פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר חברה אני מנסה להשים את נייר הכסף בין גוף הקירור לבין הליבה זה יעבוד אני אהיה חייב להוריד את המשחה?
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אחי תראה מה תעשה על מנת לא לסכן את המחשב שלך תקח 2 חוטים ותחבר כול אחד לאחד ההלחומות שבכרטיס מאחורה וחבר לחשמל תדאג לפני זה שהמחשב וכול הדברים שלא יכולים להדפק לך מנותקים מהחשבל תעשה את זה הפקק יקופוץ ואז תחבר הכול תחבר תכרטיס למחשב ובי ובי בי מסך שחור למה ?
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים חברה אני מנסה להשים את נייר הכסף בין גוף הקירור לבין הליבה זה יעבוד אני אהיה חייב להוריד את המשחה?תלביש את הנייר כסף על החלק האחורי (איפה שכל ההלחמות) לא על החלק הקדמי.
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים לחבר ל-220V (מתח ולא זרם) מהשקע זה הדבר הכי [glow=red,2,300]מפגר[/glow] שאתה יכול לעשותלא רק שקיימת סכנה די ממשית שתתחשמל [glow=red,2,300]למוות[/glow]! גם אם הצלחת לא להתחשמל רוב הסיכויים שהכרטיס [glow=red,2,300]יתלקח[/glow]!אנשים, תפעילו קצת שיקול דעת לפני שאתם נותנים לו רעיונות [glow=red,2,300]מפגרים[/glow]
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים תביא לו זרם של 220 לאחד החיברוים מאחורה והכרטיס מת קפיש ? אני חושב שזה היה מופנה אליך...
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אממ אדמין יקר אני לא חושב שהיאש הנ''ל מפגר ומן הסתם כול בן אדם עם הגיון יודע כי לפני ביצוע כזות פעולה יש להיות עם נעליים עם סוליות גומי וגם להיות עם כפפות וגם לא אמרתי לו תחזיק את זה שיקח קצת דלוטיפ ישם על מנת שחוט היה על ההלחמה ואז לשים את זה בתקטע בעזרת מקל או משהו ואז להוציא חארי שנייה ולא התלקחות ולא כלום
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אממ המוסטפים יכולים לקבל נזק פיזי נראה לעין תעשה קיצר עם הניר כסף תעטוף את הצד החאורי של הכרטיס בנייר כסף תחבר לשמחב ותדדליק רק אני מקווה שאין לך ספק גנרי שיקח לך כמה רכיבים יחד עם הכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.