עבור לתוכן

מנסה לשרוף את הכרטיס מסך שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חברה אני מנסה להשים את נייר הכסף בין גוף הקירור לבין הליבה זה יעבוד אני אהיה חייב להוריד את המשחה?

• תגובות 57
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי תראה מה תעשה על מנת לא לסכן את המחשב שלך תקח 2 חוטים ותחבר כול אחד לאחד ההלחומות שבכרטיס מאחורה וחבר לחשמל תדאג לפני זה שהמחשב וכול הדברים שלא יכולים להדפק לך מנותקים מהחשבל תעשה את זה הפקק יקופוץ ואז תחבר הכול תחבר תכרטיס למחשב ובי ובי בי מסך שחור למה ?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי חיבור הפלוס והמינוס של מוספט לזיכרונות?

פורסם

תביא לו זרם של 220 לאחד החיברוים מאחורה והכרטיס מת קפיש ?

פורסם

חברה אני מנסה להשים את נייר הכסף בין גוף הקירור לבין הליבה זה יעבוד אני אהיה חייב להוריד את המשחה?

תלביש את הנייר כסף על החלק האחורי (איפה שכל ההלחמות) לא על החלק הקדמי.

פורסם

לחבר ל-220V (מתח ולא זרם) מהשקע זה הדבר הכי [glow=red,2,300]מפגר[/glow] שאתה יכול לעשות

לא רק שקיימת סכנה די ממשית שתתחשמל [glow=red,2,300]למוות[/glow]! גם אם הצלחת לא להתחשמל רוב הסיכויים שהכרטיס [glow=red,2,300]יתלקח[/glow]!

אנשים, תפעילו קצת שיקול דעת לפני שאתם נותנים לו רעיונות [glow=red,2,300]מפגרים[/glow]

פורסם

תביא לו זרם של 220 לאחד החיברוים מאחורה והכרטיס מת קפיש ?

אני חושב שזה היה מופנה אליך... :lol:

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הרעיון של המוספטים?

פורסם

אממ אדמין יקר אני לא חושב שהיאש הנ''ל מפגר ומן הסתם כול בן אדם עם הגיון יודע כי לפני ביצוע כזות פעולה יש להיות עם נעליים עם סוליות גומי וגם להיות עם כפפות וגם לא אמרתי לו תחזיק את זה שיקח קצת דלוטיפ ישם על מנת שחוט היה על ההלחמה ואז לשים את זה בתקטע בעזרת מקל או משהו ואז להוציא חארי שנייה ולא התלקחות ולא כלום :hat:

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הרעיון של המוספטים?

פורסם

אממ המוסטפים יכולים לקבל נזק פיזי נראה לעין תעשה קיצר עם הניר כסף תעטוף את הצד החאורי של הכרטיס בנייר כסף תחבר לשמחב ותדדליק רק אני מקווה שאין לך ספק גנרי שיקח לך כמה רכיבים יחד עם הכרטיס

פורסם

תנסה להשקות את המחשב במים מזוקקים

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שזה יראה כמו תאונה עומס יתר או משהוא כדי שהמוספט יראה שרוף

פורסם

5-10 שנ' במיקרוגל - יהרוס כל מעגל משולב בכרטיס...

פורסם

BURN BABY BURN :angryfire:

אני יכול לספק את החומר בערה אתה תדאג לשאר

יש ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים