עבור לתוכן

של איזה חברה בטוח נפתחיים צינורות העיבוד 6800 נפתחיים מ12 ל16

Featured Replies

פורסם

תגידו אם פותחים הכרטיסים יעבדו טוב בsli?

• תגובות 48
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. הוא צריך להיות PCI-E קודם כל.

2. אם הוא PCI-E אין שום סיבה שהוא לא יעבוד

פורסם

זה כרטיסי AGP מה הקשר SLI עכשיו?

כאשר יהיה 6800 לPCIE בשוק אפשר יהיה לדעת, בעקרון יש בעיות גדולות של חוסר תאימות בגלל תלות גדולה בתכנות הASIC של הכרטיסים, אפילו כרטיסים זהים אבל משני יצרנים שונים לא יעבדו, האם הפתיחה יכולה לפגום ביכולות הSLI שלהם? זה דבר מאוד סביר.

פורסם

תעשה חישוב כזה קניתה פתחתה עבד סבבה לא עבד תיקנה חדש ותיצטער שלא קניתה אולטרה מראש!!!במחיר הרבה פחות אז למה לא להוסיף עוד כמה דולרים

על חזק באמת במקום להפוך GT לשפן נסיונות...לדעתי הרבה יותר משתלם...

פורסם

מתי כבר תקלטו, אחוז הפתיחה בכל הכרטיסים שווים.

הלידטק היה שם מקום ראשון רק בגלל שהכי הרבה אנשים קנו אותו.

אם תקנה את הגולדן סאמפל של גיינוורד או את הPOV (או כל חברה אחרת) יהיו להם את אותו אחוזי הצלחה להפתח.

פורסם

זה כרטיסי AGP מה הקשר SLI עכשיו?

כאשר יהיה 6800 לPCIE בשוק אפשר יהיה לדעת, בעקרון יש בעיות גדולות של חוסר תאימות בגלל תלות גדולה בתכנות הASIC של הכרטיסים, אפילו כרטיסים זהים אבל משני יצרנים שונים לא יעבדו, האם הפתיחה יכולה לפגום ביכולות הSLI שלהם? זה דבר מאוד סביר.

אל תבלבל בשכל...!

6800 זמין כבר בPCI-E.

הוכחה

ובקשר לבעיית אי-תאימויות: זה שאתה שונא את nVIDIA הבנו, זה שאתה נגד SLI הבנו, אבל להמציא כ"כ הרבה שטויות זה כבר מוגזם!

nVIDIA כבר אמרה (אני חושב שקראתי על זה בטום, אבל אל תתפוס אותי במילה) שמערך הSLI יעבוד עם 2 כרטיסים *מדגם* זהה אפילו שהיצרנית שונה!

כלומר, ניתן להרכיב SLI עם 6800U של GAINWARD ו6800U של ASUS.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לGF6800NU.

פורסם

לא, הוא התכוון סדרת 6800 בכלל, כולל כל הדגמים.

בסה"כ הבאתי הוכחות שהוא סתם מבלבל בשכל

נו באמת, דוגמה ראה הזדמנות "להשפיל" את nVIDIA והוא לא ינצל אותה?

פורסם

אל תבלבל בשכל...!

6800 זמין כבר בPCI-E.

הוכחה

ובקשר לבעיית אי-תאימויות: זה שאתה שונא את nVIDIA הבנו, זה שאתה נגד SLI הבנו, אבל להמציא כ"כ הרבה שטויות זה כבר מוגזם!

nVIDIA כבר אמרה (אני חושב שקראתי על זה בטום, אבל אל תתפוס אותי במילה) שמערך הSLI יעבוד עם 2 כרטיסים *מדגם* זהה אפילו שהיצרנית שונה!

כלומר, ניתן להרכיב SLI עם 6800U של GAINWARD ו6800U של ASUS.

לא היצרנית חייבת להיות זהה,

Can I mix and match?

No. NVIDIA doesnt support SLI on two different models or from different vendors. SLI supports configurations with the same model (i.e. 6800 Ultra) from the same vendor (Vendor XYZ).

וכל התעסקות עם הASIC של הכרטיס, כמו שהסופט מוד יוצר, יכולה לגרום לבעיות לא קטנות כאשר מדובר בSLI.

לא, הוא התכוון סדרת 6800 בכלל, כולל כל הדגמים.

בסה"כ הבאתי הוכחות שהוא סתם מבלבל בשכל

נו באמת, דוגמה ראה הזדמנות "להשפיל" את nVIDIA והוא לא ינצל אותה?

להשפיל את nVIDIA :lol: :lol: :lol: אוייש עד כמה שאתה ילדותי, ועדיין אין 6800 לpcie בחנויות, כן זה לא אומר שאין כאלה, היה אפילו לפני חצי שנה כמות נכבדת של NV45 שכולם הלכו ל6800 (GTO(6800nu dell-OEM של DELL שנמכר עם המערכות שלה.

פורסם

בגלל הקירור "הטוב" שלו.

וד"א הוא יותר יקר רק מהאלבטרון ומהPOV.

הGAINWARD והASUS נחשבים להרבה יותר איכותיים (וגם יקרים).

אבל בסופו של דבר, בקשר לפתיחת צינורות הכל מסתכם במזל.

אם אתה כ'כ גאון בו ותסביר לי למה asus\gainward יותר איכותיות מleadtek?

לפי מה שהבנתי (מפורום RivaTuner בGURU3D) אנשים שפתחו את הLeadtekים קבלו בממוצע 1000+~ נקודות ב3DMark03 וכ400 נקודות ב3DMark05

ואנוכי גם קיבל ציונים דומים... (שהם תוצאות גובוהות יחסית לNU אחרים שנפתחו)

פורסם

אם אתה כ'כ גאון בו ותסביר לי למה asus\gainward יותר איכותיות מleadtek?

לפי מה שהבנתי (מפורום RivaTuner בGURU3D) אנשים שפתחו את הLeadtekים קבלו בממוצע 1000+~ נקודות ב3DMark03 וכ400 נקודות ב3DMark05

ואנוכי גם קיבל ציונים דומים... (שהם תוצאות גובוהות יחסית לNU אחרים שנפתחו)

הסברתי כבר למה GAINWARD הרבה יותר איכותיים מLEADTEK.

לחץ כאן

ובקשר לממוצע של ה1000 נקודות יותר....

וואלה באמת כל הכבוד לך שהצלחת פתוח את הצינורות, זה באמת אחלה של דבר והיה לך מזל...

ומן הסתם אם פתחת צינורות נוספים, והכל תקין אז ברוררררר שהתוצאה שלך תעלה!

אבל אתה לא יכול להגיד שזה בממוצע יותר מNU אחרים שנפתחו כי קודם כל לא הייתה השוואה ישירה בין הGAINWARD לLEADTEK...

בדר"כ רוב מי שמשתתף ומעלה את הנק' שלו הוא בעל כרטיס של LEADTEK, הם נמכרים הרבה יותר והGAINWARD הרבה יותר נדירים, במיוחד הGS

אבל הנתונים של הGAINWARD הרבה יותר טובים... אין מה לעשות

ובקשר אליך DOGMA,

אמרו כבר שניתן כבר להרכיב מערך SLI עם 2 כרטיסים זהים מחברות שונות בעזרת צריבת ביוס זהה...

ואמרו שNVIDIA תעבוד על פתרון יותר אלגנטי...

ובקשר לילדותיות... תתחיל לקרוא את ההודעות שלך בפורום ותבין עד כמה אתה מסכן....

פורסם

צריבת ביוס זה רק רעיון היפוטטתי, ובתאוריה זה יעבוד רק על כרטיסים שמשתמשים ברפרנס בורד של nVIDIA יש הרבה חברות שיוצרות PCB משלהם, כמו BFG למשל. וגם אז יכולות להיות אי תאימויות עם הASIC ID. ועדיין אין שום קשר בין אפשרות מאוד סבירה שכרטיסי שעברו מוד לא יפעל בSLI לבין כל מה שאתה מקשקש.

פורסם

מריבות ממש ממש מפגרות

קנה ותנסה

בהצלחה

פורסם

ברק אין פה מריבה יש פה וויכוח...

ואתה רק מחזק את מה שאני אומר... (לא יודע עד כמה אתה מבין בזה)

פתיחת צינורות זה רק עניין של מזל

פורסם

ואין קשר קלוש בין החברה לאחוז הפתיחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים