פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים יש לי שתי מערכות אקס פי פרו SP2רק במחשב עם האינטרנט יש לי פיירווליש לי שני כרטיסי רשתניסיתי את כל המדריכים והעצות פה וכלום לא עזר מישהוא יכול לעזור???
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים תעשה מאפינים על הרשת שלי ואז בצד יש לךset up home or amall office netwrkתילחץ עליו תיבחר את החיגן של האינטרנט רק אותו בלי הכרטיס רשת והמודם תעשה הבא הוא ישאל אם להפעיל את העברת קבצים ברשת תסמן שכן אחר כך הבא וזה אמור לעבוד לך
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר האשף עובד מצוין הכל טוב ההתקשנה של הדיסקט בשני המחשבים גם עוברת חלק אבל אין תקשורת
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים תבטל את הפייר וול... גם לי יש את הבעיה הזו כשאני מחבר את שני המחשבים שלי ועל אחד מהם עובד פיירוול...
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר פינג שאני קבעתי בצורה ידניתוגם יש תקשרות בין שני המחשבים כאשר הוא עושה את הדיסק רשת הוא בודק תקשורת והכל חלק!!!בבקשה זה דחוף לי אני חוזר היום בערב לצבא אני חייב שזה יהיה בבית
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר התקנתי את הדיסק שהפיירוול היה כבוי וזה עבדאבל כאשר אני מחזיר את הפפירוול שוב הכל חסוםמה לעשות?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר לא להפעיל זה לא פתרון אחי אני חייב אותו פועל אולי למישהוא יש רעיון אחר.???זה פיירוול 2005של נורטוןוניסיתי להכניס לתוכו את האי פי של הכרטיס של המחשב השני וזה לא עוזר
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים הקפצת דיונים אסורה! קח בחשבון שיש סיכוי מאד גבוה שהדיון ינעל אם תעשה את זה שובקרא את חוקי הפורוםוקרא את המדריך בסטיקי שעובד מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.