עבור לתוכן

סיור בספארי

Featured Replies

פורסם

well, ביום שבת הייתי בספארי עם המשפחה, בעיקר בגלל אחותי הקטנה ובני הדודים. את תפקיד הצילומים המשפתחיים הפקדתי אצל אבי, וויתרתי על צילומים אומנותיים ופניתי לכיוון התמונות המצחיקות\אירוניות\מגוכחות של החיות. אז הנה כמה תמונות... :-X

נתחיל בכמה צבים שלא ממש היו איטיים... יש לי גם סרטון של זה כולל קולות (מין ווואההה שכזה)

sIMG_2842.jpg

אחרי זה התפנתי לכמה פורטרייטים

sIMG_2849.jpg

sIMG_2851.jpg

sIMG_2871.jpg

sIMG_2882.jpg

sIMG_2876.jpg

דוב שקם על 2 רגליים ועשה לקהל שלום כדי לקבל אוכל (יש לי גם סרטון של זה)

sIMG_2925.jpg

קשר משפחתי

sIMG_2937.jpg

הקוף המסתלבט

sIMG_2939.jpg

היציע של בית"ר ירושליים (האמת אלו קופים שביקשו שיזרקו עליהם דברים... הם עשו עם האצבעות תנועות של פתיחה וסיגרת היד ותפסו עוד באוויר את כל הבמבות שקיבלו)

sIMG_2948.jpg

בבון מהרהר לקראת השקיעה

sIMG_2952.jpg

וקצת תמונות אדם וטבע

sIMG_2962.jpg

sIMG_2967.jpg

פורסם

עם הA70 שלך?

בהחלט נחמד :)

פורסם

סט ארוך למדי, פעם הבאה תקצר.

סה"כ תמונות יפות מאד אך בחלקן יש בעיות פוקוס.

:xyxthumbs:

אהבתי את הזו עם הבבון (? :lol: ), הצבעים בשקיעה מועילים :)

פורסם

:xyxthumbs:

אהבתי את הזו עם הבבון (? :lol: ), הצבעים בשקיעה מועילים :)

למה לקצר? אחלה תמונות, אני דווקא אהבתי את זו עם הזברה...אם זה היה סוס זה היה יוצא טוב אפילו יותר :)

פורסם

פשוט מאד,

לא ניתן להתחיל להגיב על 10 התמונות מה טוב ומה רע בהן. (במקרה שלנו 13 תמונות :kopfpatsch: )

צריך לבחור סביבות 4 תמונות ראשיות אשר ייצגו את הסט ואחרים לצרף כקישור ל"תמונות נוספות".

"שיטה" זו נהוגה במספר פורומים העוסקים בצילום, דבר זה מאפשר יחס יותר טוב לתמונות (מעט = פירוט כל תמונה, הרבה = "צילומים יפים!" ללא הרבה מלל ).

פורסם
  • מחבר

עם הA70 שלך?

יאפ

גם אני שמתי לב לבעיית הפוקוס בהעברה למחשב, זה נבע בעיקר מהעובדה שהחיות (ובעיקר העיזים והג'ירפה) כל הזמן הזיזו את הראש והפריעו לפורטרייט! מצלמה דיגיטלית לא לחיות וילדים קטנים. ו... הריבוי הוא יותר בגלל הדגש בהומור בתמונות, פחות על אספקטים אומנותיים

למה לקצר? אחלה תמונות, אני דווקא אהבתי את זו עם הזברה...אם זה היה סוס זה היה יוצא טוב אפילו יותר :)

גם אני אהבתי את התמונה הזאת, זה נראה כאילו הזברה מנסה לחסום את המכוניות (הספרותיים בינכם ינסו לפרש את זה כאקט אנטי טכנולוגי ושמירה על הטבע)

פורסם

אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, אבל אין, פשוט איייין על התמונה הזאת:

sIMG_2882.jpg

:yelclap:

גם אני אהבתי את התמונה הזאת, זה נראה כאילו הזברה מנסה לחסום את המכוניות (הספרותיים בינכם ינסו לפרש את זה כאקט אנטי טכנולוגי ושמירה על הטבע)

מבחן בספרות היה לפני שבועיים, אתה יכול להשתחרר מזה עכשיו... :hat:

פורסם

אני מתקשה להגיב בגישה מקצועית, הסט פשוט העלה חיוך רחב על פני :lol:

פורסם

נחמד מאוד...

אהבתי במיוחד את התמונה הזאת..sIMG_2851.jpg:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים