עבור לתוכן

איך אני יכול לגרום לפיקסלים שרופים במסך שלי? מבלי שהיבואן ידע מזה??

Featured Replies

פורסם

כהה קניתי מסך לפני שבועיים והיום הופיעו לי שני נקודות ירוקות של פיקסלי שרופים והיבואן אומר שהחלפת מסך היא רק מ-5 פיקסלים שרופים ומעלה אז נאי רוצה לגרום לעוד 3 פיקסלים להישרף איך אני עושה את זה??

תודה..

• תגובות 42
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שרוף אותו או משהו

לא יודע דחוף תכבל של המידע לחשמל או משהו

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת יענו כה עם מצית בלגן??

אבל אז הם יבינו החוכמה היא שלא יהיו סימנים ושלא פתאום באמצע המסך יש איזה 100 פיקסלים שרופים חח

פורסם

אתה לא יכול לשרוף פיקסלים בלי לגרום נזק פיזי בלתי הפיך למסך ....

אם תעשה את זה , לא יחליפו לך את המסך בכלל .

פשוט תיעזר בסבלנות , ותקווה שישרפו לך עוד פיקסלים מתים מהר , אין לך מה לעשות בעניין , אלא אם כן אתה רוצה לקחת את הסיכון שלא יחליפו לך את המסך בכלל .

פורסם

איזה מסך?

פורסם

תמונה קבועה למשך המון זמן על המסך יכולה לגרום לצריבה של צבע, אולי זה נכלל באחריות? תשאל לפני שאתה מנסה ;)

תלוי גם איזה מסך כי אני חושב שבחדשים זה לא קורה.

פורסם

תגידו , כדי שהיבואן יחליף את המסך בגלל פיקסלים שרופים , צריך להיות כמה מהם?(כי לפי מה שהבנתי עם פיקסל שרוף אחד לא מחליפים)

פורסם

זה תלוי באיזה מסך/יבואן מדובר ובן כמה שנים המסך

לפי מיטב ידעתי בסמסונג (חיון הפצה) מדובר על 5 פיקסלים בשנה הראשונה ו-8 פיקסלים בשנתיים הנוספות.

פורסם

לסאמסונג יש את המדיניות ההחלפה הכי נוראית בארץ ...

לא יוחלף מסך עם פחות מ15 פיקסלים שרופים , כמו כן , מקבץ פיקסלים יחשב כנקודה אחת שרופה .

כלומר , יש לכם 5 פיקסלים שרופים שהם צמודים אחד לשני , ועוד 13 מפוזרים ברחבי המסך , המסך לא יוחלף . מי שקונה מסך סאמסונג , אני מאוד ממליץ לקרא את האותיות הקטנות של כתב האחריות של המסך .

פשוט זוועה .

פורסם

אחי אם המזל שלך זה יקרה מהר חחחח סבלנות (: :yelclap:

פורסם

מאיפה אתה מביא את המספרים האלה?

זה ממש לא מה שנאמר לי שאני קניתי את המסך שלי (Samsung 710TM)

פורסם

אני מניח שאם פבל אומר פבל יודע :)

וHOLY, מאיזו חנות קנית את המסך?

פורסם

נעה

פורסם

אני אחדד את הנקודה הזאת מחר , ואעדכן את הת'ראד בהתאם , אבל למיטב זכרוני , אלה המספרים המדוייקים .

פורסם

אוקיי

אחרי בדיקה באתר של חיון הפצה כתוב שבמסכים מ-17 אינץ ומעלה מדובר ב-20 פיקסלים שרופים.

מה שמוזר לי זה שקניתי את המסך לפני שבועיים בנעה נאמר לי שמדובר ב-5 פיקסלים שרופים בשנה הראשונה ואחרי זה הם לא יודעים וצריך לבדוק באתר.

אם הייתי יודע את זה קודם לא הייתי קונה את המסך הזה, פשוט חוצפה התנאי אחריות האלה.

אני אברר את זה מול נעה ביום ראשון, אני שוקל ביטול קניה (אם הדבר בכלל אפשרי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים