עבור לתוכן

גודל הזכרון משפיע על ביצועים?

Featured Replies

פורסם

אני שואל באופן כללי ,בלי שום קשר למפרט המחשב

האם גודל 2x1024 יתן לי ביצועים מהירים ויציבים יותר מאשר 2x512 ? או שזה סתם בזבוז כסף?

תודה

פורסם

היום 1024 זה מספיק.

אין צורך ב2 גיגה זיכרון.

פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך המהירה

אך לא ענית על שאלתי שהיא:האם ישנה השפעה כלשהי על ביצועים מהירות וכו'?

פורסם

זה תלוי כמה דברים אתה משאיר פועלים בו זמנית

אם אתה פותח תוכנות בגודל של 1.5GB למשל ואז טוען איזה משחק, עם 2GB זה ירוץ הרבה יותר מהר מאשר עם 1GB

אבל זה לא קורה הרבה וסטיקים של 1GB הם נורא יקרים, אז בד"כ הם לא משתלמים אלא אם אתה כל היום עורך סרטים למשל

פורסם
  • מחבר

או קי . אז בא נתקדם הלאה

אם אני עובד עם תוכנת עריכה כמו פינקל 9 ובו זמנית הילד שלי משחק במשחק כבד[doom3 hl2 ] אז הזכרון הגדול יתאים לי?

אני מדבר על לוח אם של אינפורס 4 עתידי שיגיע

אני שואל את השאלה מפני שיש לי חבר בחו"ל שרב הסיכויים שיקנה לי כרטיס מסך x850 xt pe pci ex וזכרונות 2x1024 במחירים נוחים מאד[יש לו אזרחות אמריקאית]

והוא חוזר בסוף החודש

השאלה שלי היא : של איזו חברה כדאי לי לרכוש במידה ואני לא עושה אוברקלוק בכלל? שגם יתאים לי ללוח החדש שיגיע ?אני רוצה מעבד לפחות amd3500

אני מקווה שתוכלו לענות לי על כך

תודה

פורסם

אני לא ממש מכיר את התוכנה, אבל נגיד שהיא תופסת 1GB של זכרון ואז אתה מריץ HL2, עם ה2GB זה יפעל הרבה יותר חלק

אם אתה כלל לא עושה אוברקלוק, אתה יכול ללכת על הזכרונות הזולים ביותר, כל עוד הם של חברה טובה. אני מציע גם לבדוק אילו חברות ייתנו לך אחריות גם בארץ

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי חבר קונה לי מחו"ל אז כך שאני מוותר על אחריות על חשבון איכות ומחיר

תנו לי המלצה לזכרון 2 ג'יגה מחברה איכותית בלבד קורסאיר טובים? ומה הכי טובים ללוח אינפורס 4

ולגבי הלוח אם שציינתי בתרד למעלה הוא אומר לי שיש בחנויות אינפורס 4

שווה לקחת?

תודה מראש

נ.ב

איזה מעבד של amd כדאי לקחת שיתן ביצועים טובים גם לעריכה וסרטים? [ראיתי מעבדי amd 4000 במחירים סבירים בחו"ל]

פורסם

קורסייר מצויינים

העניין עם האחריות זה שיכול להיות שאם תקנה מחברה מסויימת האחריות תישאר גם בארץ, וחבל לוותר על זה

אולי עדיף לקחת לוח עם nforce 4 ultra ולא nforce 4 SLI, יצא יותר זול

ובמעבד קח את הכי טוב שנכנס בתקציב

פורסם

או קי . אז בא נתקדם הלאה

אם אני עובד עם תוכנת עריכה כמו פינקל 9 ובו זמנית הילד שלי משחק במשחק כבד[doom3 hl2 ] אז הזכרון הגדול יתאים לי?אני מדבר על לוח אם של אינפורס 4 עתידי שיגיע

אני שואל את השאלה מפני שיש לי חבר בחו"ל  שרב הסיכויים שיקנה לי כרטיס מסך x850 xt pe pci ex  וזכרונות 2x1024  במחירים נוחים מאד[יש לו אזרחות אמריקאית]

והוא חוזר בסוף החודש

השאלה שלי היא : של איזו חברה כדאי לי לרכוש במידה ואני לא עושה אוברקלוק בכלל? שגם יתאים לי ללוח החדש שיגיע ?אני רוצה מעבד לפחות amd3500

אני מקווה שתוכלו לענות לי על כך

תודה

מצב כזה לא יקרה ושני הישומים יתקעו מהסיבה שכל אחד מהם מנצל 100% CPU

1 ג"ב זיכרון פנימי מספיק למירב הישומים, אני מציע שתעצור בגודל הזה.

פורסם

אין צורך בכל-כך הרבה זכרון. מעבר ל 1024MB זו הגזמה , ובזבוז כסף (אם כבר אז יש במה להשקיע את הכסף, אז חבל לבזבז בזכרונות).

פורסם

מצב כזה לא יקרה ושני הישומים יתקעו מהסיבה שכל אחד מהם מנצל 100% CPU

1 ג"ב זיכרון פנימי מספיק למירב הישומים, אני מציע שתעצור בגודל הזה.

על Multitasking שמעת?

פורסם

אני שמעתי אבל התוכניות שהוא הביא כדוגמא לא שמעו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים