עבור לתוכן

מעבד לוח אם וזכרון - השוואת איכות ומחיר...

Featured Replies

פורסם

היי,

עברתי על כמה חניות מחשבים וריכזתי את המחיר של כל אחת מהן ורציתי שתעזרו לי להחליט איזה חנות יותר אמינה.

אז ככה:

בקשר למעבד : AMD athlon 64bit 3000+ box 939 pin

זיגזג - 1139 ש"ח.

LogicPC - 1087

תמליל - חנות שלא נוכרת לי אבל... 999 ש"ח.

לוח אם - GigaByte Ga -K8NS Ultra 939

זיגזג - 780 ש"ח

KSP - 680

LogicPC - 550

זכרון - Samsung 512Mb 3700 - מה זה אומר 3700/3200

אשמח עם תענו לי בהקדם על השאלה שלי,גם שינוי בבחירת החומרה תתקבל בברכה,ושוב תודה.

פורסם

לוג'יק נותנים אחריות טובה במחיר טוב

KSP נותנים אחריות מינימלית במחיר עוד יותר טוב

וזיגזג נותנים כמו לוג'יק אבל יותר יקרים

זכרון 3200 יכול לפעול ב400Mhz ולתת רוחב פס תיאורתי של 3200MB/s

3700 יכול לפעול ב466MHz ולתת 3700MB/s (בערך...)

פורסם
  • מחבר

אז ה3700 שווה יותר לקנות נכון?

פורסם

אז ה3700 שווה יותר לקנות נכון?

במידה ואתה עושה OC אז כן

פורסם

תלוי באיזה באס המעבד שלך עובד, ואם אתה מתכנן OC... אם המעבד שלך יעבוד על FSB 400 ואתה לא מתכנן OC, אז לא שווה להשקיע ב3700, אם אתה כן מתכנן OC אז עדיף לך ה3700, למרות שגם לזיכרון אפשר לעשות OC...

באופן כללי, אם המעבד עובד על יותר מ400 אז אני ממליץ לקחת שני סטיקים ולהתקין אותם בדיואל...

פורסם
  • מחבר

אז ככה יש לי מעבד AMD 64 bit 939 pin

אין לי צורך בOC אז לדעתי אני אלך על ה3200 בסוף

פורסם

אם אתה לא עושה OC, לך על זכרונות 3200, יותר מזה זה ממש מיותר

תלוי באיזה באס המעבד שלך עובד, ואם אתה מתכנן OC... אם המעבד שלך יעבוד על FSB 400 ואתה לא מתכנן OC, אז לא שווה להשקיע ב3700, אם אתה כן מתכנן OC אז עדיף לך ה3700, למרות שגם לזיכרון אפשר לעשות OC...

באופן כללי, אם המעבד עובד על יותר מ400 אז אני ממליץ לקחת שני סטיקים ולהתקין אותם בדיואל...

למעבד שהוא קונה אין באס כזה

יש לו אפיק HTT של 200x5=1000Mhz

אבל זה בכלל מה שמקשר בין המעבד והצ'יפסט

הבקר זכרונות נמצא על המעבד ולא על הצ'יפסט ולכן האפיק HTT הנ"ל לא רלוונטי

בכל מקרה, הזכרון כן יפעל בתדר הבסיס של הHTT (ה200Mhz) ולכן אם מתוכנן OC כדאי לקנות זכרונות שהם יותר מ3200

פורסם

מצטער שאני גונב לך את הת'ראד אבל אני חייב לדעת את זה ..

אני גם מתכנן לקנות את אותם החלקים בערך ..

ואני קונה זיכרונות 400MHZ ..

עכשיו מה שאתה אומר שעדיף זיכרונות עם יותר הרצים לאוברקלוק עתידי ..

השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות סט של 400 וסט שני של יותר(בעתיד) ולעשות רק על סט אחד אובר קלוק ..

כאילו רק ל 2 DIMM ולא לכולם

תודה מראש ..

אם מה שאמרתי הוא לא הגיוני אז אני אשמח אם תרחיב קצת ותסביר איך אני מגיע עם ה 400 למהירות גבוהה יותר ..

ושוב .. סליחה

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה אם זה בכלל, אפילו זה מעניין....

פורסם

לא, אתה לא יכול לעשות OC רק לסלוט אחד.. זה לא אפשרי.

אני גם לא ממליץ להישתמש בזיכרונות בשתי מהיריות שונות.. ביגלל שנגיד יש לך PC3200 וסטיק אחד PC3700, שתיהם יעבדו על 3200 (על האיטי יותר)

לכן עדיף שיהיה לך שתיים מאותה מהירות, ואני ממליץ גם מאוד אפילו שיהיו גם מאותו דגם וככה הם יעבדו ב DUAL.

פורסם

בוא אני אסביר לך את המצב שלי ככה תבין אותי יותר ..

אני מתכנן לקנות את הלוח אם של אביט שתומך עד DDR 400 .. עכשיו מה שאתה אומר ששווה לי לקחת זכרון 500 מאשר 400 ..

ופשוט לעשות אוברקלוק ככה שזה יתמוך ב 500 מגה הרץ ? (אני גם קונה את זה בקיט של דואל .. של PDP אם זה מעניין ..)

אז אני צריך לדעת למה אני אוטוטו מזמין ת'מחשב .. וההפרש הוא 100 שקל אז א ני לא אקנה עכשיו סתם זיכרונות יותר יקרים שיתנו לי את אותה התמורה (ד"א .. התיזמונים של ה 500 יותר גבוהים .. זה לא ישנה את המהירות עיבוד שלהם ?)

פורסם

אם אתה אומר שיש לך כוונה לעשות OC, אז עדיף לקנות את ה500Mhz, שלא תיתקע עם ה400Mhz ביום שתחליט לעשות OC

פורסם

תודה ...

דבר אחרון ..

התיזמונים של ה 500 MHZ גבוהים יותר מה 400 ..

אבל בגלל שזה ירוץ רק על 400 לא תהיה בעייה לשנות את התיזמונים שלו כמו של ה 400 ?

(2.2.2.5 אם אני לא טועה)

פורסם

ב400Mhz הוא יוכל לרוץ בתזמונים יותר נמוכים מאשר אלה שהוא רץ בהם ב500Mhz, אבל 2-2-2-5 זה כבר עניין של הצ'יפים

על אילו סטיקים אתה מדבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים