עבור לתוכן

המצלמה שלי נסגרת שניה לאחר שאני פותח אותה, מישהו יכול לעזור לי?

Featured Replies

פורסם

נשבע לכם אני לא יודע מה קרה. פעם אחרונה שבדקתי אותה היא עבדה מצוין ועכשיו היא פתאום

לא עובדת לי. לאחר שאני לוחץ כל כתפור הON לאחר שניה שתיים היא נסגרת לי.

אין לי מושג מה קרה לזה פתאום, מישהו יכול לעזור לי?

יש לי מצלמה HP 735

פורסם

הייתי מפיל את האשם על הסוללות, אך מכיוון שהמצלמה משתמשת בסוללות נשלפות (AA) אני מניח שכבר בדקת זאת.

בכל מקרה הייתי ממלץ לבדוק את המגעים עם הסוללות.

מעבר לכך קשה לי למצוא רעיון מדוע שהמצלמה תכבה מבלי להציג הודעת שגיאה.

פורסם
  • מחבר

חחח יש משהו בדבריך, כאשר בדקתי את המצלמה אני הכנסתי סוללות של 2.5 שקל, אבל!!(!!) זה עדיין היה צריך

לפעול למשך כמה דקות.

ואיך בדיוק אני אמור לבדוק את המגעים? אני הסתכלתי איפה שאני שם את הסוללות, והכל נראה טוב.

פורסם

נסה לשאול ממקום כלשהו סוללות תקינות ובדוק.

אם הבעיה לא בסוללות ולא בעיה פשוטה במגע כנראה שתאלץ להשליך את המצלמה לפח.

פורסם

יכול להיות שהכפתור עצמו של ON\OFF נדפק כך שכל פעם שאתה מדליק את המצלמה המצלמה חושבת שלחצת פעם נוספת (רצוף) ומכבה את המצלמה ישר לאחר מכן :s05:

פורסם

יכול להיות כל דבר.

הבעיה היא שכל דבר שהוא לא טריויאלי צריך לקחת ל HP, ושם לוקחים 75 ש"ח עבור בדיקה בלבד. אחר כך עוד כמה מאות שקלים טובות עבור כל תיקון הכי פשוט.

אם תתייאש אני מוכן להעיף מבט במצלמה. כבר יצא לי לתקן Nikon Coolpix 5000 שנדפקה לה העדשה.

פורסם
  • מחבר

איפה אני תופס אותך? (Nemesis)

ויש איזושהי דרך לגלות את הבעיה? לדוגמא אם ה-ON\OFF איך אני אדע שהבעיה שם, או לא?

פורסם

שלח לי ה"פ.

בכל אופן, לפני שאתה נותן לי את המצלמה אני מציע לך לפנות לאיזה מעבדה שמוכנה לבדוק לפחות או לתת הערכה בחינם לגבי עלות התיקון, אם בכלל אפשר.

אני אומנם בחינם, אבל בטח במעבדה הסיכוי שיוכלו לאתר את הבעיה ולתקן אותה גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

כן מן הסתם.

טוב אני אנסה. מקסימום אני אנצל אותך ;)

פורסם

הסוללות הזולות האלה כנראה הבעיה..

הם מספקות זרם נמוך מידי והמצלמה לא יכולה להמשיך לעבוד איתם..

תנסה לשים GP 2000, או DURACELL או ENERGIZER או כל סוללה איכותית אחרת.

פורסם

תנסה באמת להשתמש בסוללות של 2100mA (מילי אמפר ) לפחות, שהן הסוללות המומלצות למצלמות דיגיטליות, בעיקרון (כמו ה GP power bank 2100 או איך שקוראים לזה...).

ניסית ליצור קשר עם מרכז התמיכה של HP? יש להם מרכז תמיכה כידוע לך ואולי יוכלו לעזור לך לפני שתיקח את המצלמה למעבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים