פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים ובכן,בכל ביקורי ברחבי הרשת הצ'ע של הNU היו 12x1.5,16x1.5,16x1.6 אבל אצלי בכלל כתוב בצינורות מוסווים None (אמור להיות כתוב 12x1.5 לא?) מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים הנה הוראות בענגלית שמצאתי באחד האתרים אני ינסה למצוא עודOk,Step 1. Download and install Riva Tuner from ttp://www.guru3d.com/Step 2. Assuming you have already gotten familiar with riva tuner, in the main tab, click on Cusomize in the Target adapter areaStep 3. In the popup menu, click on the card iconStep 4. click on the nvstrap driver tab. Click the install button at the bottom.Step 5. Check the box that says Allow Enabling Hardware Masked Units. In the Active Pixel/vertex units dropdown, select custome then click the customize button.Step 6. Click in the bit column to insert a checkmark to the left of the row for the pixel unit marked disabled. also put a check in the bit filed next to the row for the vertex unit marked disabled and hardware masked.Step 7. Ok and Apply buttons as required then restart.Step 8. Go back to step 3.In the nvstrap driver tabl, you should now see Custom(16x1,6vp) Indicating that all 16 pipelines (instead of 12) and all 6 vertex units (instead of 5) are enabled.
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר א'.בסמרטי תודהב'. להלן תמונה - זה אומר שהצינורות אכן 'תחת מסכה' ואפשר לפתוח אותם,נכון?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים רוב הסיכויים שהכרטיס שלך נפתח ! חבל ... זה לא פוגע כי אתה יכול לחזור אחר כך למצב הקודם. http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/33402/ יש לך פה הרבה יותר מידע על עשרות אנשים שעשו את זה.
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים לפי מה שאני הבנתי כן... אחר כך תעשה לופ של 3dmark2003\2005 תבדוק שאין תקיעות ושאין artifects ותן תוצאות
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים שאני פתחתי לפני חודש אותו היה לי ארטאיפקט רק במבחן השני ב2005 אז העדפתי לסגרות אותם בכול מקרה בהצלחה
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים לפעמים זה נוצר בגלל חוסר מטח לכרטיס ....ועוד כמה סיבות כגון..., זה יכול להגרם ממטח חלש של ה AGP (אבל את זה אפשר להגדיל) או ספק (גנרי) לא יציב או בכלליות לא מקבל מספיק כוח , או חום , המארז נגיד מאוד חם או משהו כזה (מה שגורם להתחממות הכרטיס) ...
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר ok,פתחתי את הצינורות.בקרוב העלה תוצאות בנצ'מרקים לפני ואחרי במוד,תודה לכל מי שנתן חלק בדברכל טוב ולילה טוב.
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים יש לי ארטיפקטים רק בצב עצמו בבדיקה של 3דימארק 2003 רק הצב נראה קצת פלאשי וזה רק אחרי אוברקלוק.כל שאר המשחקים רצים פרפקט.שים לב אם יש ארטיפקטים בכל מיני טקסטורות.אם הכרטיס לא אמור לעמוד בזה כל המסך ירקוד לך בחוסר תיאום של ארטיפקטים.במקום לופ תהנה ושחק איזשהוא משחק כבד שעה בערך בהגדרות מטורפות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.