עבור לתוכן

טיפול 10000 למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום מה מצב???

טוב אז ככה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עובד ממש לאט

שהאתרים נתקעים\נסגרים

שהתוכנות לוקח הרבה זמן לעלות(WORD,EMAIL )

וגם אני שומע לפעמים רעש שהמארוור מוציא (אני יודע איזה רעש הוא אמור להוציא וזה לא רעש רגיל) רעש כמו חריקות

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

טוב יש לי כבר איזה שבועיים איזה 5 וירוסים שהנורטון לא מוחק

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

טוב אז יש לי כמה שאלות

1) איך אני יכול לפתור את הבעיות הנ"ל

2) איזה תוכנות להוריד?

3) איך אני יכול להגן על המחשב מפופ ואלו שנדבקים למחשב

4) איך אני יכול להגן על המחשב שלי מפני פריצות?

תודה לעוזרים

פורסם

קודם כל תחליף את נורטון מהר מהר, אני ממליץ לקספרסקי.

נגד פריצות תתקין פיירוול, אני ממליץ על ZA

פורסם

אז ככה אני אולי מהיחידי שממליצים על נורטון 2005 אבל אצלי הוא עובד פיקס,

תוכנות לניקוי ושיפור ביצועים: System Mechanic 4 Professional , TuneUp Utilities 2004 , Ad-Aware SE Personal, Diskeeper.

פורסם
  • מחבר

קודם כל למה לא נורטון??

ומאיפה אני מוריד את הקספרסקי הזה??(הוא חינמי?)

לג'יגה בוט יש לי 2004 או 5 אני לא זוכר

עכשיו כל פעם שהורדתי את הAD AWERE אז הSP2 נתן אזהרה לא לפתוח ובלה בלה

אחרי שפתחתי והפעלתי אז מופיע לי כזה כמו מה שהסאסר הטוב עשה ועמא שעוד 60 שניות זה עושה ריסט ובלה בלה

ואחרי שנדלק מחדש אז אחרי כמה דקות שוב זה קרה אז הייתי צריך למחוק

עכשיו לפני שבועיים הורדתי ואיכשהו עצרתי את שזה לא יפעיל את הספירה(עשיתי מה שעשו עם הססר ) והתוכנה לא עזרה כל כך

אבל כל הוירוסים שהנורטון מוצא אז כתוב AD AWERE

פורסם

תוריד מהאתר שלAd-Aware SE Personal אין שום סיבה שאם תוריד שם זה יעשה לך ריסט כמו בססר

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על Mcaffe בתור אנטי וירוס ופיירוואל (יש לו גם SPAM KILLER ) 8)

פורסם

גם לדעתי מקאפי שולט במיוחד הגירסה AllInOne2005

שיש בה כל מה שאתה צריך.. אנטי וירוס, פיירוואל, ספאם קיילר,ניקוי מהיר למחיקת קבצים שלא נמחקים ואנטי ספאיואר

שווה ביותר

פורסם

אני ממליץ לעשות חיפוש על השמות שנורתון לא נותן לימחוק ואז תימחק אותם בעצמכה זה יכול לעזור

פורסם

אני דוגל בגישה שבערך אחת לשנה יש לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש, היום זה יחסית פשוט לעשות את זה, גג שעתיים.

כדי לעשות את זה מומלץ שיהיו שתי מחיצות, אחת יעודית למערכת ההפעלה וכל התוכנות המותכנות, השניה לכל השאר, מסמכים סרטים תוכנות ושאר ירקות.

פורסם

אני דוגל בגישה שבערך אחת לשנה יש לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש, היום זה יחסית פשוט לעשות את זה, גג שעתיים.

כדי לעשות את זה מומלץ שיהיו שתי מחיצות, אחת יעודית למערכת ההפעלה וכל התוכנות המותכנות, השניה לכל השאר, מסמכים סרטים תוכנות ושאר ירקות.

צודק ! :xyxthumbs:

ואחרי זה להתקין Mcafee 2005 אנטי וירוס ופיירוואל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים