עבור לתוכן

תמונות של ה RIO CARBON מול NOKIA 3100

Featured Replies

פורסם

סתם לשם השוואה, וגם כי אנשים רצו לראות תמונות החלטתי להעלות תמונות של המכשיר, לגבי איכות התמונה, לא יצא הכי מחמיא לנגן אבל זה בגלל שאני לא יודע לצלם הכי טוב, במציאות הנגן הזה נראה חבל"ז (אולי אני ינסה לשים תמונות של ה BACKLIGHT שלו יותר טובות, וגם מאחור):

pic1.PNG

pic2.PNG

pic3.PNG

הפלאפון כמובן זה ה NOKIA 3100...

ניסיון לעשות תמונה בתנאים יותר טובים..

big.JPG

הפורום חותך את האחרונה, ניתן לראות אותה פה:

http://icebreak.zickel.net/carbon_pic/

• תגובות 51
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהבתי, פלאפון יפה ;D אבל מזה הדבר המוזר הזה לידו ?? ;)

פורסם

שלי יותר יפה! ;D

פורסם

לא חשבתי משהריו כזה קטן

אבל ביחס ל 3100 הוא קטן

זה פשוט ענק

5 ג'יגה

פורסם

קטן פיצי לאומת שלי (י320) אבל זה רק חמש ג'יגה??? נכון

פורסם
  • מחבר

תראו, המכשיר הזה פשוט לא מורגש.. לפעמים אני שוכח שהוא במכנסיים.

הוא 5GB כי זה המקסימום שיש היום בתחום ההארד דיסקים הקטנים (COMPACT FLASH TYPE II)... אני מניח שבאמצע שנה הבא יהיו כבר דיסקים בגודל הזה עם יותר נפח... יש היום 8GB של COMPACT FLASH TYPE I אבל הוא עולה יותר מדי (מעל 1000$)....

חוץ מזה יש לו USB2.. זה שניות להעביר שירים דרך ה WINDOWS EXPLORER (או דברים אחרים), אז 5GB זה די הרבה...

פורסם

לי יש ihp 120 עם 20 גיגה נה נה בננה :lol: :lol:

והוא סקסי כיפה אדומה!

פורסם
  • מחבר

מה הקשר ? ה IRIVER הוא לא מתחרה של ה RIO CARBON...(שהמתחרים שלו הם נגני ה MP3 ה ULTRAPORTABLE האחרים, כמו MINI IPOD, CREATIVE ZEN MICRO וכו').

אני בכוונה קניתי נגן קומפקטי, אין לי צורך במשהו שאי אפשר להכניס אותו לכיס בלי להרגיש אותו, ושיש לו איזה אלף פונקציות שאני בכלל לא צריך.. לגבי היופי של המכשיר, זה פתוח לוויכוח מי נראה טוב יותר... (כמובן שה RIO CARBON :)

פורסם

אפשר לדעת כמה הוא עלה לך ואיפה?

פורסם
  • מחבר

פשש.. מקדם מכירות מוצלח :)

אני קניתי אותו דרך MUSTOP (שירות משלוחים, שאתה קונה בארה"ב והם שולחים לארץ), מ AMAZON ב 250$ ועוד 70$, היום נראה לי אפשר להשיג אותו בארה"ב בסביבות 210$ ועוד 60$ (התוספת של 70$ זה ל MUSTOP בשביל משלוח, שחרור מכס, ביטוח, מיסים וכו').

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37152&gsid=10-4

זוהי רשימה של איפה שאפשר להשיג אותו בארץ, 1650 ש"ח. (התמונה באתר ZAP ובאתרים עצמם לא נכונה.. המכשיר נראה כמו בתמונות שלי, הדגם השחור שהמפגרים שמו זה של RIO NITRUS, מכשיר אחר...).

פורסם

אהבתי את הסקירה סטייל א-לה-"הוצאת-עיניים" לכולם :silly:

פחחח.. קיצור...באמת רכישה בארץ של גאג'טים היא נושא כאוב מאוד....

כאנשים פה שמתמצאים בזה.. הייתי באמת רוצה לקבל הסבר קצר מכם על תהליך הרכישה והשלבים שמתרחשים כאשר קונים דרך האתר הזה- MUSTOP...

זה פשוט נראה לי מוזר... הבנתי שהם מספקים לנו כתובת פיקטיבית או משהו!?... או שזהו כתובת שלהם? נשמע מוזר...

וכמה הם לוקחים על הכל? כמה הם "מרוויחים" עליך?... נראה לי קצת הרבה!

אשמח אם תסבירו פה... או שמישהו יוכל לפתוח איזה דיון אוף טופיק עליו...

ממש תודה...

(נ.ב-אם מישהו עושה את זה בבקשה שיידע אותי בפרטי כדי שלא אפספס את זה! או לפחות שייענה לי בפרטי לגבי זה! תודה!)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אתה יכול לקנות את המכשיר בארץ ב 1650 ש"ח, בארה"ב זה יצא דרך MUSTOP איזה 1350-1400 ש"ח....

דבר שני גם MUSTOP גם EZBUYUS הם עסקים מכובדים, שאני מכיר מספר אנשים שהשתמשו בהם (כולל אני) מספר פעמים, ואף פעם לא היתה בעיה.

דבר שלישי כמו שאמרתי, הנגן עלה לי 250$ (היום הוא עולה איזה 215$) והוספתי עוד 70$ תוספת בשביל מיסים בארה"ב ובשביל MUSTOP (שדואגים למשלוח, כולל ביטוח, כולל שחרור מכס, כולל משלוח לסניף של DMO קרוב לארץ שממנו אתה אוסף את המוצר).

דבר רביעי אתה נרשם אצלם, ומקבל כתובת אמיתית ! ב NEW JERSY. אתה קונה בכל אתר בארה"ב שאתה רוצה ונותן את כתובת המשלוח למה שקיבלת מ MUSTOP. ברגע שהחבילה מגיעה אליהם, הם שולחים אותה לארץ, בפועל זה אמור לקחת בין שבוע וקצת לשבועיים מרגע המשלוח מהחנות עד שזה מגיע אליך.

יש להם באתר מחשבון כזה, שאתה מזין את מה שאתה רוצה לקנות, אומר את המשקל וכמה זה עולה בארה"ב והם נותנים לך הערכה לגבי המחיר הסופי של זה....

פורסם

לי יש ihp 120 עם 20 גיגה נה נה בננה   :lol: :lol:

והוא סקסי כיפה אדומה!

לי 320 והוא יותר שקסי משילםך בהרבה !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D ;D ;D ;D :lol: :lol: :smile1: :smile1:

לא הבנתי מה הקשר לכיפה אדומה ??

ובלי קשר שלגיה חחח מה אני רוצה מעצמי ? ? ? ? :kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

לי 320 והוא יותר שקסי משילםך בהרבה !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D ;D ;D ;D :lol: :lol: :smile1: :smile1:

לא הבנתי מה הקשר לכיפה אדומה ??

ובלי קשר שלגיה חחח מה אני רוצה מעצמי ? ? ? ? :kopfpatsch::nixweiss:

120 הרבה יותר סקסי. והוא גם הכי סקסי בקבוצת נגנים שלו. בקבוצת נגנים של הקארבון, הכי סקסי זה הזן מיקרו^_^

פורסם
  • מחבר

מתמונות אי אפשר לדעת אף פעם... קראתי גם אנשים שהחזיקו את שתיהם ואמרו שהם אוהבים את ה RIO CARBON יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים