פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אני שואל באופן כללי ,בלי שום קשר למפרט המחשב האם גודל 2x1024 יתן לי ביצועים מהירים ויציבים יותר מאשר 2x512 ? או שזה סתם בזבוז כסף?תודה
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר תודה על תגובתך המהירהאך לא ענית על שאלתי שהיא:האם ישנה השפעה כלשהי על ביצועים מהירות וכו'?
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים זה תלוי כמה דברים אתה משאיר פועלים בו זמניתאם אתה פותח תוכנות בגודל של 1.5GB למשל ואז טוען איזה משחק, עם 2GB זה ירוץ הרבה יותר מהר מאשר עם 1GBאבל זה לא קורה הרבה וסטיקים של 1GB הם נורא יקרים, אז בד"כ הם לא משתלמים אלא אם אתה כל היום עורך סרטים למשל
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר או קי . אז בא נתקדם הלאהאם אני עובד עם תוכנת עריכה כמו פינקל 9 ובו זמנית הילד שלי משחק במשחק כבד[doom3 hl2 ] אז הזכרון הגדול יתאים לי?אני מדבר על לוח אם של אינפורס 4 עתידי שיגיע אני שואל את השאלה מפני שיש לי חבר בחו"ל שרב הסיכויים שיקנה לי כרטיס מסך x850 xt pe pci ex וזכרונות 2x1024 במחירים נוחים מאד[יש לו אזרחות אמריקאית] והוא חוזר בסוף החודש השאלה שלי היא : של איזו חברה כדאי לי לרכוש במידה ואני לא עושה אוברקלוק בכלל? שגם יתאים לי ללוח החדש שיגיע ?אני רוצה מעבד לפחות amd3500 אני מקווה שתוכלו לענות לי על כךתודה
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אני לא ממש מכיר את התוכנה, אבל נגיד שהיא תופסת 1GB של זכרון ואז אתה מריץ HL2, עם ה2GB זה יפעל הרבה יותר חלקאם אתה כלל לא עושה אוברקלוק, אתה יכול ללכת על הזכרונות הזולים ביותר, כל עוד הם של חברה טובה. אני מציע גם לבדוק אילו חברות ייתנו לך אחריות גם בארץ
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר כמו שאמרתי חבר קונה לי מחו"ל אז כך שאני מוותר על אחריות על חשבון איכות ומחירתנו לי המלצה לזכרון 2 ג'יגה מחברה איכותית בלבד קורסאיר טובים? ומה הכי טובים ללוח אינפורס 4ולגבי הלוח אם שציינתי בתרד למעלה הוא אומר לי שיש בחנויות אינפורס 4 שווה לקחת?תודה מראשנ.באיזה מעבד של amd כדאי לקחת שיתן ביצועים טובים גם לעריכה וסרטים? [ראיתי מעבדי amd 4000 במחירים סבירים בחו"ל]
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים קורסייר מצוייניםהעניין עם האחריות זה שיכול להיות שאם תקנה מחברה מסויימת האחריות תישאר גם בארץ, וחבל לוותר על זהאולי עדיף לקחת לוח עם nforce 4 ultra ולא nforce 4 SLI, יצא יותר זולובמעבד קח את הכי טוב שנכנס בתקציב
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים או קי . אז בא נתקדם הלאהאם אני עובד עם תוכנת עריכה כמו פינקל 9 ובו זמנית הילד שלי משחק במשחק כבד[doom3 hl2 ] אז הזכרון הגדול יתאים לי?אני מדבר על לוח אם של אינפורס 4 עתידי שיגיע אני שואל את השאלה מפני שיש לי חבר בחו"ל שרב הסיכויים שיקנה לי כרטיס מסך x850 xt pe pci ex וזכרונות 2x1024 במחירים נוחים מאד[יש לו אזרחות אמריקאית] והוא חוזר בסוף החודש השאלה שלי היא : של איזו חברה כדאי לי לרכוש במידה ואני לא עושה אוברקלוק בכלל? שגם יתאים לי ללוח החדש שיגיע ?אני רוצה מעבד לפחות amd3500 אני מקווה שתוכלו לענות לי על כךתודהמצב כזה לא יקרה ושני הישומים יתקעו מהסיבה שכל אחד מהם מנצל 100% CPU1 ג"ב זיכרון פנימי מספיק למירב הישומים, אני מציע שתעצור בגודל הזה.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים אין צורך בכל-כך הרבה זכרון. מעבר ל 1024MB זו הגזמה , ובזבוז כסף (אם כבר אז יש במה להשקיע את הכסף, אז חבל לבזבז בזכרונות).
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מצב כזה לא יקרה ושני הישומים יתקעו מהסיבה שכל אחד מהם מנצל 100% CPU1 ג"ב זיכרון פנימי מספיק למירב הישומים, אני מציע שתעצור בגודל הזה.על Multitasking שמעת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.