עבור לתוכן

כרטיס וידיאו לעריכה

Featured Replies

פורסם

האם הייתם ממליצים על כרטיסי ה-ALL IN ONE של ATA כולל VIVO למיניהם, או לקנות כרטיס עריכה ייעודי בנפרד מהכרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר המרות מ-VHS לאמפג, מ-DVD לאמפג 4, וזה אמור לרוץ על מחשב חזק, כך שאני לא צריך להסתמך יותר מדי על כרטיס חזק מבחינת העיבוד.

תודה

פורסם

כרטיס VIVO יספיק לך אם זה המרות (והמון זיכרון ומעבד רציני חובה )

אם אתה עושה עיבוד של הוידאו (עריכה מלאה ) אז צריך כרטיס יעודי

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

אם אני עושה עיבוד וידיאו מדוע אני צריך כרטיס ייעודי? אם המחשב הוא חזק? אחרת המחשב לא יוכל לבצע פעולות אחרות בזמן העיבוד?

פורסם

כשאתה עושה עיבוד וידאו כמו עריכה של סרט שצילמת בפורמט DV או mini DV

ואתה מכניס לו אפקטים כיתובים ועוד כרטיס העריכה מוריד משמעותית מה"אימוץ " של המעבד ומאיץ את העבודה של הרינדור (הכנסת ההאפקט לוידאו עצמו)

ואם אתה המרות לא צריך כרטיס עריכה אלה מעבד מאוד חזק והרבה RAM

פורסם
  • מחבר

רינדור זה רק הכנסת אפקט לוידיאו? לא כל תהליך של קידוד וידיאו נקרא רינדור?

כשאני מעתיק מ-VHS למחשב, הוא מקודד אותו לאמפג או XVID, זה לא נקרא רינדור? ולמה דווקאעבור המרות צריך הרבה RAM?

תודה.

פורסם

רינדור זה הכנסת אפקט לוידאו (עיבוד הוידאו ) תהליך של קידוד וידאו נקרא Encoding

כשאתה מ VHS למחשב ומקודד ל XVID או MPEG זה ניקרא Encoding כשאתה מכניס אפקט לסרט שקידדת זה נקרא רינדור

ואני אגיד לך מניסיון שלקודד עם 256 RAM לוקח הרבה יותר זמן מאשר לקודד עם ג'יגה RAM או 512 \ 786 ..

למה encoding עובד יותר מהר עם יותר RAM את זה אני לא יכול להגיד לך , כי אני פשוט לא יודע .

פורסם

במילים פשוטות אפשר להגיד ש'רינדור' הוא 'ציור' הפיקסלים על גבי הוידאו\תמונה או כל דבר אחר שנעשה באמצעי אלקטרוני (כמו PC לדוגמא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים