עבור לתוכן

האם המשלוח הרשמי של מעבדי AMD 64 BIT נגיע לארץ?

Featured Replies

פורסם

האם המשלוח הגיע? האם תיהיה ירידת מחירים כתוצאה מכך?

פורסם

שאלה טובה, לא נראה לי שמישהו פה יכול לנבא את הסוגייה...

השאלה אם זה באמת משנה... גם ככה החנויות רגילות לייבא בעצמם את החלקים במחירים לא אסטרונומים, אז לא בטוח בכלל שהם ישתמשו ביבואן הרשמי.

פורסם

TECHDATA אמורים לקבל את המעבדים השבוע חלק מהדגמים הם כבר קיבלו והמחירים כרגע הם המחירים שיהיו.

אם לא שמתה לב הורדת המחירים הגדולה כבר הייתה וכיום ההבדל בין מחיר NEWEGG למחיר נורמלי שאתה קונה בארץ הוא בסביבות ה 30-40דולר למעבד ככה שזה דיי סביר.

פורסם

TECHDATA אמורים לקבל את המעבדים השבוע חלק מהדגמים הם כבר קיבלו והמחירים כרגע הם המחירים שיהיו.

אם לא שמתה לב הורדת המחירים הגדולה כבר הייתה וכיום ההבדל בין מחיר NEWEGG למחיר נורמלי שאתה קונה בארץ הוא בסביבות ה 30-40דולר למעבד ככה שזה דיי סביר.

מחזק המעבד שלי מטאקדאה כלומר יש מעבדים בארץ.

פורסם

למיטב הבנתי המשלוח הראשון הגיע כבר לפני כמה שבועות, סביר להניח שטקדטה תמשיך להזמין מעבדים ומשלוחים ימשיכו להגיע בתדירות כלשהיא לפי כמות ההזמנות שיש להם.

אני מניח שתמיד נוכל לבדוק עם טקדטה אם הגיע משלוח חדש אבל זה מיותר מאוד מאחר והם אינם מוכרים ללקוחות פרטיים אלא לדילרים וחנויות בלבד.

הפתרון הטוב ביותר שאני מציע לך ולכל לקוח אחר אשר רוצה לרכוש מעבד עם אחריות של טקדטה הוא להרים טלפון לחנות ממנה הוא מעוניין לרכוש את המעבד ולשאול האם האחריות היא של טקדטה. ברמת העיקרון החנות חייבת לומר ללקוח שלה מי הוא נותן האחריות כך שאם נתקלת בחנות שאומרת "האחריות היא דרכנו" או "איננו מוסרים פרטים" אני מציע לך לשכוח מהחנות הזו ולעבור לחנות אחרת.

מי שאינו הגון מספיק לומר לך מי נותן לך אחריות על המעבד סביר להניח שאינו הגון גם בנושאים אחרים, היינו, "דופק לך מחיר" או עושק אותך בצורה כזו או אחרת.

פורסם

לא הבנתי, הרי גם ככה לפני שהיה להם אישור, חנויות מכרו את המעבדים, ומוכרים עכשיו.. מה איכפת לי ממי האחריות כל עוד היא למספר השנים הרצוי ? אחריות זה אחריות ולא משנה איך, הם מחויבים כלפיה...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :yelclap:

פורסם

לא הבנתי, הרי גם ככה לפני שהיה להם אישור, חנויות מכרו את המעבדים, ומוכרים עכשיו.. מה איכפת לי ממי האחריות כל עוד היא למספר השנים הרצוי ? אחריות זה אחריות ולא משנה איך, הם מחויבים כלפיה...

תמיד כדי לקנות עם אחריות של יבואן ראשי מכיוון שיבואן חוקי לא יעשה בעיות עם אחריות וולא יתנער ממנה כי יש לו משלוחים.החלפות רבים לחו"ל של מעבדים מכל הדגמים ובגלל זה זמן ההמתנה שלך במקרה ותצתרך להחליף את המעבד שלך יהיה קצר יותר ברוב המקרים מאשר אצל יבואן שמתעסק בכמויות קטנות של הפריטים הנ"ל.

פלוס TECHDATA יבואן מאוד גדול והרבה זמן בשוק וסביר להניח שהוא לא יפשוט רגל בזמן הקרוב (למרות שקראו דברים מעולם לדוגמא אזטק שהפסיקו לעבוד עם מחשבים).

americium : לא אמרתי שזה משלוח ראשון , אני סביר שזה לפחות השני אם לא השלישי מה שבטוח הם כבר קיבלו אותו כי מחר אני מקבל את K8NSULTRA S939 וה 3200 S939 שהזמנתי מהם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים