פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים טוב, אני אומר לכם שלום ל-10 ימים הקרובים כי אני נוסע לתאילנד!אני אשים תמונות נבחרות כשאני אחזור, אל תדאגו...ביי!
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אתה יכול להיות נחמד ולהביא לי איזה כמה חלקים מעניינים שתחזור.... לא משנה איזה ... תפתיע אותי ;D ;D
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר תאילנד יקרה לחלקי מחשב...אני לא הולך להביא משם דברים (חוץ מאיזה קארטייה נחמד...).
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים תהנה ואני מקווה בשבילך שאתה נוסע לבד.. לך ותתנחל באיזה אי ואל תקנה כלום בבנגקוק, הכל מזוייף.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר אני נוסע לתאילנד עם המשפחה...אני לא קונה שם שום מוצרי חשמל, הכל שם מזוייף!אני רק אקנה לי איזה 2-3 שעונים ;D...
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אכלת אותה בגדולגם אני הייתי לפני שנה עם המשפחה ונשבעתי שלהבא אני מגיע רק לבד
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אני נוסע לתאילנד עם המשפחה...אני לא קונה שם שום מוצרי חשמל, הכל שם מזוייף!אני רק אקנה לי איזה 2-3 שעונים ;D...איזה מכה :'(. אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים.גם השעונים. תזהר לא לקנות LOLEX.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים תהנה גבר ותתרחק מהגראס! ומישהו יכול להסביר לי למה האוכלוסייה של ישראל ותאילנד מתחלפות?
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים תהנה אחי... תחמיץ את המפגש... טוב לא נורא תבוא בהבא... כל מה שמיוצר שמה זול או מזויף ומה מקורי שלא מיוצר שם יקר... אז כדאי לנסוע לטיוואן לקנות לוח אם חחח...
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר טוב, אז אני יוצא עוד שעתיים, אז תודה לכולם ונתראה אחרי סוכות! ביי! נ.ב. כשאני אחזור, אנא עדכנו אותי על כל השינויים שהתרחשו ... תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.