עבור לתוכן

זקוק להמלצה לאוזניות למשחקים ולמוזיקה בכ100$

Featured Replies

פורסם

השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike

(רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..)

בינתיים חשבתי על:

1. Sony MDR-V6

2. Audio Technica - ATH-A500

3. Grado SR80

4. Sennheiser HD280Pro

תודה מראש  :xyxthumbs:

פורסם

את הסוני שהצעת לא יצא לי לפגוש (לא שזכור לי לפי השם לפחות) את הטכניקה 40 יצא לי לבדוק, הן לא הרשימו במיוחד, אך מצד שני הן גם לא יקרות יחסית כך שבאופן כללי הן בסדר גמור. אני מניח שהקנייה מתבצעת החו"ל, נכון? אם כך המלצה חמה שלי היא להוסיף עוד 10 דולרים לתקציב ולמצוא או HD280 אם אתה מחפש משהו סגור (קשיור יחסית להנעה במידה ויש כרטיס OB עלוב) או אוזניות SR80 שהן פתוחות (נעות יותר בקלות עם כרטיס קול פשוט).

במידה ואתה לא מעוניין להוסיף לתקציב שלך אז דע לך, הגרדו SR60 הן אוזניות פחות נוחות לאוזן מאשר הטכניקה 40, כך שאם מתוכננות ישיבות ארוכות עם האוזניות הטכניקה עדיפות לטעמי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול הוא SB Audigy 2 ZS

ואני יכול לעלות ל80$, אם תוכלו לעזור לי למצוא מקום שמוכר את זה במחיר הזה (אני מזמין דרך מסטופ)

פורסם

לך על הgrado SR-80

כל מי ששמע אותם (כולל אותי) יכול להגיד לך שלא תמצא משהו יותר איכותי מאלה ב80 דולר

יש את הסנהייזר HD280 בסביבות ה100 דולר אבל לדעתי לSR-80 יש צליל יותר יפה והם גם יותר זולות טיפה

פורסם
  • מחבר

גם לסוג השימוש שלי? הבנתי שאלה אוזניות שמתאימות יותר לסוגי מוזיקה יותר "רגועים" משלי.

אגב, מה עם הסוני MDR-7506 ?

לעזאזל, אני לא מאמין, בדיוק נכנסתי ל ECOST, ראיתי שם מכירה קבוצתית של HD280 ב59 דולר (!), ונשאר פריט אחד..

הבאתי את הכרטיס אשראי, עשיתי רעינון לדף, והאחרון נקנה =(((

פורסם

הGRADO SR-80 מעולות לרוק ומאטל ומוסיקה רועשת. אין להם באסים מפוצצים אבל מאוד מדויקים וטובים.

בקשר למשחקים מה זה בעצם? בומים ויריות.. והGRADO יעשו את זה כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

עריכה: התקציב שונה, ובהתאם האפשרויות שנראות לי הכי מתאימות, מה דעתכם?

1. Sony MDR-V6

2. Audio Technica - ATH-A500

3. Grado SR80

4. Sennheiser HD280Pro

פורסם

קשה לי להמליץ לך ממש.. הסאונד של הSR-80 ושל הHD280 הוא דיי שונה.

הצליל של הSR-80 לדעתי הרבה יותר נקי אבל גם עם טעם מאוד מסויים.

ההמלצה שלי היא שתלך ותשמע, בפיוז יש את הSR-80 ובקשר לסנהייזר אני יברר לך איפה אפשר לשמוע אותם.

התחרות פה לדעתי היא בין הSR80 לHD280

פורסם
  • מחבר

דווקא ממה שקראתי ה Audio Technica A500 הוא ברמה אחרת לגמרי.

פורסם

הם דיי חייבות מגבר כדי להשמע טוב.

הSR-80 והHD280 לא חייבות בכלל.

אם יש לך מגבר טוב ואתה לא הולך להוציא אותם מהבית אז אולי כדי לך ללכת על הA500 (למרות שלי יש את הטכניקה A900 והSR-80 לא נופלות בהרבה)

את הA500 אין הרבה מצב שתצליח לשמוע בארץ.. תתחיל לקראו ביקורות :)

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את הסנהייזר HD280 ב59.99$ במכירה קבוצתית ב eCost =)

תודה לך! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים