פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים שלום יש לי מחשב חדשAMD 64 3000 + VENUS 12GIGABYTE GA-K8NS ULTRA 939WD SATA 120 GBKINGSTON 512 RAMX800 PROקיבלתי עם הלוח אם ספר שלSATA RAID FUNCTION (ONLY FOR CHIPEST SIL3112 USED) Aהבעיה שלי כשאני מנסה להתקין XP PROזה עושה בעיות, וכן, בתחילת ההתקנה לחצתי F6ובהתחלה זה התקין את הקבצים הראשונים שלXPעשה את הריסטרט הראשון , טוען את המשך ההתקנה של אקס-פי ואז מופיע לי המסך הכחול הזה שזה כתוב עליו כל מיני דברים בלבן,ואז ניסיתי להתקין ווינדוס 98 ועליו (ניסיתי כל מיני דברים) שידרוג של אקס פי, גם לא עבד, ניסיתי שוב XPאבל מאז שאני לוחץF6זה כבר לא עובד ההקנה של הSATA הזה. אני תקוע עם בעיה זו כבר הרבה זמן, בדקתי באתרים, בחוברת של הלוח אם, שום דבר לא עוזר, אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות, בבקשה תעזרו לי , תודה רבה מראש.
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר הודעה על חצי מסך כזה, זה אומר לבדוק וירוסים,לבדוק כונן קשיח , חיבורים משהו כזה.אני לא רואה כשאני מפעיל את המחשב מחדש, ממש על ההתחלה שזה מראה איזה כוננים קשיחים\כוננים אחרים מחוברים יש, בכלל את ה HARD DISCרק את הCD ROMזה מראהאני לא מבין למה עשו את זה כל כך מסובך את עניין הSATA הזה
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר A problem had detected and windows has been shut down to prevent damgae to your computer.If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, folow these steps:Check for viruses on your computer. Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.Run CHKDSK /F to check for hard drive curruption, and then restart your computer.Technical information:*** STOP : OxOOOOOO7B (OxF898963C, OxC0000034, OxOOOOOOOO, 0x00000000)
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר אני חושב שכן, ונגיד שאם לא? אז מה עושים? בהרבה ניסיונת שניסיתי להתקין אחרי הF6זה כתב כל הזמן כל מיניERRORאו דברים כאלו
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים עם הלוח שלך מגיעים 2 דריברים ל-SATAאיד דריבר SATA רגיל והשני RAID SATA, אתה צריך את הראשוןבנוסף אתה צריך לקבוע בביוס שה-SATA יתפקד כ-BASE ולא כ-RAID.
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר עם הלוח שלך מגיעים 2 דריברים ל-SATAאיד דריבר SATA רגיל והשני RAID SATA, אתה צריך את הראשוןבנוסף אתה צריך לקבוע בביוס שה-SATA יתפקד כ-BASE ולא כ-RAID.אממ אני יודע שבביוס זה עלRAIDאבל ניסיתי את שניהם וזה עדיין אותו דבר, אבל אני אשנהומה הכוונה 2 דרייבריםיש לי על הלוח אם ככה:SATA1_SII SATA0_SIIזה עכשיו מחובר על ה -0.ועוד משהו יש גם על הלוח אםSATA0_SB SATA1_SBאתה יודע אולי מה זה?*אם נגיד התקנתי דרייבר אחר שהוא לא טוב.. אז נדפקתי?
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים זה סה"כ יש לך 4 יציאות SATA בלוח אם שלך, אני לא חושב שיש הבדל לאיזה מהם אתה מחבר. (לפי החוברת ההבדל הוא שה-SII תומך ב-Hotswap אבל אתה ממש לא צריך את זה)אם התקנת את הדריבר ל-RAID אתה צריך לפרמט ולהתקין מחדש עם הדריבר ל-BASEמאיפה הבאת את הדריבר בכלל?
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר אתה בטוח שהיצאות של הSB זה יציאה רגילה?לפי החוברת השנייה של הלוח אם שזה בא עם זה, כתוב שם ככה:please find the serial ATA controller drivers files under the driver CD-title:(we assume that your CD-ROM drive is D)D:\Other\Sil\Si3112r\Si3112r ===> for RAID configurationD:\Other\Sil\Si3112\Si3112 ===> for BASE configurationהעתקתי את שניהם על דיסק וזה לא עבד, כן מוזר מאוד!ואז יש בחוברת הראשית של הלוח אם משהו נוסף שכשאר אני נכנס לCD ROM כותב שםMENU(ב MS DOS)זה פותח חלון ואז אני צריך לבחור מתוך רשימה של כמה סוגי CHIPSואז אני בוחר ואזש זה ישר מעתיק לתוך הFLOPPYויש שם שני אפשריות שלSILאחד מהם זהSILוהשני זהSILLRAIDאחד מהם עבד לי בהתקנה הראושנה של הXPואז זה לא עובד. ???
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים אתה צריך להעתיק את Si3112 (זה בלי ה-r) לדיסקט ולשים אותו בעליה של הוינדוס.בנוסף אתה גם צריך לקבוע בביוס שה-boot יתבצע מה-SATA
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר אתה צריך להעתיק את Si3112 (זה בלי ה-r) לדיסקט ולשים אותו בעליה של הוינדוס.בנוסף אתה גם צריך לקבוע בביוס שה-boot יתבצע מה-SATAאוקי אני אנסה תכף, צריך לסגור את המחשב הזה ולחבר לחדש, בנוסף ניסיתי גם 2 דרייברים מהאתר הזהhttp://www.short-media.com/download.php?dc=62ובהתקנה של האקס-פי כשניסיתי ללחוף F6 לאחר שהוא זיהה את מה שיש בדיסקט הקטן , זה ישר עשה ERRORראיתי בעוד פורום אחד מישהו עם אותה בעיה אבל הוא לא כתב את הפתרון, אני יעתיק את מה שהוא כתב, זה מתאר מה שקרה לי"alright i tried a new floppy and it went to the screen where i select the controller then after i select it it tries to load si3112r.sys and then I get "File si3112r.sys caused an unexpected error (1024) at line 2108 in d:\xpclient\base\boot\setup\oemdisk.c."
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים מחבר אתה צריך להעתיק את Si3112 (זה בלי ה-r) לדיסקט ולשים אותו בעליה של הוינדוס.עשיתי מה שאמרת ואז זה כתב ליFILE TXTSETUP.OEM CAUSED AN UNEXPECT ERROR (1024) AT LINE 1742 IN D:\XPCLIENT\BASE\BOOSETUP\OEMDISK.C. VE AZ ואז העתקתי לדיסק הקטן את הזה עם ה RSi3112 עם ה R ואז היה לי לבחורSILCON IMAGE SIL 3X12 SATAraid controller for windows XP/Server 2003לחצתי ENTERואז שוב כתב שגיאהFILE si3112r.sys CAUSED AN UNEXPECT ERROR (4096) AT LINE 2109 IN D:\XPCLIENT\BASE\BOOSETUP\OEMDISK.Cוניסיתי גם לשנות את בביוס מRAID\BASEולא עזרHOLYאיפה אתה?
פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים אתה לא מקשיב ומבזבז את הזמן שלך (ושלי)בביוס זה צריך להיות על BASE, אל תנסה אפילו לשים את זה על RAID כי זה לא יפעל.אתה צריך להעתיק את זה בלי ה-r, אם תעתיק את זה עם ה-R זה לא יפעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.