פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אני כבר הרבה זמן מטלבט על כרטיסי מסך, אז הגעתי להחלטה שאני יקח 6800 הרגיל, עכשיו השאלה ASUS או Albatron ?בקשר לכרטיסי זיכרון, Adata 512MB DDR 3200 Memory + עוד אחד, זה טוב? יעני Adata ?תודה לכל העוזרים..
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אם המחיר זהה, לך על ASUS מכיוון שהקירור של הכרטיס טוב יותר.בקשר לזיכרון, A-DATA מעולים.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים עדיף leadtek על שנייהם 95 אחוז שהצינורות שלו ניפתחים . ויש פה אחד בפורום שהוא עוד הוחכה לזה.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר ה ASUS עולה 200 ש''ח יותר (כולל מע''מ) זה אומר שה אלבטרון עולה פחות, לקחת את האלבטרון?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אם יש לך תקציב מספיק לASUS אז יש לך מספיק גם לGAINWARD שלוקח את שניהם בהליכה
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים שטויות הכי טוב ה leadtekשלוח את שלושתם מכל בחינה1 קירור2 אחריות3 מחיר4 אחוזי הצלחה של פתיחת הצינורות הנעולים5 OC 6 שקט 7 איכות
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים שטויות הכי טוב ה leadtekשלוח את שלושתם מכל בחינה1 קירור2 אחריות3 מחיר4 אחוזי הצלחה של פתיחת הצינורות הנעולים5 OC 6 שקט 7 איכות1. הקירור של הGAINWARD הרבה יותר טוב.2. הGAINWARD בא עם 3 שנים אחריות (אני בטוח שהלידטק לא בא עם יותר מזה).3. על איכות משלמים יותר4. שטויות! תהיה בטוח שהGAINWARD הרבה יותר איכותי, ופתיחת צינורות זה הרבה עניין של מזל.5. OC?! גירסאת הGOLDEN SAMPLE באה עם OC מובנה, תיזמונים הרבה יותר טובים ויכולות OC שמשאירות על הלידטק אבק.6. יש מצב שהלידטק יותר שקט.7. גירסאת הGOLDEN SAMPLE ובעצם גם הגירסא הרגילה הם בהרבה יותר איכותיים מכל כרטיס שתמצאאין מה להגיד לידטק באמת חברה טובה, אבל GAINWARD זאת ליגה אחרת.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים gainward עולה 2100 leadtek עולה 1800http://www.nvnews.net/reviews/gainward_geforce_6800_golden_sample/page2.shtmlhttp://www.bjorn3d.com/read.php?cID=726&pageID=1158תקרא...הקירור של ה gainward הוא הרבה יותר רועש.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים בכל אופן השרות של אלבטרון בארץ מעולה -רוזטק מנסיון.אים האלבטרון זול יותר ואן לך כסך מיותר תיקנה אותו חוץ מאינוויזן (זיכרונות זולים) כל הכרטיסים באיכות מעולה.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אוקי קודם כל לא לכלכך על אלבטרוןאני מת על הכרטיס הכחלחל שלי שאגב גם הוא פרוץ ללא כל בעייה.הקירור שלו כולל היטפייפס והוא דיי מאסיבי.הוא אחלה באוברקלוק גם אחרי הפריצה!אני ממליץ על אלבטרון הפתרון הזול והטוב!
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים 1. הקירור של הGAINWARD הרבה יותר טוב. 2. הGAINWARD בא עם 3 שנים אחריות (אני בטוח שהלידטק לא בא עם יותר מזה). 3. על איכות משלמים יותר 4. שטויות! תהיה בטוח שהGAINWARD הרבה יותר איכותי, ופתיחת צינורות זה הרבה עניין של מזל. 5. OC?! גירסאת הGOLDEN SAMPLE באה עם OC מובנה, תיזמונים הרבה יותר טובים ויכולות OC שמשאירות על הלידטק אבק. 6. יש מצב שהלידטק יותר שקט. 7. גירסאת הGOLDEN SAMPLE ובעצם גם הגירסא הרגילה הם בהרבה יותר איכותיים מכל כרטיס שתמצא אין מה להגיד לידטק באמת חברה טובה, אבל GAINWARD זאת ליגה אחרת. יש את DOGMA שדוחף את ATI לכל חור ויש אותך שדוחף את GAINWARD לכל חור לי יש לידטק ובוא שנינו נעלה תמונות של טמפרטורה + מקסימום OC ( תוצאות ב 3DMARK 2003 ) כי בקשר לOC אפשר לשקר אבל תוצאות זה עניין אחר במיוחד שהמעבד כמעט לא משנה כלום בתוכנה...
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים הקירור של גיינווארד גרוע,ראיתי אותו במו עיני ההיספרידרים שיושבים על הליבה + והזכרונות לא נוגעים ב-פיסת מתכת שעליה יושבים המאוורררים דבר שהיה יכול לעזור מאוד בפיזור החום ושתי מאווררים שזורקים אוויר על הזכרונות ועל הליבה לא שמו 'שום' קירור *ראה מיקום פיזי*
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים הקירור של גיינווארד גרוע,ראיתי אותו במו עיני ההיספרידרים שיושבים על הליבה + והזכרונות לא נוגעים ב-פיסת מתכת שעליה יושבים המאוורררים דבר שהיה יכול לעזור מאוד בפיזור החום ושתי מאווררים שזורקים אוויר על הזכרונות ועל הליבה לא שמו 'שום' קירור *ראה מיקום פיזי* מצטער בנאדם.... במילים יפות, אתה סתם מבלבל בשכל... כשהיה לך נסיון עם הGAINWARD דבר איתי יש את DOGMA שדוחף את ATI לכל חור ויש אותך שדוחף את GAINWARD לכל חור לי יש לידטק ובוא שנינו נעלה תמונות של טמפרטורה + מקסימום OC ( תוצאות ב 3DMARK 2003 ) כי בקשר לOC אפשר לשקר אבל תוצאות זה עניין אחר במיוחד שהמעבד כמעט לא משנה כלום בתוכנה... עוד אחד שחושב את עצמו משהו... מתי בדיוק דחפתי את GAINWARD לכל חור?! אה... שמתווכחים מי יותר טוב LEADTEK או GAINWARD ופשוט צובט לך בלב שהוא יותר טוב... לא נורא... יום אחד אתה תתבגר ואם כבר מדברים על נדחפות, לא אני זה שדוחף בכל תארד את עניין הטמפ' המסכנה שלך ("אני הוצאתי את הסינק, החלפתי משחה, הוצאתי את הפלסטיק, ושמתי דלטא בסל"ד נמוך שזורק אוויר".....פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח). אז כדי לך להרגע ומהר ובקשר לתוצאות... אין לי בעיה לעלות יותר מאוחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.