עבור לתוכן

שאלה רצינית ביותר בהקשר לכלב החדש שלי

Featured Replies

פורסם

שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו

אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא יהיה בסדר רק תחממו אותו

פורסם
  • מחבר

אוקי לא יכול להוויצר מצב של דלקת ריאות או משהו לא ?

פורסם

שים לב שאתם מקלחים אותו עם מים חמים. וזה לא היה קורה מלכת תחילה אם היה במקלחת רדיאוטור או שהייתה מוביל אותו מיידית לחדר חם.

אה ותביא ותמונות (חולה על פאפיס ;D).

דלקת ריאות?? לא. אם תדאג לחימום יאה.

פורסם

אסור לעשות לכלבים מקלחות עם מים חמים מידי ולא להפוך את האמבטיה לסאונה, כי זה לא טוב בשבילם... בד"כ אחרי מקלחת כלבים מתחילים לרוץ בכל הבית ולהתנער, מה שגורם להרטבה של כל דבר הטווח הניעור. אחרי מקלחת רצוי לנגב את הפרווה ולסרק את הכלב, בגיל 3 חודשים הוא לא אמור להיות כלכך עדין, אבל גם לא רצוי שהוי יתקרר מידי, לחמם אותו בעזרת שמיכות וחום גוף זה בסדר, מזגן גם בסדר, רק שהכלב לא יהייה יותר מידי קרוב אליו, או שהמזגן לא יעבוד חזק מידי... אסור להגזים בשום דבר.

תעלה תמונות.

פורסם
  • מחבר

מים חמים היו וגם הראדיטור במאטיה דלק וגם המזון על חימום עכשיו הוא בסדר הרעידות הפסיקו והוא ישן תמונות בקרוב חולה על הכלב :D

קוראים לו מאסי messy מבולגן :D

פורסם

זה אמבטיה ראשונה שלו?

פורסם

כנראה שהוא פשוט נבהל מהמים

:nixweiss:

לא נראה לי שזה היה מקור

פורסם
  • מחבר

כן אמבטיה ראושנה והנה תמונות מצטער על האיכות מצלמה לא הכי טובה אבל עדייןן

http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich

אממ מה עוד שהוא יריגיש יותר טוב אני יביא לו בפלאש

פורסם

זה שום דבר מיוחד גם לי היה ככה עם הכלבה שלי ....

פורסם

איזה כלב חמוד!!

תשים עוד תמונות שלו ...ולהבא תמיד טוב בימים הראשונים ואפילו בשבועות הראשונים להיות בקשר תמידי אם וטרינר מומחה ....

גם בישביל השקט הנפשי שלך וגם בישביל הכלב....

תהנה

פורסם
  • מחבר

שהוא יתעוור אני יצלם עוד תמונות בנתיים הוא חורפ :D ומחר אם לא היו צרות הוא יקבל משולשת ולא פיצה

פורסם

חמוד :silly:

אתה בטוח ש-3 חודשים? כי הוא נראה כמו כלב מבוגר.

פורסם

איזה חמוד !!! תביא עוד תמונות @!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים