עבור לתוכן

האם ניתן לחבר 5 רמקולים אנלוגיים ל AUDIGY2 ZS ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לברר האם אוכל לחבר לכרטיס הנ"ל את חמשת הרמקולים האנלוגיים שלי.

ברשותי שתי מערכות STEREO שכל אחת מהן אחראית על שני ערוצים, אחת FRONT ואחת REAR וכמו כן מחובר SW.

כרגע הם מחוברים באופן מוצלח יחסית לכ. קול OB של REALTEK.

התיאשתי מהתמיכה החלקית של REALTEK ועל כן אני פונה לפתרונות טובים יותר...

האם מישהו יכול לעזור לי מנסיונו?

בדקתי במספר אתרים ונראה כי קיימת תמיכה אם האם מישהו בדק משהו כזה?

תודה מראש.

פורסם

תראה מיידלע'ה... :silly:

קיצור הבנתי שאתה רוצה לקנות את ה AUDIGY 2 ZS... אז בלי קשר.. שיהיה לך במזל... כרטיס ממש מרגמות לפטמות! :)

אז ככה... כמובן שהכרטיס תומך בחיבורים אנלוגיים.. אבל לגבי מה שאתה רוצה לעשות- זה די קומבינה כזאת..

אני יודע שמאחורי הכרטיס ישנם 3 חיבורי MINI-PL.. (כמו חיבורים של אוזניות בדיסקמן וכו').. עכשיו איך אתה רוצה בדיוק לעשות את זה?

תכלס ברמקולים 5.1 שאתה קונה למחשב אז הכאבלים כבר באים מוכנים ומתואמים לכרטיס הקול...

מה שאתה צריך כנראה לוודא... זה שבכל מערכת יהיה לך AUDIO OUT.... משהו בסגנון... וכנראה תצטרך לקנות כאבלים של RCA.. (אתה יודע אדום\לבן.. או צהוב\שחור.. מה שזה יהיה)... ולחבר אותם ליציאת הסאונד במערכת ואז לקנות מתאם מ-2 RCA (יענו סטריאו).. ל"בננה" אחת- MINI PL.. ואז אתה מחבר לאחת הכניסות של הכרטיס.. (אחת מה-3 בהתאם למיקום FRONT או REAR)... אותו דבר לגבי המערכת השניה.. ולגבי הסאב כנראה שתצטרך לקנות רק מתאם..

זו ההערכה שלי תכלס..

אולי יש מצב שבעצם תקנה כאבל אחד ארוך...(PL רגיל או MINI PL איך שזה במערכת שלך) ותחבר אותו לכניסה של האוזניות במערכת... ומשם ישירות לכרטיס הקול...

כך או כך.. אני חושב שעדיין עדיף להשקיע במערכת נורמאלית שמותאמת למחשב... אבל אם יש לך 2 מערכות וכו' אני יכול להבין את הצורך ב"חסכון" שלך...

שיהיה בהצלחה.... :hat:

פורסם

כל מה שאני כותב כאן מסתמך על העובדה שלסאב ישנו קרוס פנימי שיודע לחתוך את התדרים הנחוצים.

הקדמה: במערכות 4.1 (זו המערכת שאתה הולך להרכיב שכן אין ערוץ סנטר) המיועדות למחשב ישנו סאב שממלא את תדרי הבאס של כל הרמקולים (5 הסובבים ואילו המגיעים לסאב עצמו).

במקרה שלך ישנן 2 מערכות שכבר יודעות (יחסית לפחות) להוציא באס. התוצאה תהייה עוצמת באס חזקה יותר כך שככל הנראה תצטרך לעבוד הרבה עם העוצמה של הסאב.

חיבור: ישנן 2 אפשרויות לפחות של חיבור הסטים שלך לכרטיס, עם זאת מומלץ יהיה לחבר את הסאב ליציאה של הקדמיים בכדי להינות מתוספת באס (במקרה הצורך) גם בעת שימוש במקור סטריאו (דו-ערוצי בלבד). המחברים שיהיה עליך להשיג הם:

- 1 מפצל mini-pl-->2Xmini-pl שיאפשר חיבור 2 מערכות במקביל לאותו החיבור.

- 3 כבלים מסוג mini-pl-->2XRCA בכדי לחבר את היציאות שבכרטיס (ובמתאם מהסעיף הקודם) לכניסות המתאימות במערכות ובסאב.

זה בעצם הכל, כעת כל שעליך לעשות הוא באפשרויות הכרטיס לשנות את תצורת המערכת (speaker settings) למערכת 4/4.1 ערוצים, ולכוון את עוצמת הסאב בהתאם לאוזן שלך.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים