פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים לוח אם- ASUS P5GD1 - מחיר970 כ. מסך- GIGABYTE 6600GT - מחיר - 1300 זיכרון- KINGSTON 3200,400MHZ 2X256MB - מחיר-600 מעבד- פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ,LGA775- מחיר- 1020 (אני נעול על פנטיום) מארז,ספק וHD יש לי כבר. יחד- 3890 שקלים. 1. מה דעתכם? מחיר טוב יחסית לתמורה? 2. האם כדאי לשדרג את המפרט בצורה הזאת: לוח ASUS P5GDC-DELUX - בהוספה של 230 שקלים מעבד 3.0 -בהוספה של 100 שקלים המפרט מ LOGIC PC, הם נחשבים אמינים ונותני שירות טוב? אשמח לשמוע דעתכם,לכל שאלותיי,תשובותיכם והערות. תודה ולילה טוב
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים האמת שזה מפרט בסדר גמור.עם AMD הייתי מרכיב לך מפרט יותר טוב, יותר זול ויותר משתלם.
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר לשם מה המפרט?לגלישה באינטרנט...סתם,כל מיני, זה ישמש לי בתור מחשב שני.אינטרנט,צפיית סרטים,הורדות ברשת,קצת קידוד ועריכה, ומשחקים שיתחיל להיות לי זמן פנוי... אני דיי נעול על פנטום ולא AMD.לגבי לוח של אלברטון-יש לי נסיון טוב עם אסוס,אז אני יקנה אסוס נוסף.מה דעתכם לגבי ה"שדרוגים", לגבי הלוח, ולפגי המעבד. להוסיף את הסכומים הרשומים לעייל? תודה
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים ניסיון טוב עם אסוס?הוא הכין לך קפה או משהו? כי ממה שאני הבנתי אם לוח אמין ונותן ביצועים טובים זה ניסיון טוב..הייתי אומר לך לצאת מהראש של אינטל כי הוא פחות משתלם וזה אבל אם אתה נעול אז אין לי הרבה סיבות להסביר לך את ההבדלים נכון?אני יכול להבטיח לך שהלוח של אלבטרון יעשה בדיוק את מה שהוא צריך לעשות וזה להיות אמין ולעבוד כמו שצריך ומהר.ואפילו להיות יותר זול ב200 שקל מהאסוס (שלא יותר טובים מכל השאר, לוקחים הרבה כסף בגלל השם וזה חבל)
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים מחבר 1. הוא הכין לך קפה או משהו? 2. הייתי אומר לך לצאת מהראש של אינטל כי הוא פחות משתלם וזה אבל אם אתה נעול אז אין לי הרבה סיבות להסביר לך את ההבדלים נכון? אני יכול להבטיח לך שהלוח של אלבטרון יעשה בדיוק את מה שהוא צריך לעשות וזה להיות אמין ולעבוד כמו שצריך ומהר. ואפילו להיות יותר זול ב200 שקל מהאסוס (שלא יותר טובים מכל השאר, לוקחים הרבה כסף בגלל השם וזה חבל) 1. לא מצחיק (אם ניסית). אל תיפגע, אה? 2. אני נעול עם אינטל ועל אסוס כי אני יודע למה- אני מתעסק עם עריכת וידאו. פנטיום עובד טוב יותר עם קידוד-נקודה. דבר שני- אסוס "מדברים" טוב מאוד עם כרטיסי עריכה יקרים, ו90% ממערכות העריכה מבוססות אסוס,בגלל זה ההחלטה. לא ממש משמח לחסוך 200 שקל,ולגלות שהלוח יעשה בעיות עם כרטיסי עריכה (והם יקרים להחריד.סתם דוגמא-כרטיס קנופוס עולה 7000שקל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.