עבור לתוכן

כרטיס קול במקום מגבר לגיטרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מבקש את המלצתכם בדילמה קטנה שיש לי.

אוקיי, ברצוני לקנות גיטרה, רציתי לשאול האם כדאי לי לקנות כרטיס קול למחשב שמתחבר אליה?

האם יש כזה דבר בכלל?

האם זה עדיף מבחינת יעילות\מחיר?

ד"א, יש לי רמקולים ATP3 של Altec Lansing.

השאלה נשאלת גם בקשר לגיטרה חשמלית רגילה וגם בקשר לגיטרת בס.

תודה לכל העוזרים! :hat:

פורסם

אתה יכול לחבר אותה לכניסת המיקרופון של הכרטיס קול בלי בעיה והכל יעבוד אבל עדיף לקנות מגבר .

מגבר נותן לך יותר ביצועים מאשר כרטיס קול ויש לך גם במגבר את האפשרויות לשחק עם הטון , טראבל , גאין , באסים ועוד כמו כן מגבר יותר אקטיבי ויש לו עוצמה מאשר לכרטיס קול ולרמקולים של המחשב , בנוסף לכך יש מגברים שבאים עם דיסטורשן שזה עוד פלוס .

פורסם

בבקשה!... אל תגיד לי שאפילו שקלת את זה!!!

פאק!.. לחבר גיטרה לרמקולים מעאפנים של מחשב?

אז עם כל הכבוד ל ALTEC.. (ויש כבוד :) ) .. כזה דבר לא מתקבל בבית ספרינו!....

גיטרה מנגנים עם מגבר או לא מנגנים בכלל! (כל הזכויות שמורות לחומוס צבר  :cool2: )

קיצור לפני הכל הייתי ממליץ לך לקרוא את הדיון שלי לגיטריסט המתחיל באתר שורץ הילדים המחוצ'קנים-GAMER:

http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=521956

(חלק מהתמונות נשמטו כי LYCOS החארות סגרו לי ת'חשבון  :pissed:)

קיצור... תקרא את זה-זה יעזור לך להבין יותר את עולם הגיטרות..

בכל מקרה אמליץ לך בכלל להתחיל לנגן עם אקוסטית או קלאסית! ולא חשמלית!.. אל תהיה צ'ונג! התחלה בחשמלית תהרוס את רצף הלמידה שכל כך קריטי בהתחלה...! אני יודע שאתה רוצה להפציץ בדיסטורשן לשכנים ולעשות פוזות.. אבל שתדע לך! אם תתחיל ישר בזה-אתה תגדל להיות חרא גיטריסט!... קל מאוד לנגן בחשמלית...המיתרים רכים וסלחניים... כל זיוף אפשר להסתיר איתה.. אבל עם קלאסית.. היא נותנת לך רף טיפה גבוה יותר להתחלה.... חוצמזה.. גיטריסט אמיתי מנגן ב-ה-כ-ל ולא רק בחשמלית...

כשסגרנו את הנושא הזה.. אז ככה..

לא מחברים חשמלית למחשב!... אנשים שמקליטים ועורכים מוזיקה אולי עושים את זה.. אבל אם כבר אז יש הרבה שמחברים מיקרופון למחשב ושמים אותו אל מול המגבר של הגיטרה.. ואז מקליטים...

לי יש AUDIGY 2 ZS.. ותאמין לי.. חיברתי את האקוסטית שלי... את החשמלית... לא שומעים כלום!... אין הגברה!.. ואם כבר שומעים משהו.. אז הסאונד מאוד צר.. דקיק וחסר נוכחות!.. פשוט נשמע כמו רעש של רדיו... חוצמזה שיש סיכון שתהרוס ת'רמקולים שלך אם תנגן דרך המחשב..

במגבר שמותאם לגיטרות יש סאונד חם .. מגוון... בעל נוכחות.. והווליום יהיה פי 10 גבוה יותר משברמקולים... (אין כמו MARSHALL)

לך לכלי זבל (או בשמם המקורי כלי זמר)...ותחפש לך שם גיטרה קלאסית... אחרי חצי שנה לפחות שניגנת עם הקלאסית יום ולילה- לך לשם שוב ותבקש לבדוק גיטרה חשמלית... (עדיף עם חבר).... גם כדאי שתחסוך לקראת זה לפחות 5000 שקל בערך... ככה שתוכל לקנות את הגיטרה והמגבר באותו זמן... אתה תהיה לחוץ על זה.. ותרצה לנגן אבל אני אישית ממליץ לך לקנות ת'גיטרה קודם ..לחכות קצת זמן ולנסות בכל מיני חנויות את המגברים.. לשמוע אותם ורק אז לקנות... כי אתה יכול לקנות אחלה גיטרה! אבל מגבר קקה! והסאונד יהיה מגעיללל! או להיפך! אתה יכול לקנות מגבר מצויין וגיטרה חרא.. וגם זה ישמע מגעיל! אז שים לב!..

חוצמזה.. GOOGLE IT.. בשביל לקבל עוד אינפורמציה... תחפש באתרים של GIBSON.. FENDER וכו'.. אלה חברות רציניות... רק שוב! אל תהיה חמדן!.. תתחיל עם קלאסית ורק אז תעבור לחשמלית...

יאללה ביי  :xyxthumbs:

פורסם

אדידס יש לך את הלס פול?? גיטרה מדהימה לחבר שלי יש... נשמעת מעולה על המגבר בס שלי (אמפג מנורות משנות ה60)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים