פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אני מאחל לך שתצליח לשרוף אותו וכשתבוא לחנות יאמרו לך שאתה אשם.אולי תפסיקו לעודד אותו, אתם לא מבינים שבגלל אנשים שכמותו (ואני מקווה שלא כולם פה כמוהו)עושים לנו בעיות כשבאמת צריך מימוש אחריות ,וגם המחיר של המוצר עולה כי הרי מישהו צריך לשלם ליבואן על הכרטיס שהוא מנסה לקבל.
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים לא חבל על הכסף של ההורים שלך?תבקש מהם יפה כרטיס מסך חדש וזהו , ואתה זה אתה יכול לשמור לעצמך לכל מקרה שתצטרך או לנסות למכור אותו
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים תנסה להשקות את המחשב במים מזוקקים מים מזוקקים לא מעבירים חשמל!!!!!!!!!!!!!! :bash: :s07: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אין דבר קל יותר מלצרוב לכרטיס אחד ביוס של כרטיס אחר, כך הכרטיס לא יעבוד וגם לא יראו שום נזק פיזי וגם שום טכנאי קבר בחנות השכונתית לא יצליח לאבחן את הבעיה.
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים INDEED בקשר למים מזוקקים ואני חייב להסכים עם BUG זה רעיון אדיר!!! זה לא משאיר עקבות וזה נקי וזה לא כולל סיכון לעצמך
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר הכרטיס הזה קשוח ממה שחשבתי אי אפשר להפטר ממנו לא משנה כמה פעמים ניסיתי לעשות עליו קצר הוא לא מת
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים נסה תרעיון הזה ,100% יעבודאין דבר קל יותר מלצרוב לכרטיס אחד ביוס של כרטיס אחר, כך הכרטיס לא יעבוד וגם לא יראו שום נזק פיזי וגם שום טכנאי קבר בחנות השכונתית לא יצליח לאבחן את הבעיה.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אני התחשמלתי פעמיים מהחשמל בתקע וזה לא נעים... פעם אחת שבידדתי חוט חשמל ולא ראיתי שהוא היה תקוע לחשמל.... ופעם שניה שתקעתי את המברגים האלה שזוהרים שנוגעים במתח לחור של החשמל .. וזה זהר יותר נכון התפוצץ.. אל תשחקו עם חשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.