עבור לתוכן

TECH TV מת יחי G4!

Featured Replies

פורסם

מתוך כתבה בYNET מקור לא משו אבל אשר לקוות שזאת האמת

"א' מכפר-סבא, מנוי מושבע של הלוויין, התלונן על אחד הערוצים בחבילת המדע שלו. "אחת הסיבות שנרשמתי לשירותי הלוויין היתה ערוץ 'טק-טיווי', המשדר תכנים הקשורים למחשבים", הוא מספר. "אלא שמאז אפריל הערוץ מגיש רק שידורים חוזרים ותכנים ישנים. שלא כמו באופרות סבון, עולם המחשבים משתנה במהירות ולכן השידורים הישנים אינם רלוונטיים. אני וחברי, שאוהבים את הערוץ, דורשים לקבל שוב תוכניות מעודכנות ומשחקי מחשב, עם כל המגישים המוכרים והאהובים עלינו".

ביס מודים שהערוץ אכן עובר שינויים, אך הבטיחו שבקרוב יעלה במקומו ערוץ חדש, ראשון מסוגו, לגיימרים. הערוץ החדש ירכז תכנים רבים, ביניהם השקות של משחקים חדשים, טורנירים, צ'טים, גאדג'טס ועוד מידע רב בנושאי מחשבים ומשחקי מחשב. א' וחבריו מחכים, ובינתיים מתלבטים האם לדרוש זיכוי על הערוץ, לפחות עד שיתחדש."

פורסם

סוף סוף! יששש!!!

עד עכשיו בTECHTV היו תוכניות מ2003 ( :screwy:) וכל מני תוכניות זיוני שכל אנגליים שלאף אחד לא אכפת..

אולי סוף סוף יהיה מה לראות בטלוויזיה עוד פעם :yelclap:

פורסם

גם אני התלוננתי בחריפות על הערוץ, דיברתי עם נציגי הערוץ בארץ וגם לי הובטחו הבטחות מכאן עד להודעה חדשה.

נקווה באמת שיקיימו ותהיה תוכנית בשם HWzone-TV :silly:

פורסם

כן קראתי על זה בידיעות לפני שעתיים. אבל הם מדברים על זה כבר למעלה מחצי שנה, שיראו תוצאות על פני השטח יהיה על מה לדבר, בינתיים אנחנו תקועים עם חרא של ערוץ.  :pissed:

פורסם

תמיד יש זומביט בערוץ 23.. חינם לכולם

פורסם

אתם יודעים מי זה היה

זה היה

Bessmertniy

אני הייתי איתו אבל זאת לא ההודעה שהוא כתב הוא כתב הודעה מאוד דומה לזאת.

פורסם

בטח גם שם יהיה חומר מלפני שנתיים... מחשבים זה לא יין, הם לא משתבחים אם הגיל

פורסם

למי אכפת מערוץ לגיימרים זה לא מעניין לי ת ה...

אני רוצה את התוכנית שומרי מסך וכל הדברים הרציניים לחובבי המחשבים

פורסם

גם אני התלוננתי אצלם!

אבל מאיפה לכם לדעת שזה יהיה g4techtv, ולא ערוץ דפוק אחר?

בעיקרון עם זה יהיה g4techtv אז גם the Screensavers יהיה אמור להיות כלול בו כי ככה זה בארה"ב.

פורסם

תכתבו גם תלונה למגיש שמה... www.kevinrose.com

פורסם

כן אני בטוח שדווקא קווין הצנום הזה יגרום לענני תקשורת להתעורר... הוא ממש קשור לזה!

פורסם

מלחמת הרובוטים, אתגר גרוטאות (מדי פעם יש פרקים בערוצים אחרים) היו סדרות טובות..

גם הצילו עם כריס (שם משפחה מסובך) הייתה טובה. עכשיו היא סתם חרא (עדיין משדרים אותה עם המנחה החדש? הרבה זמן לא בדקתי).

ערוץ לגיימרים? כמה זמן הוא ישדר, שעתיים ביממה?

פורסם

את הצילו שידרו עם מנחה חדש עד הכניסה של G4, מאז הG4 התוכנית בכלל לא קיימת הורידו אותה לגמרי

מה שמשדרים היום בYES זה תוכניות מ2003 ותחילת 2004.

פורסם

צה אוף... דווקא נוקא אהבתי את call for help :(

אפילו אבא שלי היה רואה את התוכנית הזאת איתי למרות שלא היה לו מושג קטן במחשבים

פורסם

אם זה באמת יהיה ערוץ G4Techtv אז תהיה בו התוכנית שאני התגעגתי אליה נורא- X-Play אה זאת הייתה תוכנית טובה, ממש נהנתי לראות אותה והיא הייתה ממש מצחיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים