עבור לתוכן

מחפש מקרן ב8000-9000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב, אני מחפש לקנות מקרן בסביבות ה8000-9000 ש"ח והרבה המליצו לי על הפנסוניק AE500 וOptoma H30 וכל מני אחרים.

אני אבל רוצה ללכת לחנות לראות את המקרנים האלה ורק אז להחליט איזה אני הולך לקנות. מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה הרבה מקרנים?

הייתי אתמול בhoolywood בהרצליה והיו להם רק איזה שני מקרנים של טושיבה (שדווקה היו לא רעים) אבל זה לא מספיק..

יש חנות יותר מקצועית בעסק הזה?

BTW

למישהו יש את האתר של סינימה פרדיסו

פורסם

לי יש את הפוג'יטסו B601 הוא עולה משהו כמו 7.5 אבל האיכות שלו עולה(לדעתי) על האיכות של מקרנים יקרים יותר(לדוג' האופטומה שאתה מדבר עליו)

קניתי אותו בסטריאו סטאר בפ"ת יש להם דווקא מבחר דיי גדול של מקרנים

פורסם
  • מחבר

אתה יודע על עוד חנויות באיזור המרכז ששווה ללכת אלייהם?

ויש אתר לחנות שקנית ממנה?

פורסם

כן

המבחר עצמו הרבה יותר קטן מאשר בחנות עצמה

כשקנינו את המקרן בדקנו בhoolywood ובעוד חנות בכפ"ס שברח לי השם שלה, ושם נתנו לנו את היחס הכי טוב ואת המחירים הנמוכים ביותר

פורסם
  • מחבר

כפר סבא? זה יהיה מצוין לי חנות בכפר סבא עם מקרנים.. אני גר בכפר סבא אז אין לי בעיה לבוא ורק לראות מקרנים כדי להחליט על איזה מקרן ללכת

יש מצב שאתה מברר לי את השם של החנות?

פורסם

ממה שהבנתי למולי (סינימה פרדיסו ) אין אתר

אבל מומלץ הoptoma והZ2 של סאניו (שניהם ראיתי עם DVD של LG וממש אהבתי ) (חיבור קומפוננט כמובן )

פורסם
  • מחבר

למולי יש אתר, אבל ממה שאני רואה פה אין לו מקרנים.

מחר אני יתקשר אליו ויראה אם באמת הוא מחזיק מקרנים או לא.

ואנשים אני צריך עוד חנויות מקצועיות שבהם אפשר לראות את כל המקרנים שאתם אומרים

באיחוד את הפנסוניק AE500 שאמרו לי שהוא מאוד טוב

פורסם

סטריאו סטאר זאת חנות מקצועית לכל דבר

רק מקצועיות באה על חשבון מחיר.

תעעשה סקר מקיף מאוד לפני קניה.

פורסם

האופטומה מקרן מדהים אבל אני חושב שהוא קצת מעל לתקציבך

פורסם

אני לא זוכר את הדגם של המקרן שישי לי.... אבל יש בו כניסה של מסך... שרשום מעליה COMPUTER

ואני רוצה לדעת אם מישהו פעם חיבר לשם תמחשב.... ובאיזה איכות זה יוצא?.??

כי חבל סתם לקנות כבל (שעולה בסביבות ה600 שקל בגלל האורך שאני צריך...) ולהתבאס על האיכות....

אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה אני יודה לו מאוד...

פורסם
  • מחבר

"כבל של מחשב" זה או VGA או DVI (כנראה VGA)

ו600 שקל?! אפשר לקנות כזה בפחות מ50 שקל... לא יודע מאיפה הבאת את המחיר הזה, בסך הכל צריך כבל מעריך של החיבור שיש לך.

ואני מקווה ששבוע הבא אני ילך לראות את כל המקרנים ויחליט כבר איזה הכי כדאי לי לקנות..

צפו לעידכונים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים