עבור לתוכן

חיבור המחשב לTV והקלטה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אגש ישר ולעניין כי כבר היתה לי שגיאה("an error occured on explorer...") ככה שטקסט ארוך ומפורט נמחק בשניה לפני 2 דק'       F  U  C  K  I  N  G       S   H  I  T  !  !  !  !  !    :bash:          :s05:        :nixweiss: 

בכל אופן, (מקווה שלא עצבנתי אף 1 עם ההקדמה הארוכה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת איכשהוא [זה היה או לכתוב על זה בעצבים ולהרוס תמקלדת או לבעוט במחשב, מאחר ואין לי יותר מידי כסף לביזבוזים החלטתי להרוס רק ת'מקלדת] )

לעניינינו,

חיברתי ת'מחשב לטלביזיה- רואים סבבה!

מה שלא הצלחתי זה להקליט מהטלביזיה- את אות המחשב.

מה שעשיתי זה לחבר את המחשב לTV ע"י 3 כניסות RCA  VIDEO/AUDIO IN

כמו כן חברתי את יציאות RCA  VIDEO/AUDIO LINE-OUT לוידאו ע"י חיבור SCART 21 פינים (אלו הם סוגי החיבורים האפשריים היחידים שיש לי) ו... זה לא עבד !

*את המחשב אני קולט בTV בערוץ AV בלבד, וכשאני מנסה להקליט מהTV לוידאו , בין אם אני על AV או לא, הוידאו מקליט את ערוץ הTV הרגיל בלבד, ולא את AV.

אז אולי ניסוח מקוצר שגם יענה לי על הבעיה:

יש למישהו מושג איך אני מקליט את ערוץ AV מהTV לוידאו???

(כן, אני כן שמתי גם ערוץ AV בוידאו עצמו בזמן ההקלטה)

בתודה רבה מראש- לכל מי שינסה ויצליח לעזור...

יואל

פורסם

לא הבנתי, אתה רוצה להקליט מהמחשב לוידאו ? למה לא לחבר אותם ישירות ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתח פעם אחת..... ולא הלך.

אנסה שוב, ע כ ש י ו

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה לחבר את המחשב לווידאו ולא לטלויזיה ואז לראות את הוודיאו באיזה תחנה שאתה רואה את הווידאו ואת המחשב לראות דרך הוודאו בתחנת AV בוווידאו ואז תוכל להקליט את המחשב שזה מה שהבנתי שאתה רוצה לעשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים