עבור לתוכן

מנסה לשרוף את הכרטיס מסך שלי

Featured Replies

פורסם

חחח בחיים שלי לא ראיתי מישהו יותר משוגע ממך :lol:

מה תשיג בזה שתשרוף אותו..?

לפחות תמכור אותו זה עדיף

• תגובות 57
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ספריי קונטקט + אבש"ש = Teh Win.

פורסם

קח סכין יפנית ותחתוך את אחד החוטים השטוחים האלה (ניסיתי על לוח אם ישן, לא רואים את זה כמעט, ובטח שטכנאי קבר לא יבחין בזה) שעל הכרטיס.

עריכה:

תמונות: (וזה בהגדלה ענקית ז"א בלי הגדלה לא רואים את זה כמעט)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

Volt mod

תן בMAX

פורסם
  • מחבר

גידו העם מספיק אוויר לכנס לראש שלכם מי ירצה לקנות 9200 se מילה עומד למות עוד כמה ימים?

פורסם

למה אתה רוצה להרוס אותו

לא חבל על כסף?

ואתה לא צריך כרטיס טוב מזה אם אתה לא מתעסק במשחקים

פורסם

חחחחח איזה פורום אנרכיסטים :smile1:

לא חבל על הכרטיס מסך שלך?

מסכים עם זה שאמר שזה זנות ללכת אחרי זה לחנות ולבקש פיצוי. מקווה שאתה מקסימום הולך לבקש חדש מההורים שלך.

ואם כבר:

רק שתדע, שזה יראה "קצת" מוזר אם תבקבש מהם אחד חדש, הם לא יסכימו, ואז פתאום מסיבה לא ידועה הוא ימות...

כדאי לך שזה לפחות יראה מציאותי :xyxthumbs:

ומי היה זה שאמר שמים מזוקקים מוליכים חשמל? ובהנחה שהם כן, למה שהוא יעשה את זה? הוא לא רוצה לדפוק לעצמו את כל המחשב עם קצרים ושריפת מעגלים..

פורסם

תחרוץ 'מגשר' על הPCB חריצה קטנה כזו,

תוודא שהכרטיס לא עובד,

עכשיו תנסה להשיג מהחנות שבא קניתה את הכרטיס מדבקות כאלו של ה'אחריות'

ותדביק להם את זה על החור שעשיתה,שגם את הוא יוריד ת'מדבקה שיחשוב שהוא עשה את זה (מי שמוריד)

קדדיט לפאבל על הרעיונות :yelclap:

פורסם

חחח בסוף הוא מגיע לזיגזג "הכרטיס לא עובד"

ופאבל הורג אותו חחח מנסה להתעסק עם הזיגזגונים והוא אפילו בצורת זיגזג לא יצא משם

פורסם

לא התכוונתי לפאבל מזיגזאג :nixweiss:

פורסם

הא :D חח אבל זה יכול להיות מצחיק הסוף הוא מגיע לזיגזג :F

פורסם

המממ .... אני אתחיל לחכות עכשיו למישהו שיביא לי כרטיס מסך 9200 SE שרוף ... זה יהיה משעשע , צריך לחבר שם מצלמת רשת , זה יהיה רצח בשידור חי :smile1:

ולבחור שרוצה לשרוף את הכרטיס : קצת הגינות ויושר לא יהרגו אותך . מה האינטרס שלך להחליף את הכרטיס ? רוצה משהו יותר טוב ? גש לחנות , הכרטיס אצלך בערך חודש , תגיד להם שאתה רוצה להחליף אותו למשהו קצת יותר טוב , כמה יזכו אותך על הכרטיס , קח בחשבון שהם יכולים לתת לך החזר יחסית נמוך ממה ששילמת , נניח שילמת 250 שקל , יחזירו לך 200, זכותם המלאה , הם לא חייבים בכלל לקבל אותו חזרה , ותוסיף כסף לכרטיס מסך יותר טוב שיש להם .

תהיה הגון עם עצמך לפחות ... אם לא ממש אכפת לך , זאת כבר בעיה אחרת .

:\

אחר כך מתפלאים למה זמני החלפה ארוכים , לא מחליפים חלקים על נזק פיזי , ועוד כמה סעיפים .

במידה ותצליח לשרוף את הכרטיס , אני מקווה שתיפול על טכנאי מנוסה ומבין עניין שיראה את כל נסיונות ההריגה של הכרטיס שלך , והוא לא יוחלף לך .

פורסם

GJ paval

חח אני יביא לכם את ה9200 הענתיקה שלי נראה אם היה רצח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים