עבור לתוכן

לימודי גיטרה

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה. האם יש באינטרנט מקום שאוכל ללמוד בו?

פורסם

כדאי לך ללמוד עם מורה

אחרת אתה לא תדע את הבסיס וזה יגרום לך להמון בעיות ותקיעות ובלבולים

אני מציע לך ללמוד אצל מורה

אבל כזה שמלמד אותך תיאוריה לא סתם נותן לך אקורדים ומלמד אותך אותם

פורסם

GUITAR PRO

כן גם מורה יהיה נחמד רק לא יותר מידי, הכי חשוב זה הרבה עבודה בבית ולנגן הרבה ולהתאמן עד שיש לך יבלות באצבעות

פורסם

רק מורה ילמד אותך לנכן

כל הגיטאר פרו סתם תלמד לנגן שירים של אחרים

ובטח יהיו לך יותר מידי בעיות טכניקה ולא תדע כלום מהחיים שלך חוץ מסולמות מג'וריים ומינוריים

כבר ראיתי את זה אצל הרבה אנשים שפורטים רק בכיוון אחד...או שבכלל מחזיקים את הגיטרה מעווט...

אבל אם אתה רוצה סתם לכיף...קח איזה חבר שימנע ממך לעשות טועיות...ותלמד ישירים מגיטאר פרו....

פורסם
  • מחבר

כן, כנראה אני יציק קצת לחברים שלי...

אבל מה מורה עושה? רק מלמד אותך להחזיק את הגיטרה?

כלומר, את השירים אני אלמד לבד?

פורסם

לפי דעתי לקחת מורה על ההתחלה זה ביזבוז.. פשוט תיקח מאחד החברים שלך "שירים וגיטרה" או משהו בסיגנון.. בתחילת הספר יש ציורים ודוגמאות לכל האקורדים המוכרים.. פשוט תתחיל להתאמן על האקורדים הפשוטים (AM,E,EM וכאלה..) תמצא שיר פשוט ("למאיה יש אקדח" למשל, של כנסיית השכל) ופשוט תתחיל להתאמן עד שאתה רואה שאתה עושה מעברים מהירים יחסית.. (בהתחלה זה באמת קריעת תחת.. לשבת שעה ופשוט לעשות AM ולעבור ל-E, ושוב AM ואז E.. אני כמעט התחרפנתי בהתחלה..)

ברגע שאתה כבר קולט את העניין מומלץ לקחת מורה בשביל ללמוד פריטות וטכניקות..

ברור שאפשר גם ישר להתחיל עם מורה.. אבל לפי דעתי זה ביזבוז כסף, ואני ראיתי מלא חברים שלי שראו גיטרה, התלהבו וישר לקחו מורה.. אחרי 4 שיעורים ו-350 שקל הם וויתרו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים