עבור לתוכן

עזרה בשידרוג המחשב = מעבד, לוח אם וזיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה...

אז ככה... כבר מזמן אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, כלומר המחשב שלי עכשיו על הפנים (מעבד Mhz 1.82) ו256 ראם

אני רוצה שיהיה לי מחשב כזה שיתאים לי למשחקים (לדוגמא הלף לייף2), עריכת סרטים בקטנה ושמערכת ההפעלה תפעל חלק... יש לי תקציב עד 1800 (פחות או יותר).. אה... ושכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך של ריידון 9600 פרו...

תודה לכל העוזרים...

פורסם

מעבדי ?AMD Athlon 64 2800+ (S-754) box

לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire

זכרונות DDR 400 512MB A-DATA

סה"כ .. 1840 ש"ח ..

תבין שזה במזומן בלי הרכבה טועוד מקיי אס פי .. קצת בעייה התקציב .. אם תצליח להגדיל טיפה אותו זה יהיה יותר טוב ..

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה..

תראה... אמרו לי amd הוא יותר לתוכנות מאשר למשחקים ואני יותר מעדיף את החלק של המשחקים המליצו לי על

?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache)? שהוא עולה 1060 שקל

אז אם אתה (או מישהו אחר) יכול להתאים לי לוח אם למעבד הזה אז... חחח הוא יעזור לי... אני רוצה להשוות בין AMD ולבין INTEL ואז לראות מה יותר טוב...

פורסם

אולי התבלבלת פה ..

אם אתה מתכוון מה יותר טוב למשחקים AMD דווקא עדיפה בקטע הזה ..

ביינתים .. AMD=משחקים INTEL = קידוד ועריכה

אני עדיין אומר לך שמה שהבאתי לך ממש נחמד ..

פורסם

amd הוא לא טוב רק לתוכונות.. במיוחד לא ה64 ביט , AMD נותן יותר תמורה למחיר ו64 ביט גם נותן ביצועים מאוד טובים והוא גם 64 ביט כמו שאפשר להסיק מהשם.. אם תגדיל את התקציב לפחות ל2000 כי ההבדל בין ה 3000 ל2800 הוא די גדול ושווה את ההפרש במחיר.

אני מציע לך ללכת על הamd 64 ביט אבל ה3000 עם אותו לוח והכול כמו שהבחור מעליי אמר.. אבל זה כרוך בהגדלת התקציב.

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

ולי אתם יכולים בבקשה להגיד לי כמה כל חלק עולה? (בנפרד)

פורסם

תלוי מאיזה חנות ..

מעבד הוא בד"כ 1000 שקל ל 64 ביט .. (יש כאלה זולים יותר אבל לא רציני ..)

לוח אם שאני לקחתי עולה 500 - 550 של ג'יגה בית לסוקט 754

זיכרונות יש את הסמסונג ב 535 בלוג'יק ואת ה a-data ב 430 ב KSP

השאלה זה מאיפה אתה קונה ..

(שוב אל תשכח ב KSP זה מחיר מזומן ..)

פורסם
  • מחבר

מז"א מחיר מזומן? לא כולל ההתקנה של הטכנאי?

פורסם

לא לא לא ..

התקנה זה בנפרד וזה גם דבר שצריך לקחת בחשבון .. (מכיוון שההתקנה של הזיכרון עצמו כל כך מסובכת! :))

מחיר מזומן זאת אומרת שאתה בא אליהם עם שטרות .. 430 שקל במזומן ..

עכשיו אתה שואל .. מה ההבדל ?

במזומן לא צריך להוציא חשבונית מס זאת אומרת שהרווח שלך ושלהם גדול יותר מכיוון ששום דבר אינו הולך למס הכנסה ..

אבל עדיף לך להרכיב את כל החלקים בחנות אחת ולא לעשות מקבץ .. אז תחשוב מה העדיפויות שלך ..

(אהה רק שתדע גם לוג'יק פי סי מקבלים מזומן .. הנחה של 2% .. לא רציני .. אבל הייתי ממליץ להעלות את התקציב ל כ 2100 ואז אתה מביא שילוש מעולה מהם!)

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לקחת את כל החלקים שלי מאותה חנות ולהרכיב כבר שם? כמה זה יעלה לי בערך (שם ירכיבו לי את החלקים)?

פורסם

כל חנות זה שונה ..

אני יודע שבלוג'יק זה 160 ש"ח הרכבה וב KSP זה 190 ..

תשמע אבל הם לא ירכיבו לך את זה על האוויר ..

אתה צרי לתת להם מארז ..

אז אם אתה מבין בזה ויודע איך לחבר (זה ממש לא בעייה .. ההתקנה של הלוח אם במארז כרוכה בהברגת 4 ברגים ולהכניס את המעבד לתושבת זה בכלל קל ...)

אז תוותר על ההרכבה ותעשה את זה בבית ...

פשוט חבל לשלם על דבר כזה פשוט ..

שזה מחשב שלם זה יותר סביר ככה אתה בטוח שהכל עובד והם לא יכולים להגיד לך שדפקת איזה משהו בהרכבה ..

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר כדאי לי לקנות את כל הדברים ולחבר אותם בבית? או לבקש מהטכנאי שלי? (שזה 190 שקל)

פורסם

אה תנסה את הבנדלים בפנדה

פורסם
  • מחבר

מה?

פורסם

בנדל = BUNDLE = מחשב מורכב .. זה יוצא יותר זול טיפה אבל אתה לא יכול להחליט על חלקים ..

קיצר תרכיב בבית .. וזהו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים