עבור לתוכן

מה יותר מומלץ? ASUS 6800 או ALBATROM 6800 ?

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן מטלבט על כרטיסי מסך, אז הגעתי להחלטה שאני יקח 6800 הרגיל, עכשיו השאלה ASUS או Albatron ?

בקשר לכרטיסי זיכרון, Adata 512MB DDR 3200 Memory + עוד אחד, זה טוב? יעני Adata ?

תודה לכל העוזרים..

• תגובות 80
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם המחיר זהה, לך על ASUS מכיוון שהקירור של הכרטיס טוב יותר.

בקשר לזיכרון, A-DATA מעולים.

פורסם

עדיף leadtek על שנייהם

95 אחוז שהצינורות שלו ניפתחים . ויש פה אחד בפורום שהוא עוד הוחכה לזה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה ASUS עולה 200 ש''ח יותר (כולל מע''מ) זה אומר שה אלבטרון עולה פחות, לקחת את האלבטרון?

פורסם

אם יש לך תקציב מספיק לASUS אז יש לך מספיק גם לGAINWARD שלוקח את שניהם בהליכה

פורסם

שטויות הכי טוב ה leadtek

שלוח את שלושתם

מכל בחינה

1 קירור

2 אחריות

3 מחיר

4 אחוזי הצלחה של פתיחת הצינורות הנעולים

5 OC

6 שקט

7 איכות

פורסם

שטויות הכי טוב ה leadtek

שלוח את שלושתם

מכל בחינה

1 קירור

2 אחריות

3 מחיר

4 אחוזי הצלחה של פתיחת הצינורות הנעולים

5 OC

6 שקט 

7 איכות

1. הקירור של הGAINWARD הרבה יותר טוב.

2. הGAINWARD בא עם 3 שנים אחריות (אני בטוח שהלידטק לא בא עם יותר מזה).

3. על איכות משלמים יותר

4. שטויות! תהיה בטוח שהGAINWARD הרבה יותר איכותי, ופתיחת צינורות זה הרבה עניין של מזל.

5. OC?! גירסאת הGOLDEN SAMPLE באה עם OC מובנה, תיזמונים הרבה יותר טובים ויכולות OC שמשאירות על הלידטק אבק.

6. יש מצב שהלידטק יותר שקט.

7. גירסאת הGOLDEN SAMPLE ובעצם גם הגירסא הרגילה הם בהרבה יותר איכותיים מכל כרטיס שתמצא

אין מה להגיד לידטק באמת חברה טובה, אבל GAINWARD זאת ליגה אחרת.

פורסם

בכל אופן השרות של אלבטרון בארץ מעולה -רוזטק מנסיון.

אים האלבטרון זול יותר ואן לך כסך מיותר תיקנה אותו חוץ מאינוויזן (זיכרונות זולים) כל הכרטיסים באיכות מעולה.

פורסם

אוקי קודם כל לא לכלכך על אלבטרון

אני מת על הכרטיס הכחלחל שלי שאגב גם הוא פרוץ ללא כל בעייה.

הקירור שלו כולל היטפייפס והוא דיי מאסיבי.

הוא אחלה באוברקלוק גם אחרי הפריצה!

אני ממליץ על אלבטרון הפתרון הזול והטוב!

פורסם

1. הקירור של הGAINWARD הרבה יותר טוב.

2. הGAINWARD בא עם 3 שנים אחריות (אני בטוח שהלידטק לא בא עם יותר מזה).

3. על איכות משלמים יותר

4. שטויות! תהיה בטוח שהGAINWARD הרבה יותר איכותי, ופתיחת צינורות זה הרבה עניין של מזל.

5. OC?! גירסאת הGOLDEN SAMPLE באה עם OC מובנה, תיזמונים הרבה יותר טובים ויכולות OC שמשאירות על הלידטק אבק.

6. יש מצב שהלידטק יותר שקט.

7. גירסאת הGOLDEN SAMPLE ובעצם גם הגירסא הרגילה הם בהרבה יותר איכותיים מכל כרטיס שתמצא

אין מה להגיד לידטק באמת חברה טובה, אבל GAINWARD זאת ליגה אחרת.

יש את DOGMA שדוחף את ATI לכל חור ויש אותך שדוחף את GAINWARD לכל חור >:( לי יש לידטק ובוא שנינו נעלה תמונות של טמפרטורה + מקסימום OC ( תוצאות ב 3DMARK 2003 ) כי בקשר לOC אפשר לשקר אבל תוצאות זה עניין אחר במיוחד שהמעבד כמעט לא משנה כלום בתוכנה...

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

הקירור של גיינווארד גרוע,ראיתי אותו במו עיני

ההיספרידרים שיושבים על הליבה + והזכרונות לא נוגעים ב-פיסת מתכת שעליה יושבים המאוורררים

דבר שהיה יכול לעזור מאוד בפיזור החום

ושתי מאווררים שזורקים אוויר על הזכרונות ועל הליבה לא שמו 'שום' קירור :screwy: *ראה מיקום פיזי*

img07.jpg

פורסם

איזה שטויות ::)

פורסם

הקירור של גיינווארד גרוע,ראיתי אותו במו עיני

ההיספרידרים שיושבים על הליבה + והזכרונות לא נוגעים ב-פיסת מתכת שעליה יושבים המאוורררים

דבר שהיה יכול לעזור מאוד בפיזור החום

ושתי מאווררים שזורקים  אוויר על הזכרונות ועל הליבה לא שמו 'שום' קירור  :screwy: *ראה מיקום פיזי*

img07.jpg

מצטער בנאדם....

במילים יפות, אתה סתם מבלבל בשכל...

כשהיה לך נסיון עם הGAINWARD דבר איתי

יש את DOGMA שדוחף את ATI לכל חור ויש אותך שדוחף את GAINWARD לכל חור >:( לי יש לידטק ובוא שנינו נעלה תמונות של טמפרטורה + מקסימום OC ( תוצאות ב 3DMARK 2003 ) כי בקשר לOC אפשר לשקר אבל תוצאות זה עניין אחר במיוחד שהמעבד כמעט לא משנה כלום בתוכנה...

עוד אחד שחושב את עצמו משהו...

מתי בדיוק דחפתי את GAINWARD לכל חור?! אה... שמתווכחים מי יותר טוב LEADTEK או GAINWARD ופשוט צובט לך בלב שהוא יותר טוב...

לא נורא... יום אחד אתה תתבגר

ואם כבר מדברים על נדחפות, לא אני זה שדוחף בכל תארד את עניין הטמפ' המסכנה שלך ("אני הוצאתי את הסינק, החלפתי משחה, הוצאתי את הפלסטיק, ושמתי דלטא בסל"ד נמוך שזורק אוויר".....פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח).

אז כדי לך להרגע ומהר

ובקשר לתוצאות... אין לי בעיה לעלות יותר מאוחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים