עבור לתוכן

איך "מקלקלים" מחשב?

Featured Replies

פורסם

קודם כל אל תיבהלו - זה לא נורא כמו שזה נשמע.

אני צריך "לקלקל" מחשב כלומר לגרום לו לעבוד ממש גרוע או לא לעבוד בכלל כך שזה יראה כאילו וירוס עשה את זה.

אני חשבתי למחוק משהו ברג'יסטרי ורציתי לשאול מה אפשר למחוק כדי לגרום נזק רציני אבל לא בלתי הפיך.

אם יש למישהו עוד הצעות אני אשמח לשמוע.

פורסם

זה נשמע מאוד מוזר...

בשביל איזה שימוש בדיוק אתה רוצה לדעת איך לעשות את זה? במחשב שלך?  :-\

אם אתה רוצה להרוס מחשב תוריד קאזה, ואז כל מה שנראה לך חשוד תוריד, זה בטח וירוסים שונים..... ;)

* תשנה את הכותרת למשהו יותר ענייני.

פורסם

אפשר לשאול למה אתה מעוניין לעשות דבר שכזה?

נ.ב - תשנה לכותרת אינפורמטיבית , אתה לא חדש כאן ואתה אמור להבין את נוהל הכותרות כאן.

פורסם
  • מחבר

זה סיפור ארוך - סתם איזה התערבות טיפשית.

למישהו יש תשובה?

להוריד קאזה לא מתאים - זה צריך להראות כאילו נכנס וירוס מהאינטרנט בלי שנגעתי במחשב.

פורסם

פשוט תוריד את הפיירוול והאנטי ווירוס ותגלוש רגיל. במצב של האינטרנט היום, המחשב יידפק מאוד מהר.

וביקשו ממך לשנות את הכותרת.

פורסם

פשוט תוריד וירוס

מה יהיה בזמן האחרון יש יותר מידי תראדים עם כוונות לעשות נזק

פורסם

תמחק דרייברים

פורסם

תגלוש רגיל, או בשביל ממש תקלקל, תגלוש באתרי פורנו.

נ.ב. תרשום כמב זמן לקח לך להידבק, כבר מלא זמן אני מת לדעת... :silly:

פורסם

תוריד איזה קובץ פרי צ ה מכל אתר, לאחרונה בתמימותי הודרתי קובץ המיועד ל XXXXX XXXXX XXXX, במירב טיפשותי, הרצתי את הקובץ ואין תגובה.

מעלה את TASKMANAGER וגיליתי שהוא טוחן 100%, סגרתי אותו וכמעט נפלתי -> בפחות מדקה הותקנו כ 6 תוכנות SPYWARE נראות לעין!!! ולאחר שהרצתי את כל הכלים האפשריים התגלו לא פחות מ 4 SPYWARE נוספים כשלא מדובר בעוגיות (מזל).

אני הרגשתי פשוט NOOOOOOB

:silly:

פורסם

תגרום למחשב להתחמם אצלי זה עובד :)

פורסם

תמחוק רת הדרייברים של הכרטיס מסך... המחשב יעבוד מאוד לאט...

פורסם

יש לי שיטה ש- 100 % עובדת תתעסק עם ה- Services של ה- Windows תבטל כמה מהם חשובים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם. ברגע שיהיו תוצאות אני אודיע לכם.

פורסם

יש לי משהו טוב... תכין בג'אווה סקריפט קוד פשוט שגורם למחשב לפתוח חלונות של אינטרנט אקספלורר בלולאה אינסופית... תשאיר את זה כמה דקות... אחרי איזה דקה וחצי אם תעשה ריסטרט המחשב יעלה בשחרו לבן זה מה שקרה לי בבית ספר כשלמדתי ג'אווה סקריפט והמורה לא ידעה שזה מה שיקרה... :kopfpatsch:

פורסם

תעשה לו אובר קלוקינג עצבני ובסף המעבד לא ישרוד וישרף תזרים חשמל יתר לזיכרונות ו פשוט תביא לי תמחשב עם אתה במלה א צריך אותו :xyxthumbs::lol::cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים