פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן יכול להיות שברח לו קצת פיפי מהשוק של המקלחת ומגבת, אחרי שאתה מנגב אותו היא ספוגה מים ומתקררת מהר, אולי עדיף היה איזו כירבולית, שמיכת פליז כזאתי. אני מקווה ששמת לו צמר גפן או משהו באוזניים כי זה מאד מסוכן אם נכנסים להם מים לאוזניים, זה לא יוצא בקלות כמו אצלינו וזה יכול להביא לדלקות אוזניים, הפרעה בשמיע ובמקרים חמורים יותר אף בשיווי המשקל.
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים תפסיק יותר מדי לדאוג הוא לא ימותאנחנו עשינו לכלב שלי מקלחת עם צינור הרבה יותר גרוע
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר כבר לו דואג הוא עכשיו בסדר אכל רץ אחרי ודופק שלישיות באוויר חולה עליו
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אחיהכלב חמוד לאללה!!!!אבל אחיהתמונות נראות כאילו מישהו עם תסמונת דאון צילם אותןתעשה מאמץ תצלם תמונות נורמלית!!!סתם הכל חיובי!כלב חמוד לאללה!תנסה לצלם אותו בחוץ שיראה קצת יותר חי!
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים איזה כלב חמוד ! אל תדאג הוא יהיה בסדר.... חשוב שאחרי שאתה מקלח אותו תייבש לו טוב טוב את האוזניים כי כלבים עם אוזניים גדולות נוטים נפתח דלקות אוזניים. לי יש קוקר ספניאל, כל פעם אחרי שאני מקלח אותו הוא רץ בבית כמו משוגע ונמרח על כל השטיחים
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים הכלב באמת חמוד אבל אני אישית מעדיף את האמסטף מעורב אם רודווילר שיש לי בחצר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.