פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אום (OHM) זו מידה להתנגדות.ככל שהערך גדול יותר, ההתנגדות של הרמקול גדולה יותר והזרם דרכו גדול קטן יותר.לרמקולים גדולים בד"כ התנגדות יותר נמוכה - והם מסוגלים להגיע לעוצמה גדולה יותר.כמובן שכדי לעשות זאת, צריך שמקור הזרם (מערכת סטריאו לדוגמה) יהיה בהספק גדול יותר - ומכאן גם ההספק של הרמקולים - שנמדד בוואט (WATT).
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים ככל שהערך גדול יותר, ההתנגדות של הרמקול גדולה יותר והזרם דרכו גדול יותר.טעות, ככל שההתנגדות גדולה יותר עובר פחות זרם
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים טעות, ככל שההתנגדות גדולה יותר עובר פחות זרםכמובן...התלבלבתי קמעה...סורי...
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר ואם בחיבור רמקולים של המגבר כתוב 6-16 OHM אני יכול לחבר רמקולים של 4 OHM?
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים ואם בחיבור רמקולים של המגבר כתוב 6-16 OHM אני יכול לחבר רמקולים של 4 OHM?אממ... הייתי אומר שאתה יכול לרדת עד 6...
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים לרמקולים גדולים בד"כ התנגדות יותר נמוכה - והם מסוגלים להגיע לעוצמה גדולה יותר.איך זה שההתנגדות שלהם נמוכה יותר, יש בהם סליל קצר יותר?ואם בחיבור רמקולים של המגבר כתוב 6-16 OHM אני יכול לחבר רמקולים של 4 OHM?נראה לי שזה יכול להעמיס יותר מדיי על המגבר ולשרוף אותו...
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים איך זה שההתנגדות שלהם נמוכה יותר, יש בהם סליל קצר יותר?ברמקולים אין סלילאני לא יודע בדיוק מה משפיע על ההתנגדות ברמקול, אבל זה ככה...ואם אני יחבר רמקול של 4 מה יקרה??יכול להיות שלא יקרה כלום, ופשוט לא תשמע כלום או שתשמע ממש חלש.מצד שני, יכול להיות שתשרוף את המגבר (ואולי גם עוד דברים שמחוברים אליו)...ככה שלא הייתי מנסה את זה...
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר טוב תודה רבהועוד שאלה אם אני מחבר מגבר ישן למחשב הכרטיס שעל הלוח אם מספיק או כדאי לשדרג למשהו יותר טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.