עבור לתוכן

חרירית ההצצה ב A70 לעומת ה Z1

Featured Replies

פורסם

לאחר כשנה של שימוש ב A70 אני מבקש להעלות נושא שלא ראיתי התיחסות אליו והוא "חריר ההצצה"

היום נראה לי שחשובה הרבה יותר מכל היא האפשרות למסגר את התמונה ולראות את כל הנתונים ולכן הנושא של העינית הוא לדעתי קריטי. אם אין אפשרות בתנאי אור כל שהם לקבל מידע כזה כל שאר הפרמטרים והנתונים לא רלוונטים.

החסרון ב Z1 הוא הגודל הפיזי ואולי גם העובדה שהעדשה לא רחבה מספיק

אשמח לקבל תגובות

מכבי

MAKABI_48@AYHOO.COM :xyxthumbs:

פורסם

כל מצלמה והשימושים שלה,

לא תמצא מצלמה עם זום x10 שתשתמש בעינית אופטית (מצלמה דיגיטלית "פשוטה" ).

כמו כן ההשוואה שלך היא של סוגי מצלמות שונות עם קהל יעד שונה כך שזה דיי לא נכון לבצע השוואה כזאת.

אבל כן, יש יתרון לעינית דיגיטלית (EVF) במצלמות דיגיטליות כיוון שהן מציגות בין השאר פרטים וגם "משדרים" תמונה אמתית ע"פ הפרמטרים לעומת אופטית שהיא פשוט עינית. :)

כמו כן,

אין צורך היה להגיב בנושא עתיק ימים ועוד לפתוח נושא חדש.

כך שהיית צריך רק לפתוח נושא חדש ללא תגובה בנושא הישן. :)

פורסם
  • מחבר

סליחה שנסחפתי :silly:

התחלתי עם התגובה ואח"כ משחשבתי שאולי אף אחד לא יתיחס אליה פתחתי את החדש.

ולתשובתך, נכון ההשוואה לא ממש מתאימה, אולי רק מכוון המחיר, אני רק מתייחס לעובדה שנושא זה לא מדוסקס, והוא מאוד חשוב למי שרוצה שליטה טובה יותר בצילום

מכבי

פורסם

ל-EVF יש גם חיסרון: קשה לראות כשמצלמים בלילה, בעיה שלא קיימת בעינית אופטית.

פורסם

אוי, כמה שאני אכלתי מרורים מה EVF בניקון 5700 שלי עד שנפטרתי ממנה.

ב EVF הארור הזה פשוט אי אפשר לראות האם אתה בפוקוס בגלל הרזולוציה הזוועתית של של הדבר הארור הזה.

זאת אחת הסיבות העיקריות שעברתי ל SLR.

פורסם

אני יכול להעיד שהעינית של ה-Z1 הרבה פחות טובה מהעינית של ה-5700.. אין מה להשוות בכלל.. ב-Z1 אתה רואה את התמונה מפוקסלת לחלוטין ועל פוקוס אין מה לדבר..

דווקא די אהבתי את העינית של ה-5700, יותר נוחה מצפיה ב-LCD לדעתי.

פורסם

נכון, נוחה יותר בהרבה מצבים מצפייה ב LCD, אבל עדיין לטעמי אי אפשר לצלם עם הדבר הזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים