עבור לתוכן

3 שאלות על זכרון לוח אם וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי שאלה (mcfly יש סיכוי שאתה עדיין פה מאתמול בערב?  ;) )

הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הזכרון של a-data לבין kingston cl2 (לא רק במחיר) ושהשני עובדים הטוב ביותר עם מעבדי אתלון וגם מבחינת אמינות.   האמת בדבר?

אלה שנייה לוח האם הוא זה שמחבר הכל ביחד (אני ממש גאון) לא כדי להשקיע בו עוד כמה שקלים? קראתי באתר xbitlabs.com על השוואות בין לוחות אם וK8V-SE Deluxe (s754) של אסוס הוא השני ברשימה והוא גם עולה פחות ממה שתכננתי K8N Neo Platinum (s754) שקיבל ציון גרוע בOC לא שאני מתכנן בקרוב.

וLnParty שכמה המליצו עליו שמעתי שהוא לא ידוע כל כך. מה כאן?

ושאלה אחרונה בקשר לכרטיס מסך הבנתי מההמלצות שעדיף 6600 אבל גם שמעתי שחברת PINE לא טובה וגם אין כרגע AGP .. הוא באמת עדיף מהRADEON 9600XT DVI 256MB או 128???

אלה שאלותיי האחרונות לפני קניית המחשב

תודה רבה לעונים

ארז

פורסם

בקשר לכרטיס מסך אני יכול לענו לך:

6600 בהחלט עדיף על RADEON 9600XT

ויש אותו כבר בארץ בגרסאת AGP במספר לא מועט של חנויות.

פורסם

אין הבדל משמעותי בביצועים בין זכרונות שונים, אלא אם אתה אוברקלוקר. לקינגסטון יש הרבה דגמים, אתה מדבר על HyperX? גם לA-DATA יש כל מיני דגמים

Lanparty זה הלוח הכי טוב שקיים לסוקט 754. יש לו הרבה פיצ'רים והמון אפשרויות בBIOS. הK8V מבוסס על צ'יפסט של VIA והNeo הוא לא כזו הצלחה גדולה

6600 רגיל עדיף על 9600xt אבל הוא לא קיים בAGP. מעבר לזה, 6600GT הוא כרטיס חזק מאוד יחסית למחיר שלו ולכן הוא מאוד מומלץ, והוא כן קיים בAGP

פורסם

בקשר לכרטיסי מסך, ה 6600GT יותר טוב אפילו מה RADEON9800XT בביצועיו.. לכן אני ממליץ עליו בחום.

וכן קיימת גירסאת AGP בארץ, יש ב KSP כרטיס של XFX 6600GT של PINE והוא מצויין וממולץ, יש לו ביצועים חבל על הזמן.. המינוס היחיד שלו זה שהוא לא בא עם בונדל טוב, כלומר דיסקים וכל הדברים הנוספים (משחקים, תוכנות וכו'...) אם זה לא מפריע לך, לך עליו.. המחיר שלו זה 1350 שקל.

יש גם כרטיסים של ALBARTON 6600GT.. גם AGP וגם הם טובים אני משאר, למרות שביצועים שלהם עוד לא ראיתי לעומת ה XFX, שגם מצויין וגם זול יותר מה ALBARTON שעולים בסביבות ה 1500-1600 שקל..

בקשר ללוחות אם, אם עו ד לא קנית מעבד, אני ממליץ לך לחכות עוד קצת למה עכשיו יצא מעבד חדש של AMD בסוקט 939.. ויש הבדל ביניהם בביצועים שלהם, ה FSB של ה 939 מגיע ל 2000MHZ לעומת ה 754 שמגיע ל 1600.. ועוד כמה שיפורים מבחינת קצת העברת ה BW שלו..

עכשיו אם אתה לוקח לוח ל 939, לך על השבב של VIA. אני ממליץ על ASUS A8V Deluxe או על ה Abit V8A3eye משהו כזה לא זוכר תדגם המדוייק של ה ABIT.

בקשר לזיכרונות, זה משתנה מסטיק לסטיק, אבל בגדול אם אתה לא עושה OC לזיכרונות הם רובם אותו דבר (פשוט תשים דגש על התיזדמונים שלהם ואם יש להם גוף קירור או אין.. ככל שהתיזמון נמוך יותר הזיכרון טוב יותר)

זהו :)

פורסם
  • מחבר

תודה חברה...

בסוף הסתכלתי על המחיר שיצא לי והבנתי שקפצתי בכרטיסי מסך כל פעם "רק ב" 300 שקל והגעתי ל;133 אז אני חוזר לGF FX5700LE 128MB AGPx8,DVI

כי בסופו של דבר המחשב למשחקים רק אחכ...

פורסם

5700LE זה כרטיס לסוליטר, קח משהו נורמלי, אפילו 9600pro

פורסם
  • מחבר

איזה תאורים ;D

סבבה תודה רבה! שכנעת אותי שההבדל משמעותי עם הדוגמא של הסוליטר....

פורסם

ולוח כמו שאמרו abit av8 צריך להיות מצויין.

ויש פה כמה שאומרים שטויות...

הלוחות של via ל 939 בכלל לא גרועים

ואף למשחקים הם יותר טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים