עבור לתוכן

עזרה בזיהוי כרטיסי מסך ושאלה בערך כמה הם שווים היום.. (יש תמונות)

Featured Replies

פורסם

שלום

הגיעו אליי 2 כרטיסי מסך

שאני לא בטוח 100% מה הם

אני חושב שאלה

ATI RADEON 9800XT

NVIDIA QUADRO4 700XGL

מי שמכיר את הכרטיסים במראה שלהם ויכול לאשר את זה

או להגיד איזה כרטיסים אלה

שייכנס לתמונות באתר הזה וינסה לזהות

http://photos.walla.co.il/liozlioz1

וגם בערך מה המחיר שלהם היום.. (מעוניין לפרסם ב TRADEZONE)

תודה

פורסם

הצד האחורי של הכרטיס יעזור מאוד בזיהוי הכרטיסים , כמו כן מדבקות המספרים הסידוריים של הכרטיסים .

יש אפשרות לתמונות נוספות ?

פורסם
  • מחבר

אפשרי אני אעלה עוד כמה דקות..

פורסם

לא הצלחתי לזהות מהתמונה אבל אני אגיד לך משהו עקרוני:

אתה צריך להבדיל בין ערך הכרטיסים, לבין מה שאנשים מוכנים לשלם.

למשל כרטיסי 9800XT בטח עולים היום בסביבות ה 2500 שקל.

מה שאומר ש 9800XT מיד שנייה בטח שווה איזה 1500 שקל.

לעומת זאת היום כבר יש 6600GT במחיר הזה שמשאיר ל 9800XT אבק...

מה שאומר שאם אתה רוצה שיקנו ממך אותו, תצטרך להוזיל אותו משמעותית - בלי קשר למה שהוא שווה...

פורסם
  • מחבר

ברור שהכרטיסים לא שווים כמו שהם עולים

אבל אני רוצה לדעת בערך כמה הם עולים בחנויות היום

להשוואה

והעלתי את התמונות של הצד השני של שניהם

פורסם

אוקיי

הכרטיס ה"אדום" , הוא 9800 XT , החלופה השנייה היא X800 כלשהו , יש להם סינקים דומים , ולא נראה לי שזה X800 .

ה9800 , תוכל להוציא עליו בסביבות ה1200 ~ 1400 שקל , אל תשכח שיש חלופות יותר חזקות , עם אחריות חדשה לחלוטין , שעולות קצת יותר , אם לא אותו דבר .

זאת נקודה שכדאי לך לחשוב עליה , אם יהיה שווה לך בכלל למכור את הכרטיס .במידה ואתה ממש להוט להפטר מהם , מחיר הגיוני למדי הוא כ1000 שקל לXT .

לגבי הכרטיס השני , הוא נראה כמו quadro כלשהו , עד שלא תכניס אותו לתוך המחשב ולא תתקין לו דריורים כדי לראות מי זה , לא ממש תוכל לדעת מה ומי . אבל הPCB שלו מאוד דומה ל4400/4600 , ככה שנראה שזה באמת משהו מסדרת ה700 שלהם .

כרטיס כזה יכול להמכר למישהו שלומד גראפיקה , וצריך משהו entry level , במשהו כמו 700 ~ 800 שקל . קח בחשבון שזה לא כרטיס יותר מדי חזק לרינדור אגרסיבי , ככה שאל תנפח את היכולות של הכרטיס בפני הקונה .

בהצלחה במכירת הכרטיסים .

פורסם

הכרטיס הראשון של ATI זה 9800XT

הכרטיס השני זה קוואדרו 700 או 750 תלוי כמה מגה יש לכרטיס אם 64מגה אז 700 אם 128מגה אז 750  :xyxthumbs: :xyxthumbs:

הכרטיס השני מאוד יקר והיום אפשר למכור אותו באיביי בסכומים מטורפים 600-700 דולר!!

הכרטיס הראשון גם יקר מאוד בארץ עדיין עולה יקר מאוד ובחו"ל נמכר במחיר של 300-390 דולר משהו כזה...  :-\

לזה שיספיק לענות לפני זה לא X800 זה 9800XT!! ל-X800 אין היטסינק בצד האחרוי של הכרטיס ;)

פורסם

הראשון הוא 9800XT השני אין לי מושג !

אם אתה לא יודע מהם אז זה אומר שלא קנית אותם ולא הפעלת אותם אז אפשר לדעת מאיפה השגת אותם ?הלוואי עלי 9800XT !!! (סתםםם אם אתה לא רוצה להגיד אל תגיד )

המחיר של ה9800XT לא לדעתי יעלה על 1100 כי א': זה משומש ב':יש 6600GT ג':אם אין אחריות אז זה מוריד

פורסם
  • מחבר

הכרטיסים האלה ממש ממש לא יד שניה

אפשר לראות בתמונות שהם חדשים

בלי טיפת אבק עליהם

רציתי עזרה בזיהוי שלהם כדי להיות בטוח

כי יש מלא גרסאות ואם אני רוצה למכור אותם אז צריך לדעת מה זה.. ::)

פורסם

הכרטיס הראשון של ATI זה 9800XT

הכרטיס השני זה קוואדרו 700 או 750 תלוי כמה מגה יש לכרטיס אם 64מגה אז 700 אם 128מגה אז 750  :xyxthumbs: :xyxthumbs:

הכרטיס השני מאוד יקר והיום אפשר למכור אותו באיביי בסכומים מטורפים 600-700 דולר!!

הכרטיס הראשון גם יקר מאוד בארץ עדיין עולה יקר מאוד ובחו"ל נמכר במחיר של 300-390 דולר משהו כזה...  :-\

לזה שיספיק לענות לפני זה לא X800 זה 9800XT!! ל-X800 אין היטסינק בצד האחרוי של הכרטיס  ;)

רשמתי לך כבר תקרא חביבי

הכרטיס הראשון זה 9800XT כנראה של POWERCOLOR או ATI מקורי לא שזה משנה כל כך זה עדיין 9800XT

הכרטיס השני אתה יכול לדעת אם זה XGL700 או XGL750 ע"י זה שתידע כמה זיכרון יש לכרטיס אם זה 64 מגה אז זה רק 700 אם זה אם 128 מגה אז זה 750 :xyxthumbs:

פורסם

חשבת על לחבר אותם למחשב שלך?

פורסם

ה QUADRO הנ"ל לא שווה כל כך הרבה. הגיוני יותר ה 700 שקל. כמו כן, לא מדובר ברינדור - אלא לתגובה מהירה ושוטפת בVIEWPORT. בכל מקרה כרטיסים חדשים "בייתיים" במחיר הזה יתנו תוצאות טובות יותר גם ביישומי תלת מימד. אולי - בפחות יציבות במקומות מאוד מאוד מסויימים ולא כל כך חשובים. יהיה קשה להפטר ממנו בלי "להגזים" בערכו.

דרך אגב - התמונות שנתת הן ברזולוציה גבוהה מאוד - ומראות בבירור סימני שיפשוף רבים וגם לכלוך - אולי זה לא משומש בתור כרטיס מסך - אולי זה היה בשימוש כמשהו לשחק איתו כדורגל או .......צלחת מעופפת?

פורסם
  • מחבר

כמה שטויות בנאדם אחד יכול להגיד?

ממש סימני שפשוף ולכלוך

הכרטיסים חדשים ולא נגעו בהם

לא רוצה אל תקנה

אבל אל תדבר שטויות כי הם חדשים מהשקית :kopfpatsch:

פורסם

שלחתי לך הודעה לפרטי ולא ענית ...

דבר איתי על הרדאון

פורסם

סתם שאלה.... מאיפםה הם??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים