עבור לתוכן

מקבץ בעיות לא נעים, זיכרון לא עובד ו SATA עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

אז החלטתי לפרגן לעצמי עם עוד חצי ג'יגה זיכרון (2X256) וHD SATA 120 של WD, אז עכשיו יש לי 4X256 ו 2X120HD אחד SATA אחד IDE

טעות נוראה מסתבר...

או לפחות בנתיים.

אז ככה:

חיברתי את הHD לSATA על הלוח אם (ASUS P4S800D) ואיפשרתי את הSATA בביוס

הכנסתי את הזכרונות והדלקתי את המחשב.

כבר בטעינה של הביוס הוא רשם לי Overclocking Faild ולא עשיתי אוברכלום!! באמת שאני צנוע, יש לי מעבד אינטל 2.66 ונראה לי שזה מספיק לי.

אח"כ הווינדווס קרס כל הזמן אז ניסיתי לתקן אותו עם הדיסק התקנה שלו (XP HOME) מה שהתברר כטעות נוראה כי הוא דפק לי לגמרי את הXP והייתי צריך להתקין אותו מחדש אחרי פירמוט כמובן.

מה עוד שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה שאני אכנס לאיזה UTIL של הביוס כדי להגדיר RAID, יש לי רק SATA אחד, הבנתי שRAID רלוונטי רק עם 2 ומעלה.

אמרתי דיינו, הוצאתי את הזכרונות, אמרתי פרה פרה...

הגדרתי את ה HD החדש בווינדווס והוא עובד (למראית עין כמובן) אבל כל תוכנה שאני מתקין עליו לא מצליחה לעבוד (אפילו ADOBE READER)

בקיצור, אני קצת אבוד כאן אז אני אשמח אם מישהו יודע מה לעשות וינסה לעזור.

תודה.

פורסם

טוב אז ככה אם תעבוד נכון ולאט לא צריך להיות לך שום בעיה בתקווה שהזכרונות מתאימים לזיכרונות שקיימים ולא יוצרים התנגשות.

מומלץ ורצוי לקנות את אותו דגם בידיוק!!!!

את הארדיסק יש לך על הלוח חיבורי SATA והם ממוספרים 1 2 3 4

שים את הארדיסק על הראשון (1)

ואם קיבלתה עם המחשב דיסקט או דיסק דרייבר שקשור לזה מומלץ להתקין...

את הזיכרון תשים בצורה הנכונה ולא אמור להיות לך שום בעיה תדליק תיראה שהכל מזוהה בביוס ותתחיל להתקין ווינדוס....

::)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שיש לי רק 2 שקעי SATA על הלוח אם ?

ומה עם הזכרונות?

יכול להיות שאני צריך להעלות את המתח בגלל שיש 4 ?

או לשנות את המהירות,

בנתיים שמתי את המהירות של הזכרונות על 200 MHZ וזה עובד חלק, למרות שאני לא ממש יודע מה זה אומר .

פורסם

בזיכרונות לפי מה שאני יודע לא משנה כלום חוץ מזה שצריך להרכיב אותם טוב ושיהיו מאותו דגם בידיוק בקשר לSATA

אז כן יכול להיות שיש לך רק שתיים ותחבר את הארדיסק לראשון...ותבדוק הכל בביוס ותתקין ווינדוס מומלץ SP2...

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

את ההרד דיסק התקנתי דרך איזה UTIL של WD שהתפקיד שלו זה להכניס את ה HD ל BOOT SEQUENCE, הוע עובד סבבה אבל עדיין מופיע לי איזה UTIL לש SIS ורוצה לעשות איתו RAID כל פעם שאני מדליק את המחשב.

ואת הזכרונות כשאני בודק כל פעם זוג(2X256), זה עובד כמו חיה רעה, אבל ביחד (4X256) זה ממש צולע ואומר לי OVERCLOCKING FAILD ושום תוכנה לא מצליחה לעבוד כמו שצריך.

מה עווד שבדקתי ו-2 הזכרונות מתאימים לMOBO ושניהם DDR400 מה שגורם לי להבין שתיאורטית אין סיבה שהם לא יתאימו אחד לשני על הMOBO.

פורסם

אםפ הארדיסק עובד וכל השאר עובד חלק...

אז הבעיה עכשיו היא הזיכרונות נסה לבקט את הקטע של הRAID משהו בביוס...(Disable)

נסה לראות איך הזיכרונות החדשים מתפקדים לבדם...אולי בכל זאת יש בהם פגם זה קורא אחד למיליון...אולי אתה המיליון...

ואם הם עובדים לבדם אז אני הייתי לוקח את כל הזיכרונות שיש לך מנסה להזדכות עליהם ולקנות במקה אחת את כל הזיכרונות כך שתקבל את אותם זיכרונות בידיוקקק

ואין מצב שיקרה משהו...

או שפשוט תיתן את הזיכרונות הישנים שלך ותקנא אותם זיכרונות כמו שהבאתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים