עבור לתוכן

תמונות של ה RIO CARBON מול NOKIA 3100

Featured Replies

פורסם

מה, פשוט להגיד את זה שוב ?

נייר דבק שקוף, מכיר ? שים חתיכה קטנה על המכשיר, איפה שמחברים את האוזניות. שמת ? יופי. תכניס עכשיו את האוזניה רגיל, בפעם הראשונה, זה ינקב את הנייר דבק באמצע, אבל יהיה עדיין נייר מסביב לחיבור מתכת, ככה שהוא ימנע מגע עם האוזניות ואז לא יהיה לך רעש סטטי, הבנת?

תודה רבה איש! :hat:

• תגובות 51
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חייב להוסיף עוד תגובה- תודה רבה חסכת לי הרבה כסף עם העצה הזאת על הדבק נייר הזה!!

יש לך עוד עצות שימושיות לגבי הקרבון??... :)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון בבקשה, למרות שבפועל קראתי על זה באיזה מקום אחר....

אם אתה רוצה לעשות HOLD למכשיר, אתה יכול ללחוץ בו זמנית על ה MENU ו SELECT (הכפתור בצד והכפתור באמצע). אפשר גם דרך התפריטים אבל זה יותר מסורבל.

תשחק עם ה GRAPHICAL EQ שיש במכשיר, אני השגתי תוצאות יותר טובות סתם ע"י שינוי של הפרמטרים (יותר BASS ו TREBLE פחות אמצע), למרות שזה כבר אישי.

תוריד את ה BACKLIGHT SETTINGS ל 2 SECONDS או באור יום תבטל את זה, זה יאריך לך את הזמנים בין הטעינות משמעותית (לעומת ה DEFAULT של 5 שניות).

אל תנתק אותו מהמחשב לפני שאתה עושה DISCONNECT DEVICE, זה לא מומלץ.

אתה יכול להשתמש בתוכנה שלהם כדי לראות אם בחלק מהשירים שיש על המכשיר אין MP3 TAG תקין (דבר שיקשה על ניווט בשירים מסוג זה), לכן אם התקנת אותה, תעשה מיון לפי מי שאין לו ALBUM TITLE ב MP3 TAG ואז תוכל לסמן אותם ולהוסיף לבד.

זה מה שכרגע עולה לי בראש...

פורסם

אל תנתק אותו מהמחשב לפני שאתה עושה DISCONNECT DEVICE, זה לא מומלץ.

אני פשוט עושה איקס על הכונן ויוצא מהחלון שלו... זה בסדר??

דרך אגב מה זה שיש בתפריט TAGS?

פורסם
  • מחבר

על איזה תפריט אתה מדבר (TAGS) ?

לא יודע מה אתה עושה, אבל הדבר האחרון שצריך לעשות לפני שמנתקים זה ללחוץ על הICON הזה שיש למטה ליד השעון (הוא מופיע רק כשמחברים אותו), וללחוץ על DISCONNECT DEVICE, אז הוא אומר לך, מעכשיו אתה יכול לנתק (ואז תנתק כמובן, לא לפני).

פורסם

על איזה תפריט אתה מדבר (TAGS) ?

לא יודע מה אתה עושה, אבל הדבר האחרון שצריך לעשות לפני שמנתקים זה ללחוץ על הICON הזה שיש למטה ליד השעון (הוא מופיע רק כשמחברים אותו), וללחוץ על DISCONNECT DEVICE, אז הוא אומר לך, מעכשיו אתה יכול לנתק (ואז תנתק כמובן, לא לפני).

אוקיי...

בתפריט שנכנסים יש כל מיני אפשרויות.... אחת מהם זה TAGS... מה זה??

פורסם
  • מחבר

אצל אין.. אני משתמש ב FIRMWARE 1.16, באיזה אתה משתמש ?(תלחץ ABOUT PLAYER) בתפריט...

פורסם

אצל אין.. אני משתמש ב FIRMWARE 1.16, באיזה אתה משתמש ?(תלחץ ABOUT PLAYER) בתפריט...

גם אני ב-1.16..

ובקשר לTAGS התבלבלתי סליחה! כלוחצים על התפריט ואז SETTINGS אחת האפשרויות זה TAGS! מה זה?

פורסם

כמה שאלות לקרח שבור:

א. בהבדל של 200 שקל לא שווה כבר לקנות בארץ ולדעת שיש לך אחריות ולמי לפנות במקרה של תקלה וכו?

ב. למה לא הלכת על הזן מיקרו? רק עכשיו הסתכלתי עליו קצת אני לא מכיר אותו ממש אבל הוא נראה יותר טוב מכמה בחינות, הוא גם כזה קטן או מה?

תודה

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, קניתי אותו לפני מספר חודשים כשעדיין לא היה אותו בארץ...

דבר שני, בשביל 200 ש"ח זה באמת לא משנה, אבל עדיין, אני שומר עליו והוא נורא אמין, לא היה לי איתו אף בעיה עד היום. אם הוא יהרס, נשבור את הראש אז...

דבר שלישי, שוב כשקניתי אותו, לא היה קיים זן מיקרו, וכבר יש בפורום פוסט שמדבר על ההבדלים ביניהם. ל ZEN יש יותר אופציות, אבל חסרות לא אופציות אחרות (כמו להשתמש בדיסק כ USBONKEY לכל דבר באופן מלא, וגם לגרור שירים דרך ה WINDOWS EXPLORER והוא מזהה אותם ישר, וגם העיצובים שלהם נורא שונים, יש כאלה שלא סובלים את זה שאין כפתורים לחיצים)....

ORON לגבי ה TAGS.. לא יודע בבירור אבל נראה לי זה רק לתמיכה באותיות של סינית ויפנית... זה לא יעזור בעברית ולכן לא כדאי לשנות את זה.

פורסם

כמה שאלות לקרח שבור:

א. בהבדל של 200 שקל לא שווה כבר לקנות בארץ ולדעת שיש לך אחריות ולמי לפנות במקרה של תקלה וכו?

ב. למה לא הלכת על הזן מיקרו? רק עכשיו הסתכלתי עליו קצת אני לא מכיר אותו ממש אבל הוא נראה יותר טוב מכמה בחינות, הוא גם כזה קטן או מה?

תודה

אם זה היה הבדל של 200 שקל הייתי אומר שאתה צודק אבל זה לא ככה... בארץ זה עולה 1650 שקל ובחו"ל 200 דולר... תעשה חישוב- זה לא 200 שקל...

פורסם
  • מחבר

בחו"ל ירד כבר ל 196$, בהחלט שווה את המחיר הזול.

פורסם

אם זה היה הבדל של 200 שקל הייתי אומר שאתה צודק אבל זה לא ככה... בארץ זה עולה 1650 שקל ובחו"ל 200 דולר... תעשה חישוב- זה לא 200 שקל...

טוב אז נתחיל שבארץ הכי זול זה 1535 שקל פה

ובחול זה 200 דולר אבל שאלתי לגבי המסאטופ לא סתם חול, אז יש כמה תוספות קלות שם לא? אז אם מגיעים ל-280 דולר נגיד על המשלוח מכס וענרף מה הם לוקחים שם מגעים ל- 1200-1300 שקל

אז זה כן באזור ה-200 שקל הבדל פלוס מינוס. ובלי אחריות.

אז אני קצת בכיוון אני מניח, לא?

פורסם

קטן ,נכנס לכול מקום ,הוא יפה הממשק נוח אני חושב.

!

פורסם

טוב אז נתחיל שבארץ הכי זול זה 1535 שקל פה

ובחול זה 200 דולר אבל שאלתי לגבי המסאטופ לא סתם חול, אז יש כמה תוספות קלות שם לא? אז אם מגיעים ל-280 דולר נגיד על המשלוח מכס וענרף מה הם לוקחים שם מגעים ל- 1200-1300 שקל

אז זה כן באזור ה-200 שקל הבדל פלוס מינוס. ובלי אחריות.

אז אני קצת בכיוון אני מניח, לא?

אני לא שילמתי משלוח... הביאו לי את זה מארה"ב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים