עבור לתוכן

של איזה חברה בטוח נפתחיים צינורות העיבוד 6800 נפתחיים מ12 ל16

Featured Replies

פורסם

לא אבל יש כרטיסים שנפתחים 100% כמו הeVGA limited ed שלכל הרוחות אפילו הקופסא זה קופסא של U עם מדבקה של NU שמכסה את הULTRA ;D

• תגובות 48
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה GF6800U עם ביוס של NU, והוא נמכר ב325 דולר, GF6800U ב325 דולר... :smile1::screwy:

פורסם

אני לא מבין, אם הצינורות נמצאים על הליבה, ואת הליבות החברות שמייצרות את הכרטיסים קונות מnVidia, אז הדרך היחידה שכרטיסים של יצרן מסויים יפתחו בשיעור גבוה יותר משל יצרן אחר היא אם הוא שם ליבות טובות יותר על הכרטיס!

לא?

פורסם

אין דבר כזה ליבות טובות יותר...

אבל בקשר לסיכויים לפתיחת הצינורות בNU כרכע זה רק עניין של מזל לא של יצרן...

אבל צריך לקחת בחשבון שכל שעובר הזמן ומיוצרים יותר ליבות, יש יותר ליבות פגומות, ולכן הסיכוי יורד

פורסם

אני לא מבין, אם הצינורות נמצאים על הליבה, ואת הליבות החברות שמייצרות את הכרטיסים קונות מnVidia, אז הדרך היחידה שכרטיסים של יצרן מסויים יפתחו בשיעור גבוה יותר משל יצרן אחר היא אם הוא שם ליבות טובות יותר על הכרטיס!

לא?

nVIDIA לא מייצרת את הליבות, IBM כן, יכול להיות שיהיה batch של ליבות עם 20% ליבות פגומות שמתאימות לNU, חברה X קונה קונה את הbatch הזה ומייצרת ממנו 50% GT וU ו50% NU כלומר ש20% מתוך כרטיס הNU לא יפתחו, שזה משאיר 80% סיכוי לפתיחה מוצלחת של כרטיסי הNU של חברה X מתוך אותו batch.

חברה Y קונה ליבות של batch אחר ש50% ממנו הם ליבות פגומות שמתאימות לNU אותה חברה מחליטה לייצור מאותה קניה כרטיסי NU בלבד, ולכן יש כבר סיכוי של 50% לפתיחה מוצלחת.

ככה שכן אפשר להגיד שיש חברה שהסיכוי לפתיחה מוצלחת של הכרטיסים שלה גבוהה יותר, אבל בלתי אפשרי לעקוב אחרי זה, כיוון שכמות הליבות שחברה ממוצעת קונה היא עצומה, חודש אחד יכול להיות שכל הכרטיסים של חברה Z יפתחו, וכל הכרטיסים שיוצרו בחודש שאחריו כבר לא נפתחים בכלל.

פורסם

הקיצר מה החלטת צרכן יקר?

פורסם

אין דבר כזה ליבות טובות יותר...

אבל בקשר לסיכויים לפתיחת הצינורות בNU כרכע זה רק עניין של מזל לא של יצרן...

אבל צריך לקחת בחשבון שכל שעובר הזמן ומיוצרים יותר ליבות, יש יותר ליבות פגומות, ולכן הסיכוי יורד

לא הגדרתי נכון, התכוונתי ליבה טובה יותר במשמעות ליבה של GT וליבה פחות טובה במשמעות של ליבה של NU.

פורסם

לליבות שנפתחו יש פטנציאל אובר יותר גדול,לא?

הרי ליבות של GT\U מראש תוכננו לעבוד בתדרים גבוהים יותר...וליבות שנפתחו במקור יועדו לGT\U

ממה שאני הבנתי כאן בארץ יש סטוק טוב של כרטיסי MSI\Leadtek שנפתחו אני עדיין לא נתקלתי במשהו בארץ עם 6800 MSI\Leadtek שהצינורות לא נפתחו אצלו ועבדו כראוי.

מצד שני אני מכיר משהו עם xfx שהצינורות אצלו היו נעולים,ובניגוד למגמה הרווחת - שהוא נעל אותם בחזרה הארטיפקטים נעלמו.

להלן תמונה של ארבעה צינורות דפוקים של 6800nu בCS:s

לחץ כאן

פורסם

במפעלים מייצרים אותו דבר את כל הליבות, זה לא שדופקים בכוונה ליבות של NU ולא עושים ליבות אחרות עם יכולת OC יותר טובה (לGT או U).

לפני מה שאני יודע יש ככה (אני מדבר על הNU):

ליבות תקינות לחלוטין של GT או U.

או ליבות עם VP ו\או PL תקינים אבל הם לא מספיק יציבות בתדרים גבוהים (וזה לא בכוונה, הם פשוט נדפקו בייצור).

או ליבות שאי אפשר לפתוח את הVP ו\או PL שלהם אבל הם יכולות לעבוד בתדרים גבוהים.

או לא זה ולא זה :)

פורסם

אני קורא םה הודעה הודעה

עדיין לא הבנתי מה אלו הצינורות האלו, ואם פותחים אותם איך הם עוזרים, ואיך זה שבחלק מהכרטיסים הם כן נפתחים ובחלק לא?

פורסם

פייפים שווה עורקים

ליבה שווה לב

זרימת דם שווה תצוגה

ככל שיש יותר עורקים ישנה זרימה תקינה וטובה יותר של דם ללב

ההסבר הפשוט ביותר

כמה שפחות ככה יכולת החישוב נמוכה יותר

פורסם

או אפשר גם

להשוות את זה לצינורות מים

מי ימלאה דלי יותר מהר

12 צינורות מים או 16?

ברור של 16...

ככה זה בביצועים

הכרטיס יוציא יותר גוס(מיץ) וככה הביצועים יגדלו (כאילו יותר "מים" "נזרמים" לתוך המחשב).

פורסם

אני חייב לציין שזאת אנלוגיה ממש טיפשית, והיא לא מראה כלום חוץ מתפיסה מוטעת של תהליך עיבוד הנתונים. אם כבר מדמים צ"ע למשהו, מדמים אותם לסרט נע במפעל.

י

פורסם

הכי פשוט להסביר את זה ככה...

יש לך רעיונות\הסברים יותר טובים אז תתן אתה הסבר

מה אתה כל שניה יורד על כולם...

:bash:

פורסם

לא ירדתי על אף אחד מה אתה רוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים