עבור לתוכן

בבקשה צריך המלצה CREATIVE 5.1 T5900 או YAMAHA TSS1W?

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות מערכת 5.1 למחשב בעיקר לצפייה בסרטים.

לאחר שקראתי את כל הדיונים כאן אני עדיין לא יודע במה לבחור:

Creative inspire 5.1 T5900 או Yamaha TSS1W

שניהם באותו מחיר (בסביבות 700 ומשהו).

על מה אתם ממליצים לי ולמה?

נ.ב: יש לי כרטיס קול על הלוח שתומך ב-5.1 אבל אין לו יציאה דיגיטלית או אופטית!!!

פורסם

בנאדם..!

קודם כל שיהיה במזל! :)..

דבר שני... לי אין ת'מערכת הזו של CREATIVE... אבל שמעתי יותר תגובות (חיוביות)עליה מאשר בכלל על YAMAHA..

יש מצב שהחנות שמוכרת לך-תהיה נדיבה מספיק כדי איכשהו לתת לך להאזין לשתיהן ולהחליט?

אני מנחש שלא...

תראה.. אני אישית לא שמעתי הרבה על YAMAHA במערכות 5.1 למחשב... אבל CREATIVE ידועים במערכות שלהם..

בגלל שאני לא רוצה סתם להגיד לך מה "יותר טוב"... פשוט תעשה את זה:

1.GOOGLE IT-חפש REVIEWS על 2 המערכות הללו ותראה מה אומרים על כל אחת..

2.תבדוק טוב טוב את הפיצ'רים של כל מערכת! גם ת'דברים הקטנים! (סתם לדוגמא.. אני כמעט קניתי מערכת של SATELITES שלה (הרמקולים הקטנים) מוחברים הכאבלים ישירות מאחורה.. זאת אומרת שאם אני ארצה לשים את הרמקולים טיפה רחוק ממני- אז אני מוגבל בגלל הכאבל המצורף הזה שלא ניתן להחלפה!.. צריך במקרה הזה שיהיו 2 חיבורים מאחורה ל -\+ בכדי שתוכל לחבר איזה כאבל שתרצה ואיזה אורך שתבחר.. וזו רק נקודה אחת!.. שים לב גם אם יש שלט .. אם יש בשלט אופציות לשליטה על הסאב.. חוץ מהווליום.. וכו' וכו'..)

3.ל CREATIVE יש נציגות של איסטרוניקס... ככה שיש להם "בית".... לא ידוע לי לגבי YAMAHA... אבל בטח יש משהו כזה בארץ... נסה לברר עם החברות...

4.קח ת'נתונים היבשים של 2 המערכות ותביא לפה לפורום... כגון טווח תדרים... WATT... RMS... מידע על הסאב וכו'.. אולי יכולו לעזור לך פה...

קיצור זהו פחות או יותר..

לא משנה מה תבחר.. אתה תהנה! כי כבר זה שסרוג עצום לעסור משמיעה בסטריאו לשמיעה ב- 5.1...

יאללה ביי ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים