עבור לתוכן

רוצה לקנות מערכת קרור גז למחשב..איפה אפשר למצוא?

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני עוד שבועיים נוסע לאירופה (טיול כללי) אז חשבתי לי (מיכוון שמחירי החלקים למחשב שם זולים נורא) אז שחבתי לקנותת לי מערכת קרור גז למחשב שלי אחת כמו שצריך הכוונה מבלי להיות לחוץ בוכל הקטע של העיבוי וכו וכו וכו וכו מישהו מכירים אתרים שמהם אני יכול להזמין את זה לארץ (ועם אני לא יזמין אז לפחות לדעית איך זה ניראה ושם ודגם וכו כו)

תודה..

פורסם

חסר טעם אם אתה שואל אותי..

או שיש לך יותר מדי כסף או שאתה סתם עושה שטות.

בשביל כל הסיבוכים של קירור גז :\?

פורסם

כמה אתה חושב להשקיע? דבר כזה זה לפחות איזה 800-1000$

פורסם

לא כדאי ויקר ....

אם יש לך את הממון קח מע' קירור מים טובה מאוד בחצי כסף

פורסם
  • מחבר

תראו בעיקרון צודקים אבל...

גם עם אני יקנה את המערכת קרור מיים הכי טובה שישי היום וצודקים היא תעלה לי חצי מהסכום (בגלל חול) אבל עדיין מערכת קרור מיים לא משנה כמה היא טובה היא בחיים לא תוכל להוריד את הטמפרטורה של המיים לפחות מטמפרטורת החדר.. לעומ מערכת גז שהיא מוריד את המעבדלמצב של מינוס וכו וכו .. לכןן אני מיתעניין??

דבר שני מה זה עד כדי כך מסובך להרכיב את המערכת הזאת???

דבר שלישי ראיתי מערכות גם ב500 דולר בפרוזן cpu שנותנות 150 ואט מה זה אומר טמפרטורות טובות??

דבר רביעי קיים אולי אפשרות לקנות רק בלוק קרור כמו של המערכות גז?? יענו לא יודע עם אתם זוכרים אבל אני הבחור שעשה את הקומיבנה עם המקרר וכו וכו והגעתי לטמפרטורהת מעבד מתחילה ב-1 מעלה ונימצא בממוצע של 15 מעלות בעומס.. עכשיו עשעיתי קומבינות של עטיפה וכו וכו של המעבד יענו כדי שלא יווצר לי עיבוי \על הבלוק אבל זה עבד ברצף שבועיים עד שאתמול טיפה קטנה ומזדינת נפלה בדיוק מתחת למעבד וגרמה לקצר בלוח ועכשיו הלוח נישלח לחברה לתיקון..

לכן חשבתי להפסיק עם הקומינות ולהשקיע על משהו כמו שצירך.. מה אומרים??

עד כמה כבר יכולה להיות יעילה מערכת קרור מיים בין הטובות בשוק??

תודה...

פורסם

טוב הפעם אניאענה לך כמה מפורט שאני יוכל ושאני יודע :

יש מע' קירור מים שיכולות להוריד את הטמפ' על למינוס וזאת בשילוב עם רכיב הנקרא TEC ( אם תרצה לדעת עוד פרטים תגיד)

כמה מסובך ?? תשוטט קצת באינטרנט ותראה באתר של החברה היצרנית את הדף למשתמש ( יוזר מאניואל ) ואז תבין עד כמה לא פשוט העיניין

הכוונה ל 150 וואט היא שהיא מסוגלת להסיר ממשהו חום של כ 150 וואט ולהישאר בטמפ' קבועה מסויימת לאורך זמן ללא שינוי

קיימת אפשרות לקנות /לייצר בוק כזה שאם אני לא טועה נרקא EVAPORATOR .

זה שהטיפה נפלה ודפקה לך את המחשב זה בגלל שלא אטמת (!!!) את הרכיבים למים כמו שאמרו לך ולזה יש המון !! מדריכים באינטרנט רק צריך איפה לחפש ( אם אתה רוצה את זה גם תגיד)

מע' קירור מים טובה+ עד המעולה יכולה להיות מאוד מאוד יעילה ושקטה והשאלה היא מה התקציב ואיזה רכיבים אתה רוצה לקרר...

עוד שאלות אחויה ?

פורסם

זה לא כל כך פשוט להטיס כזה דבר במזוודה.

ואני אתמוך בבחור מעליי , TEC זה הפתרון בשבילך.

פורסם

10Q NAS :D;) 8)

וגם זה לא פשוט להעביר כזה דבר ברנטגן כי זה יראה כמו פצצצה אטומית וזה קצת מסוכן כי יש בזה לחץ של גזים +אין מי שיתן לך שירות לכזה מוצר

פורסם

TEC היא מערכת מאוד בזבזנית אנרגיה לקירור.

יש כבר ערכות טובות שלמות למשל של SWIFTECH אבל צריך עוד ספק כוח יחודי למערכת כזאת.

עדיף תתחיל להכיר קודם מערכת קירור מים ואח"כ להשדרג ל TEC...לא רצים לפני שלומדים ללכת.

WATER CHILLING - היא גם אפשרות - אם כי מעט מסורבלת.

פורסם
  • מחבר

טוב הפעם אניאענה לך כמה מפורט שאני יוכל ושאני יודע :

יש מע' קירור מים שיכולות להוריד את הטמפ' על למינוס וזאת בשילוב עם רכיב הנקרא TEC ( אם תרצה לדעת עוד פרטים תגיד)

כמה מסובך ?? תשוטט קצת באינטרנט ותראה באתר של החברה היצרנית את הדף למשתמש ( יוזר מאניואל ) ואז תבין עד כמה לא פשוט העיניין

הכוונה ל 150 וואט היא שהיא מסוגלת להסיר ממשהו חום של כ 150 וואט ולהישאר בטמפ' קבועה מסויימת לאורך זמן ללא שינוי

קיימת אפשרות לקנות /לייצר בוק כזה שאם אני לא טועה נרקא EVAPORATOR .

זה שהטיפה נפלה ודפקה לך את המחשב זה בגלל שלא אטמת (!!!) את הרכיבים למים כמו שאמרו לך ולזה יש המון !! מדריכים באינטרנט רק צריך איפה לחפש ( אם אתה רוצה את זה גם תגיד)

מע' קירור מים טובה+ עד המעולה יכולה להיות מאוד מאוד יעילה ושקטה והשאלה היא מה התקציב ואיזה רכיבים אתה רוצה לקרר...

עוד שאלות אחויה ?

אז ככה נתחיל דבר דבר...

1. קודם כול תודה על העזרה טוב לדעת שלא רקק אני עוזר לארחים אלה גם אחרים עוזרים לי חח

2.כול הרעיון של ה tec גם אני חשבתי על זה חזק מאד מאד אבל עם אני מביא רכיב tec חזק (כדי שבאמ יוריד לי את הטמפרטורות כמו שאני רוצה..) צריך הרבה דברים לקחת בחשבון והם... ספק כוח מספיק חזק מיכוון שנכון לעכשיו יש לי tt 480 w buterflay שבעיקרון הוא מספיק אבל עדיין לא מספיק בשביל tec חזק של 225 ואט לכן עם קונים דבר כזה צריך גם לקנות ספק יותץר חזק... עכשיו חוץ מזה עם אני ורצה להגיע לטמפרטורות של מינוס וכו וכו אני יצטערך שוב פעם לדאוג לכול הקטע של העבוי בדיוק כמו שדאגתי עם המערכת מיים הנוכחית שלי... ככה שעדיין לא מצאתי פיתרון לבעייה של העיבוי...

3.אני ישמח לקבל קישורים להסברים איך לאטום את הבלוק מיים שלי לחלוטין מפני עיבוי כדי שאני יהייה עם ראש שקט באמת..

4.כמו כן עם אפשר לקבל לינק לאתר שממנו אני יוכל לקנות כבר בלוק כזה מוכן מפני עיבוי במידה ואני לא יצליח להכין...

5.בקשר לתקציב חשבתי על משהו כמו 500 דולר (מיכוון שאני מיתכוון לקנות בחול)

6.המערכת קרור מיים שלי (יותר נכון הקומבינה שלי) מאד יעילה הכוונה שהיא נונת לי 15 מעלות למעבד וגם קניתי בלוק קרור לכרטיס מסך אבל אני מפחד לחבר אותו למערכת קרור מיים שלי מחשש שגם הכרטיס מסך ילך לי כפות...

בכול מקהר חברה תציאו כול מה שרק תירצו אני פתוח להצעות ..

פורסם

אתה אפילו לא מסוגל להתמודד עם עיבוי בקירור מים, אז אתה רוצה לשים קירור גז? :bash:

בשביל לאטום תוכל להשתמש בספוגים מבודדים, בדבק חם, בגומיות, באזיקונים, במה לא..

תהיה מקורי...

ותעשה בדיקת נזילה מחוץ למחשב כמה ימים לפני שאתה מכניס אותה!!!

פורסם
  • מחבר

אתה אפילו לא מסוגל להתמודד עם עיבוי בקירור מים, אז אתה רוצה לשים קירור גז? :bash:

בשביל לאטום תוכל להשתמש בספוגים מבודדים, בדבק חם, בגומיות, באזיקונים, במה לא..

תהיה מקורי...

ותעשה בדיקת נזילה מחוץ למחשב כמה ימים לפני שאתה מכניס אותה!!!

נו כך עשיתי אטמתי עם ספוגים מבודדים עם דבק חם וכו וכו ואכן הצלחתי לאטום את כול האזור של הבלוק מלמעלה ומהצדדים הבעייה היא במתחת לבלוק חתכתי את הספוג בשביל שהבלוק יגע בבלוק קרור בדיוק במידה הנכונה אבל הבעייה היא שכנס לי אוייר לבלוק מהחיבור עם המעבד וכך נוצר עיבוי ואת החיבור עם המעבד אני לא יכול לאטום ב-100 אחוז בשום מצב..

מישהו מכם מכיר מדריכים לאיטום נגד עיבוי באינטרנט עם כן אז תביאו לי לינק בבקשה...

כמו כן מערכות קרור גז גמיעות עם בלוק מיוחד שכבר אטום 100 אחוז מפני עיבוי ובגלל זה חשבתי לקנות כזה בלוק רק כדי להיות רגוע ושקט כמו שצריך במקום להיות לחוץ....

בקשר לספק אני כבר יוכל לארגן איזה קומבינה תמיד.. הבעייה העיקרית פה היא שגם עם אני מביא רכיב tec חזק וספק חזק בהתאם עדיין תהייה את הבעייה העיקרית והיא עיבוי שממנה אני פחד ורק בגלל זה אני חושב להצויא עוד כספים כדי להיות רגוע כמו שצריך...

אתם מכירים אולי בלוקי קרור מוכנים לקנייה??

או אולי אתם מכירים מדריכים למינהם שיסבירו במפורט עם תמונות וכו כוו??

תודה..

ועם אפשר אני עדיין מחכה לתשובות בקשר לשאלות אלו..

אז ככה נתחיל דבר דבר...

1. קודם כול תודה על העזרה טוב לדעת שלא רקק אני עוזר לארחים אלה גם אחרים עוזרים לי חח

2.כול הרעיון של ה tec גם אני חשבתי על זה חזק מאד מאד אבל עם אני מביא רכיב tec חזק (כדי שבאמ יוריד לי את הטמפרטורות כמו שאני רוצה..) צריך הרבה דברים לקחת בחשבון והם... ספק כוח מספיק חזק מיכוון שנכון לעכשיו יש לי tt 480 w buterflay שבעיקרון הוא מספיק אבל עדיין לא מספיק בשביל tec חזק של 225 ואט לכן עם קונים דבר כזה צריך גם לקנות ספק יותץר חזק... עכשיו חוץ מזה עם אני ורצה להגיע לטמפרטורות של מינוס וכו וכו אני יצטערך שוב פעם לדאוג לכול הקטע של העבוי בדיוק כמו שדאגתי עם המערכת מיים הנוכחית שלי... ככה שעדיין לא מצאתי פיתרון לבעייה של העיבוי...

3.אני ישמח לקבל קישורים להסברים איך לאטום את הבלוק מיים שלי לחלוטין מפני עיבוי כדי שאני יהייה עם ראש שקט באמת..

4.כמו כן עם אפשר לקבל לינק לאתר שממנו אני יוכל לקנות כבר בלוק כזה מוכן מפני עיבוי במידה ואני לא יצליח להכין...

5.בקשר לתקציב חשבתי על משהו כמו 500 דולר (מיכוון שאני מיתכוון לקנות בחול)

6.המערכת קרור מיים שלי (יותר נכון הקומבינה שלי) מאד יעילה הכוונה שהיא נונת לי 15 מעלות למעבד וגם קניתי בלוק קרור לכרטיס מסך אבל אני מפחד לחבר אותו למערכת קרור מיים שלי מחשש שגם הכרטיס מסך ילך לי כפות...

בכול מקהר חברה תציאו כול מה שרק תירצו אני פתוח להצעות ..

פורסם

תכניס את זה טוב טוב לראש: אין כזה דבר בלוק מוגן מפני עיבוי!

לעיבוי אתה צריך לדאוג בעצמך!

פורסם
  • מחבר

אוקי אז מדריכים איך אפשר לאטום כמו שצריך אפשר לקבל לינקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים