פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים קראתי כאןhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=96802.0ולא ממש הבנתי- מישהו יכול להגיד לי מה זה ובעיקר מאיפה קונים???נדב
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים ספריי לקה-ספריי שקוף שמיועד להגנה נגד שריטות ונותן מראה של ברק..אפשר לקנות את זה בכל מקום שקונים ספריי רגיל זה פשוט ספריי שקוף..-טמבוריות,אייס,הום-סנטר וכל אלה..
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים לקה יוצרת שכבה מבריקה על הצבע הקיים...קונים את זה בהום סנטר/ACE.. עריכה: לא שמתי לב שרום הקדים אותי
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים בכל מקום שקונים ספריי צבע, פשוט תבקש ספריי שקוףלי אישית הוא לא מבריק כלום, הוא פשוט נותן שכבת הגנה נגד סימני אצבעות וכו..
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מחבר אם מישהו יוכל להביא למפגש ולמכור לי זה יהיה נהדר אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולא אדע מה באיכות גבוהה, מה באיכות נמוכה וכו'.. נדב
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים נדב אני יוכל לקנות לך רוב הסיכויים כי יש לי חנות מתחת לבית של טמבור.. אז אם אתה רוצה תצלצל אלי מחר בצהרים..
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים לא צריך שום לקה , גם לא נשארים סימני אצבעות על המארז . סתם יקר ולא שימושי , עולה 35 ש"ח בכל איסי /קנה ובנה בלה בלה בלה
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אני קניתי בסביבות ה10 שקל בחנות חומרי בניין שכונתיתומאז אני לא צובע בלי להשתמש בלקה, נוח בטירוף
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מחבר לא מוצא ת'מספר שלךהאם הספראיי הזה טוב?אם כן- תביא(הכמות תספיק למארז שלי??)נדב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.