עבור לתוכן

6600gt vs 6800gt , x800pro או במילים אחרות 1600*1200 עם פילטרים וללא

Featured Replies

פורסם

פילטרים זה דבר טוב אבל זה גם אידיוטי....

1. אין כמעט הבדל בין x2 ל x4

בAA

2. אניסטרופי זה כבר כמעט ולא מוריד בביצועים אז אפשר לשחק על האינסטרופי הכי גבוה עם הכל הכרטיסים החדשים .

3 ץ . 1600x1200 בלי AA נראה הרבה יותר טוב מאשר 1600 עם AA כי זה קצת יותר מורח את התמונה... (ואני מדבר על מסכי 17 ו 19 אינץ , ולא כי קראתי איפה שהוא , כי באמת ניסיתי את זה )

אני לא זה שיש לו ATI בתור ה AVATAR וצועק על כולם שהם fanboys כמו איזה אידיוט .

אני בסך הכל אמרתי לו לקחת את ה 6600G הכי הוא הכי משתלם היום

מה יעזור לו עכשיו לקחת איזה x800pro מעפן בזמן שה GT 6800 אוכל אותו אפילו ב Hl2 (אפילו עם פילטרים!)

נגיד x800xt pe מו 6800ultra אני אומר קח את ה x800xt pe . אבל אני מבין שהוא לא רוצה לזרוק 3200-3500 על כרטיס מסך...

תקשיב אסטרה או מה שלא יהיה הניק שלך

הרעיון שלך היה טוב לקחת עכשיו כרטיס זול שיתן תמורה לביצועים

ועוד שנה קח כרטיס חדש שאיכל את הכרטיס של כולם פה כי לא יהיה להם כסף לקנות כרטיס חדש כי הם זרקו כבר 3000 שקל על כרטיס אחר...

ואתה תוכל לקנות כרטיס חדש או כמו שלהם בחצי מהמחיר שהם קנו...

• תגובות 39
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פילטרים זה דבר טוב אבל זה גם אידיוטי....

1. אין כמעט הבדל בין x2 ל x4

בAA

2. אניסטרופי  זה כבר כמעט ולא מוריד בביצועים אז אפשר לשחק על האינסטרופי הכי גבוה עם הכל הכרטיסים החדשים .

3 ץ . 1600x1200 בלי AA נראה הרבה יותר טוב מאשר 1600 עם AA כי זה קצת יותר מורח את התמונה... (ואני מדבר על מסכי 17 ו 19 אינץ , ולא כי קראתי איפה שהוא , כי באמת ניסיתי את זה )

אני לא זה שיש לו ATI בתור ה AVATAR וצועק על כולם שהם fanboys כמו איזה אידיוט .

אני בסך הכל אמרתי לו לקחת את ה 6600G הכי הוא הכי משתלם היום

מה יעזור לו עכשיו לקחת איזה x800pro מעפן בזמן שה GT 6800 אוכל אותו אפילו ב Hl2 (אפילו עם פילטרים!)

נגיד x800xt pe מו 6800ultra אני אומר קח את ה x800xt pe . אבל אני מבין שהוא לא רוצה לזרוק 3200-3500 על כרטיס מסך...

תקשיב אסטרה או מה שלא יהיה הניק שלך

הרעיון שלך היה טוב לקחת עכשיו כרטיס זול שיתן תמורה לביצועים

ועוד שנה קח כרטיס חדש שאיכל את הכרטיס של כולם פה כי לא יהיה להם כסף לקנות כרטיס חדש כי הם זרקו כבר 3000 שקל על כרטיס אחר...

ואתה תוכל לקנות כרטיס חדש או כמו שלהם בחצי מהמחיר שהם קנו...

1) תבדוק שוב

3) תבדוק תראיה שלך

אני לא קראתי לך פאנבוי, אמרתי שאתה מדבר שטויות.

X800pro Vivo נפתח לXT ללא בעיות, ובקשר לHL2 הX800pro עדיף על ה6800GT

http://www.firingsquad.com/hardware/half-life_2_performance/page4.asp

אוקיי אז אתה בעצם אומר לקנות עכשיו ב1500 שקל, ועוד שנה לקנות כרטיס איך בדיוק? מאיפה הוא יפליץ לוח PCIE? אוקיי נגיד שהוא יקנה עוד שנה XTPE בחצי מחיר כמו שאמרת.

אני לא יודע מה עשית בשיעורי מתמטיקה אבל בפעם האחרונה שבדקתי 1500+1500=3000 שקל. והבן אדם רוצה 1600x1200 ושלא יצתרך להחליף כרטיס בשנתיים הקרובות, כיום 6600GT לא מאפשר לשחק על 1600x1200 יש דרופים ל10fps~ ו30-35 בממוצע.

פורסם

שניה

כמה עולה עכשיו 9800 פרו? (1300-1500)

וכמעט עלה פעם שיצא? (3000 שקל)

ואז אני חושב שעדיף לשלם בעוד שנה שנה וחצי סכום כלל של 3000 שקל

משאר סכום כולל של 6000 שקל...

כמו שאתה הולך לעשות בעוד כמה חודשים (הרי אתה טוען כשיצא ה ATI החדש אתה תרוץ לקנות אותו )

דוגמא אתה יודע למה אתה מעצבן אותי , כי אתה משחק אותה מפגר ... אולי אתה באמת כזה...

אבל עם לא ,זה באמת מעצבן שאתה מתנהג ככה.

כי הבן אדם הוא חכם והיה לו רעיון טוב לקנות עכשיו משהו פשוט שיספק ביצועים מעל ומעבר בכל משחק חדש....

ובעוד שנה לקנות משהו בן זונה ואיכותי שיהיה בביצועים של הכרטיסים של היום ואולי גם יעקוף אותם ( ראה x700xt ,6600GT)

ועם כבר אתה רוצה להראות עליונות של ה x800pro תראה את ה מבחן הזה

http://www.firingsquad.com/hardware/half-life_2_performance/page8.asp

:lol:

אבל אני יכול להביא לך עוד איזה 100 review ששם ה GT או מתשווה ל pro או אוכל אותו.

ומצד שני אפשר להביא בנצים של doom3 ששם ה nvidia אוכל את ATI בדרך ככל...

אבל אין מה להתווכח כי אין לי בעיה להודות ש ATI הרבה יותר חזקים עם פילטרים והם כל הזמן היו כאלו.

:xyxthumbs:

פורסם

הבן אדם רוצה כרטיס שיספיק לשנתיים שיאפשר לו לשחק על 1600x1200 איפה פה בדיוק נכנס ה6600GT לתמונה? :kopfpatsch:

ביינתיים היחיד שמתנהג כמו מפגר זה אתה, עם כל התחכמויות וההתחמקויות שלך. עוד שנה הדבר היחידי שהוא יוכל לקנות מבלי לשדרג את כל המחשב זה כרטיס High End של היום.

כלומר הוא יוציא אותו סכום על אותו כרטיס בסופו של דבר. ככה ששוב ההצעות שלך פשוט מפגרות.

ובקשר ללינק שנתת, אני באמת מציע לך לבדוק את העיניים שלך...

פורסם

old news

ATi לא הכניסה אופט' אחת שמורידה מאיכות התמונה הסופית, והמאמר הזה מאשר זאת, ועוד שאיכות התמונה עם Trilinar filtering בלבד טובה יותר על הכרטיסים של ATi כאשר מדובר על סינון אניאוזיטרופי שני הכרטיסים מציגים איכות תמונה זהה.

פורסם

זה נכון. המאמר אומר שכל אופטימיזציה יכולה להחשב ללגיטימית אם היא לא מורידה מאיכות התמונה בצורה נראית לעין. ממש אהבתי את המאמר הזה; מאוד מקיף ומדבר בצורה מעמיקה על Texture Filtering. מה שכן, הביקורת היחידה שמקבלת בסוף ATI זה שהיא לא בנתה בדרייברים אופציה להוריד את האופטומיזציה הזאת, בזמן שNvidia כן עשתה את זה.

אנחנו לא יכולים לצפות מיצרניות כרטיסים לשיפור מתמיד בכרטיסים לעומת שנים קודמות בלי שהם גם ישפרו את הדרייברים שלהם.

פורסם

האיכות תמונה בכרטיסים החדשים זהה לחלוטין בשתי החברות

....

זה כבר לא כמו שהיה עם הFX הגרועים והמפענים האלו של nvidia.

פורסם

בקשר למה ששאלת אם שמים לב לשינוי עם ובלי פילטרים- בחלק מהמשחקים יש הבדל גדול עם ובלי(יש לי 6800 gt)

ובנוסף אם האיכות של השינוי בתמונה הוא לא כ"כ קריטי השינוי בקצב הפרמים הוא כן קריטי ויש הבדל גדול בין להריץ משחק על 30 פרמים לבין על 60 פרמים...

וגם לא צפוי בכלל באופק הרחוק משחק עם מנוע גרפי מטורף שהכרטיסים המובילים של היום לא יריצו חלק על רזולוציות גבוהות (על דום והלף לייף מדברים כבר שנתיים אם לא יותר)

בקיצור אני חושב שכדי ללכת על ה6800 Gt כי הוא גם לא עם ניצול מקסימלי וניתן עם אוברקלוק להגיע איתו בקלות לultra ויותר ,ועדיף לקנות כרטיס אחד טוב לשנתיים מאשר 2 כרטיסים בינוניים אחד בכל שנה.

פורסם

זה נכון. המאמר אומר שכל אופטימיזציה יכולה להחשב ללגיטימית אם היא לא מורידה מאיכות התמונה בצורה נראית לעין. ממש אהבתי את המאמר הזה; מאוד מקיף ומדבר בצורה מעמיקה על Texture Filtering. מה שכן, הביקורת היחידה שמקבלת בסוף ATI זה שהיא לא בנתה בדרייברים אופציה להוריד את האופטומיזציה הזאת, בזמן שNvidia כן עשתה את זה.

אנחנו לא יכולים לצפות מיצרניות כרטיסים לשיפור מתמיד בכרטיסים לעומת שנים קודמות בלי שהם גם ישפרו את הדרייברים שלהם.

חחחחח nVidia עשתה זאת? המאמר הזה ענתיקה, היא לעולם לא אפשרה עדיין True Trif וכל שאר האופטימיזציות שלה כמו Shader Replacments וכפיות של דיוק חלקי, עדיין נשארו, אפילו ב6800. אחת הבעיות עם הדמו החדש של קרייטק היא שnVidia קבעה סף הוראות ל6800 בדרייברים שעליו היא כופה דיוק חלקי, היא פשוט לא חשבה שהוא יגיע כלכך מהר...

היחידה שמאפשרת כיבוי האופ' היא ATi כל האופט' הללו נכללים עכשיו בCat Ai ואפשר לכבות אותן אם רוצים.

פורסם

אני עדין תומך ברעיון של לקנות כרטיס mainsteam שתמעלה בביצועי על הדור הקודם

gf3 ti200

ואחר כך ה ti 4200

וה

9500pro

9800se with the softmod- 5900XT

ועכשיו 6600GT\x700XT

אני בטוח שהרבה אנשים כאן שעשו את זה לא מצטערים על הקניות שלהם אחר כך...

:xyxthumbs:

פורסם

אבל שוב אתה משחק אותה אידיוט, טוב אני כבר לא חושב שאתה משחק אותה.

הבן אדם רוצה 1600x1200!!! ה6600GT לא מתאים לזה בשום צורה שהיא. והיום אין סיבה לקנות כרטיס MainStream בגלל המעבר מAGP לPCIE.

ועוד משהו TI4200 ו9500 זה אותו דור, והם עלו כמעט אותו דבר... המחיר שלהם היה זהה, וירד בהדרגה.

פורסם

1600x1200

שיקח

איזה x800pro\6800GT

אני נוטה לכיוון ה 6800GT כי שאפשר להשיג אותם יותר בזול (איזור ה 2300שקל*) ולרוב הם עוקפים בביצועים את ה x800pro

וה x800pro vivo עולה 3000 שקל ולא יודע עם זה כזה שווה את הסיכון . זה צריבת ביוס וסיכון עם האחריות

אבל שיעשה מה שבא לו. עם כסף לא חשוב לו אז שיקח x800pro vivo ויצרוב לו ביוס של x800xt pe.

אבל עם הוא עם תקציב לחוץ ורוצה את ה best עבור הכסף שלו אז שיקח 6800GT.

פורסם

4200Ti ו Red9500 הם לא בדיוק מאותו הדור...

פורסם

GF4 הושקו בבפברואר 2002, תוך התעקשותה של nVIDIA על כך שבקרי זכרונות 256bit ותמיכה בDX9 הם דברים חסרי תועלת. במאי 2002 ATi השיקה את התשובה שלה לGF4 בצורת radeon 9700 ו9500. ובתחילת 2003 הושק הGF FX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים