עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך רדאון 9600XT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול רכשתי כרטיס מסך של חברת "ספייר" ורציתי להתעניין ואולי להיכנס לעולם הOC לכרטיסי מסך. (במחשב עצמו אני כבר בOC)

אגב לאיזה מהירות אם כך קוראים לזה בכלל אני יכול להגיע בOC בממוצע? לאן אני אמור להגיע? ז"א הכרטיס הוא 256MB ו128BIT מה "יומהר" הרי במחשב אני מעלה את הMHZ של המעבד אז בכרטיס מסך מה בעצם מעלים? ועם כרטיס מסך כזה לאן אפשר להגיע (בלי להיכנס עדיין להוצאות על קירור - או שחייבים ישר על התחלה )?

תודה על הסבלנות מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה, קראתי את המאמר. אני שואל מנסיון אישי לאן אפשר לקחת את הכרטיס הזה עם OC, כי אולי לא שווה להיכנס לזה בכלל. לפני הכרטיס הנ"ל היה לי ראדון 9200 ואמרו לי שבכלל לא כדאי להיתעסק עם OC כי התוצאות יהיו נמוכות. אז אני אחדד את השאלה שלי:

כרגע אני משחק בFAR CRY ואני ברמת גרפיקה מדיום (גם הHIGH רואים טוב אבל התמונה זזה חלק יותר במדיום) השאלה שלי היא בOC לאן אני יגיע? האם התמונה תרוץ חלק לגמרי גם בVERY HIGH או שאני שאני יראה טוב (כמו היום) HIGH. מקווה שהייתי מספיק ברור.

ולגבי גופי הקירור, זו גם שאלה של נסיון אני לא ממש רוצה להיכנס להוצאות והשאלה היא האם אני יכול לעשות OC בלי לפגוע בכרטיס ללא קניית גופי קירור? האם התוכנות של הOC שמתוארות במאמר גם בודקות טמפ'?

פורסם

היו כאלו שהביאו את הכרטיס הזה קרוב לביצועים של ה 9800 פרו ....

אז כן OC יכול לעזור גם קצת....

תתחיל לאט לאט ותראה לאן אתה מגיע...

אל תעלה ישר את ה מגה הרצים ב 100

תתחיל לאט לאט ב 5mhz לפה ולפה.

פורסם
  • מחבר

להתחיל לאט לאט... האם ניתן לעשות OC לכרטיס מסך מחברה זו (והבנתי שהיא בין הטובות) ללא גופי קירור?

אז כן OC יכול לעזור גם קצת....
כמה קצת? ז"א במשחק כמו FAR CRY באיזו רמת גרפיקה אני יוכל לשחק [move]חלק[/move]
פורסם

מאוד מאוד קשה להגיע לתוצאות של 9800P

נדמה לי השיא באתר של futuremark הוא בסביבות ה5200 נקודות ב3D מרק 2003.

אבל אפשרי להגיע לביצועים של 9700P ולהרים איזה 10FPS בחלק מהמשחקים

פורסם

אני הצלחתי להגיע לקצת יותר מהירויות עם ה9600XT 128 מגה שלי. מעניין האם ה256 באמת יהיה יותר מהיר או שה128 יקח אותו..

כי בלי OC יש לו הובלה של 2-3 פריימים

פורסם

2~3 פריימים לתובת ה 256M ?

פורסם

לטובת ה 128

אבל מה קשה להיכנס ל review ולראות לבד? (Lanzar)

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אוקי פחות או יותר הבנתי, אני צריך להתעמק במאמר יותר בשביל להבין מושגים כמו: fps, נקודות. (או שמישהו יקח יוזמה ויסביר לי במשפט שתיים מה זה אומר?  :-\  )

אבל השאלה שלי עדיין עומדת בעינה  האם ניתן לעשות OC לכרטיס מסך מחברה זו (והבנתי שהיא בין הטובות) ללא גופי קירור?

פורסם

כי למה שאני יתחיל לחפש REVIEW אם הוא ממילה כבר מדבר על זה ?

עזוב על תענה לי כי התרד הזה ינעל לו.

פורסם

fps=frames per secound

פריימים לשניה.

ככל שיש יותר פריימים ככה המשחק פועל יותר חקל.

מעל 60 פריים זה מצויין כי 60 ומעלה זה יראה לך חלק

מתחת לזה התמונה כבר לא תיהיה חלקה.

יוווווווווו :bash: :bash:

תראה את ה review! זה הכרטיס שלך שם!!!!

מה קשה לקרא? אפילו לראות תמונות !!!

אפילו בלינק כתוב את זה

http://www.overclockercafe.com/Reviews/VGA/Sapphire_9600XT-256mb/pg5.htm

פורסם

כמו במעבד

אתה יכול לעשות OC ללא קירור מיוחד, אבל סביר להניח שעם קירור תגיע יותר רחוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים