פורסם 2004 בדצמבר 521 שנים שלום כולם,יש לי מודם Terayon מדגם TJ715, שמחובר באמצעות Ethernet למחשב.לוח האם הוא Abit IS7-E עם צ'יפ את'רנט של Realtek.אני מחובר דרך חברת הכבלים ל-Netvision מזה חודש.בימים האחרונים, אני נתקל בתופעה של נפילות בחיבור. ה-Dialer מודיע על ניתוק, וכשאני מסתכל ב-Even Viewer אני מקבל הודעה מס' 20159 של Remote Access, שמודיעה שהחיבור נותק, ומייד אחריה הודעה 1003 של DHCP שמודיעה שהמחשב לא הצליח לחדש את הכתובת משרת ה-DHCP (המודם).בשיחת טלפון שלי עם מוקד השירות של Hot טענה הבחורה מהמוקד שהיא בודקת את המודם שלי ושהיא לא רואה בעיות סינכרון וכו', ובאמת שלושת הלדים של Power, Cable ו-PC דולקים כל הזמן.אני חושד שהבעיה טמונה בכרטיס הרשת שלי או ביציאת הרשת של המודם.מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר, או יודע איך לפתור אותה?תודהשי
פורסם 2004 בדצמבר 521 שנים קיימת אצלי בעייה דומה.. יש ברשותי לוח ABIT IS7 ומודם Terayon TJ715X. החיבור אצלי הוא בלי חייגן, לעיתים (רחוקות אני חייב לציין, זה לא מפריע לי כ"כ) האינטרנט פתאום נהיה איטי מאוד או שלא עובד בכלל ואז אני צריך לנתק את המודם מהשנאי ולחבר שוב ואז הבעייה נפתרת והאינטרנט שוב מהיר. אגב, אין לי מושג ממה נגמרת הבעייה, אולי בגלל שזה מודם לא הכי טוב? פורומים בחו"ל לא ממש הביעו אהבה למודם הזה,למרות שאין שום בעייה חוץ מהבעייה הזו :
פורסם 2004 בדצמבר 521 שנים סבלתי מאותה בעיה עם מודם Thomson עם ethernet האינטרנט היה איטי פצצות ולעיתים תכופות היה מתנתק התברר שהכבל של הכבלים לא היה מחוזק אז ניתקתי אותו עשיתי קצת הארכה לחוט והידקתי אותו טוב טוב טוב לאחר מכן הכל עבד כמו שצריך
פורסם 2004 בדצמבר 521 שנים זו נשמעת כמו בעית OverBalancing של הספק .לי יש אותו מודם מחובר לסוויץ', הכל פועל מושלם כבר כמעט שנה .ובאמת כדאי לבדוק האם הכבל מחוזק טוב טוב זה חשוב.
פורסם 2004 בדצמבר 521 שנים מחבר מה זה OverBalancing?תוריד את התוכנה rascal היא חייגן שמתחבר אוטומאטית ברגע של ניתוק, מעולה!!המממ... כנראה ששכחתי לציין שכשהניתוק קורה, הדרך היחידה לנתק את הקשר היא לשחרר את כתובת ה-IP באמצעות ipconfig/release ואז לחדש אותה באמצעות ipconfig/renew...
פורסם 2004 בדצמבר 621 שנים לי יש את אותה בעיה אבל אני פשוט הופך את הכרטיס רשת ללא זמין ואז זמין חזרה וככה הכתובת בכרטיס הרשת חוזרתמה שכן, לא ניסיתי להפוך את החיבור ל10 HALF DUPLEX, אולי בחיבור כזה יהיה לך יותר יציבות.
פורסם 2004 בדצמבר 621 שנים עצה, תעבור לADSLהייתי בכבלים, רק סבלתי, כל הזמן ניתוקים ולא תמיד התחבר אחרי הניתוקוגם לי הם שמו תמודם לבדיקה, להם הוא התברר כתקין, בקיצור לא הצליחו לפתור תבעיה, ברגע שההתחייות נגמרה עברתי ישר לADSL . הבדל של שמיים וארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.