עבור לתוכן

חיבור לוח אם ללוח ברזל - לטובת מודינג

Featured Replies

פורסם

יש לי קופסאת פח כלשהי שאני רוצה להפוך אותה למארז

השאלה שלי היא איך אני אחבר את הלוח אם ככה שההלחמות מאחורה לא יתקצרו

תיהיה בעיה לקדוח חורים במקומות הנכונים, חשבתי על ספוג או משהו בסגנון (הלוח אם שוכב ככה שהוא לא צריך תפיסה חזקה במיוחד)

מה אתם ממליצים, העיקר שיתן פיתרון פשוט שניתן להשיג בכל מקום, ובטיחותי במאה אחוז.

תודה רבה.

כדרך אגב, הסינק שלי דיי כבד ככה שהחומר שעליו יונח לוח האם צריך להיות דיי דחוס שלא יתקמט ויגרום למגע עם לוח הברזל.

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו תקדח חורים ותלביש את זה על רגליות כאלה כמו שיש במארז רגיל ........זאתי לא אמורה להיות בעיה

פורסם

כמו שכבר ציינתי, כן תיהיה בעיה!

אני יודע למה אני אומר את זה, במבנה הספציפי שאני מרכיב בתוכו את המחשב כן תיהיה בעיה

אני מחפש פתרונות אלטרנטיביים.

תודה.

פורסם

הסתכלתי על מחשב ישן שיש לי בבי ת ומאחורי הלוח אם ישנו ספוג...אני ממליץ להשתמש בספוג על מנת לבודד את החלקים אחד מהשני.

פורסם

השאלה איזה ספוג יהיה בצפיפות טובה שהכובד של הלוח אם לא ימחץ אותו ויגרום למגע עם שילדת המתכת..

ומאיפה לאזעזל אני קונה דבר כזה (:

פורסם

שים כזה PCB של מעגלים חשמליים....

זה 100% מבודד וקשיח :)

פורסם

מאיפה אפשר לקנות PCB חלק לחלוטין? (אתה מסכים איתי שזה אידיוטי לקנות PCB מחורר למטרות בידוד..)

פורסם

חתיכת גומי?

פלסטיק?

בד?

עץ?

נייר?

כל חומר מבודד יתאים.....

פורסם

ברור שכל חומר יתאים, אבל לא כל דבר יהיה נוח לשימוש בתוך מארז, לדוגמא אני לא אשים חתיכת עץ כי הלוח אם "יחליק" עליו, הוא יהיה עבה מידי וככה יקטין את מימדי שטח החלל במארז (כן כן, הגדרה ארוכה)

בכל מקרה גומי או ספוג בצפיפות גבוהה נראה לי טוב כי אפשר להדביק אותו לפח והלוח אם לא יזוז עליו..

כנראה שזה מה שאני אעשה, תודה.

פורסם

אני מניח שקיבלת עם הלוח שלך מעין ספוג, זה אמור להיות יותר ממעולה בשביל זה (ואם זרקת אותו תקח ממישהו שבא למפגש, תבקש שיביאו)

פורסם

שלא תעז להשתמש בספוג הזה, אפילו אם תחזיק את הלוח ביד, תרגיש אתההלחמות עוברות דרכו.

אתה יכול ללכת לחנות לחומרי ביניין או משהו כזה ולקנות גומי, שלא יהיה קשה מדי ולא דק מדי.

אתה תמצא כבר משהו

פורסם

חח תודה, אבל זאת הסיבה שהזכרתי כל הזמן "צפיפות גבוהה", הספוג הזה "חלש" מידי ובאמת ההלחמות יעברו דרכו בקלות..

מקווה למצוא משהו נורמלי, תמיד המוכרים בהום סנטר מסבכים הכל וגורמים לי לוותר.. :\

פורסם

פשוט שים עיתון :silly:

פורסם

שמע אחי תאמין מכל הפעמים שפתחתי את המחשב שלי (ופתחתי אותו הרבהההה פעמים =) מתחת ללוח האם יש ספוג . זה הפתרון הכי טוב. אם אתה טוען שהספוג חלש מידי קח ספוג עבה יותר. אני מקווה שעזרתי לך.

פורסם

לך לחנות מחשבים ותבקש מהם כמה ספוגים כאלה, בד"כ יש להם, ואני לא חושב שיקחו ממך כסף על זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים