עבור לתוכן

תמונות של ה RIO CARBON מול NOKIA 3100

Featured Replies

פורסם

היי ICE,

תוכל לתת כמה פרטים טכניים עליו?

האם הוא מקודד ישירות ל-MP3? (כשמקליטים דרך המיקרופון) האם הוא מתחבר ל-USB כמו KEY פלאש, אם לא, כיצד הוא מתחבר?

שמעתי שיש לו בעייה של חשמל סטטי באוזניות, איך הסתדרת?

נ.ב. כמה זמן לוקח לו להיטען.

תודה.

• תגובות 51
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמובן.

יש לו רק מוקרופון פנימי (החור הקטן היה ליד התצוגה), אין לו אפשרות להקלטה ממקור חיצוני. ההקלטה נעשת לקובץ WAV (כמובן שבאיכות לא גבוהה ולכן לא תופס הרבה מקום).

כן, הוא מתחבר ל USB כמו כל מכשיר USBONKEY, ואז אתה רואה את כל המידע והשירים שיש עליו. אתה גם יכול לגרור או להעתיק אליו שירים דרך ה WINDOWS EXPLORER ואז הוא מוסיף אותם ישירות למאגר הנתונים.

אני כרגע משתמש באוזניות שקיבלתי איתו ככה שאין בעיה. באותו יש לי חיבור בעייתי, אבל כזה באוטו הנגן לא זז, אז זה לא מפריע. בגדול אני יודע שבחו"ל כשאתה קונה RIO יכולה לשלוח לך כזה דבר שמגן מפני החשמל הסטטי בחיבור. בפועל אתה יכול לשים ציפוי לקה על הבסיס של האוזניות וזה יפתור את הבעיה. אם אין לך ציפוי לקה, אתה יכול לשים קצת סלוטייפ סביב הבסיס של האוזניות וזה גם יפתור את הבעיה.

לוקח לו טעינה מלאה בערך 3 שעות (לאחר שהוא ריק לגמרי), ואז תלוי בשימוש (ובכמה שאתה מפעיל את ה BACKLIGHT) זה יכול לעבוד בין כמעט שבוע לשבוע ולפעמים עד שבוע וחצי.

פורסם

לא עדיף כבר DVD RAM?

פורסם
  • מחבר

מה הקשר ל DVDRAM ? אולי עדיף AUDI TT ?

DVD RAM דורש, כסף לקנות צורב, כסף למדיות, כסף לקניית נגן נייד (שכמובן יש דגמים מעטים שעולים יחסית הרבה כסף) ולא נראה לי שמוכרים כאלה בארץ.

כמובן שגם אז, דבר ראשון הנגן DVDRAM גדול ומסורבל כמו נגן דיסקמן (שזה הרבה יותר גדול מה NOKIA 3100 ואי אפשר להתסובב איתו בכיס), הנגן הזה נמצא איתי בכל מקום, ואני בכלל לא שם לב כשהוא בכיס. וגם כמובן שנגן DVDRAM אין לא אפשרויות ניווט בתוך מאגר השירים נוחות כמו שיש ל RIO CARBON ואחיו....

מה גם לפי דעתי כבר בשנה הקרובה הדיסקים של הנגנים האלו יגיעו לגדלים של 8GB ואולי אף יותר...

פורסם

תודה על התשובות.

אבל באיזה דרך הוא מתחבר ליו אס בי? בתמונות לא ראיתי שיש לי פין USB, אז צריך להסתובב כל הזמן עם חוט שמחבר בין המחשב לריו, או איך. ואפשר גם לגרור לו קבצי מידע כמו סרטים וכו'?

אם נסכם את החסרונות שלו, זזה שאין לו רדיו, אין לו LINE IN, אין קידוד MP3.

מה העניין של החשמל סטטי לא הבנתי, אם הבנת אשמח אם תסביר.

פורסם

^^^

והכי חשוב(ואנשים פה שוכחים מזה כל הזמן.....)

זה שיש לו בטריה נשלפת!!!!!!!!!!ואפילו רק בגללל זה מגיע לו לשלוט(במרכאות....) על כולם.....

בקבוצת נגנים של הקארבון, הכי סקסי זה הזן מיקרו^_^

נאמר יפה.....

אני פשוט מחכה שהוא יגיע לארץ ולבדוק שהט'אצ' פאד שלו לא רגיש מדי ובכלל אם הוא נוח לי.....

איתן

פורסם

אין לו בטריה נשלפת, למעשה תצטרך להחליף את המכשיר כשהבטריה תשבוק חיים.

הוא כבר בארץ מזמן.

פורסם
  • מחבר

MR WIZARD מדבר על ה CREATIVE ZEN MICRO, הוא לא שם לב שאנחנו מדברים על ה RIO CARBON :)

כן, כדי לחבר אותו לUSB אתה צריך את הקבל שמגיע איתו (נראה לי שכל קבל USB MINI TO NORMAL יספיק).

כן, כשהנגן מחובר למחשב, המחשב רואה אותו ממש כמו USBONKEY אתה יכול לשים עליו מה שאתה רוצה, הוא מתפקד כהארד דיסק חיצוני לכל דבר (דבר שה CREATIVE ZEN MICRO לא יכול לעשות).

קידוד MP3 ממש לא הכרחי, זה לא חסרון, מכיוון שהמיקרופון שלו לא באיכות הכי טובה גם ככה, אז הוא לא צריך לשמור את ה WAV באיכות גבוהה, ולכן זה לא משנה כלכך.

יש בעיה קטנה, שאם אתה מחבר לא אוזניות שבבסיס הפלסטיק שאתה מחבר לנגן יש מתכת, אז כשאתה מסובב את החיבור (יכול לקרות בזמן שאתה זז), אתה שומע רעשים סטטים. לחלק מהאוזניות יש פלסטיק גם בבסיס (כמו אלו שמקבלים עם הנגן), ואז אין בעיה. אם אתה משתמש באוזניות מהסוג הראשון, אז אתה צריך איכשהו להגן שלא יהיה מגע בין הבסיס המתכתי לבין המכשיר.

פורסם
  • מחבר

תיקון !!!!!!!!! בכל הנגני RIO CARBON שיצאו מאז ה 16 לנובמבר, אין את הבעיה של החשמל הסטטי, למי שקנה לפני ויש, RIO מוכנה לשלוח לו בחינם כזה דבר שמגן עליו מפני הרעשים (נראה לי רק בארה"ב)....

הידיעה:

http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.765

--------------------

יש להם גם REVIEW שלו (10 עמודים) עם מלא דברים כולל בסוף סיכום שלו מול ה IPOD MINI (המתחרה היחידי שהיה אז..):

http://www.dapreview.net/content.php?review.121

http://www.dapreview.net/gallery/albums/DAP/rio/carbon/thumb_rio_carbon_6_vs_1_minis_01.jpg

http://www.dapreview.net/gallery/albums/DAP/rio/carbon/rio_carbon_6_vs_2_remotes.jpg

סתכלו על הגודל שלו מול השלטים של ה IRIVER ו IAUDIO.

-------------------

עוד דבר מגניב זה שאותו קבל שאתה מחבר למחשב ל USB (שהוא יכול להטען גם בזמן פעולות העתקה, בניגוד ל IRIVER), הוא גם הקבל שמתחבר למטען החשמלי (חיסכון בקבלים וחיבורים). המטען זה נראה כמו USB אם 220V:

http://www.dapreview.net/gallery/albums/DAP/rio/carbon/thumb_rio_carbon_2_acc_power_03.jpg

פורסם

תיקון !!!!!!!!! בכל הנגני RIO CARBON שיצאו מאז ה 16 לנובמבר, אין את הבעיה של החשמל הסטטי, למי שקנה לפני ויש, RIO מוכנה לשלוח לו בחינם כזה דבר שמגן עליו מפני הרעשים (נראה לי רק בארה"ב)....

הידיעה:

http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.765

--------------------

מה?!?!?!?! אני קניתי לפני שבועעע ויש לי רעשים מעצבניםםםםםםםםםםםםם עם אוזניות אחרות!!

מה לעשות?!

פורסם
  • מחבר

לוקח זמן עד שהמלאי בחנויות מתעדכן... הנגנים האלו לאט נכנסים עכשיו לשוק, הבעיה שאי אפשר להבדיל בין החדשים לישנים כי הם ארוזים אותו דבר. הכי טוב זה לחכות קצת שהמלאי יתעדכן בכל החנויות.

בארץ לא נראה לי יש יותר מדי מה לעשות מול RIO כי הם לא עובדים פה.

הכי טוב זה לשים נייר דבק על האוזניות, לעשות דרכו כזה חור ע"י ניקוב עם האוזניות וזה יפתור את הבעיה.

פורסם

הכי טוב זה לשים נייר דבק על האוזניות, לעשות דרכו כזה חור ע"י ניקוב עם האוזניות וזה יפתור את הבעיה.

תסביר שוב בבקשה?? :nixweiss: :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה, פשוט להגיד את זה שוב ?

נייר דבק שקוף, מכיר ? שים חתיכה קטנה על המכשיר, איפה שמחברים את האוזניות. שמת ? יופי. תכניס עכשיו את האוזניה רגיל, בפעם הראשונה, זה ינקב את הנייר דבק באמצע, אבל יהיה עדיין נייר מסביב לחיבור מתכת, ככה שהוא ימנע מגע עם האוזניות ואז לא יהיה לך רעש סטטי, הבנת?

פורסם

איזה נגן יפיפה! זמן בטריה מעולה + העובדה שהבטריה נשלפת מקלה על ההחלפה במקרה שקורה משהו!!

נראה כמו הנגן מיני מבוסס HDD הטוב ביותר! (לא רואה את ה-iPod mini ממטר)

פורסם
  • מחבר

ה IPODMINI די ישן יחסית לתחרות בתחילת שנה הבא APPLE הולכת להכריז על ה IPOD MINI החדש עם דיסק 5GB. דבר שני ל RIO CARBON אין בטריה נשלפת !!! זה ל CREATIVE ZEN MICRO שזה מכשיר אחר (ויש לו עיצוב שונה לגמרי), אז למה אתם כל הזמן חוזרים על השטויות האלה ?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים