתוב בהשקה של ה- X800XT - X800XTPE שיהיה מצורף איתם הקופון של HL2 וראיתי בביקורות שהוא היה מצורף.

אבל אני לא יודע אם זה עדיין תקף.

בגלל קונצים של היבואנים בארץ זה לא תקף אצלנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים