פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אני רוצה חברה אמינה ושתיתן גם באנדל טוב.. 3 שנים אחריות גם.... מה אתם מציעים לי ?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים 90% מהחברות הם כאלה....אם יהיו לך דגמים ספציפיים, תוכל להיכנס לאתר הרשמי של החברה, להיכנס לדף הדגם של הכרטיס, ולראות את תכולת הבאנדל שלו.
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים מחבר אמממממ לא ממש נכון... ראיתי ש XFX למשל משלבים באנדל ממש על הפנים... אבל הכרטיס שלהם מהיר ב 50HZ מהשאר בסטוק.... אז לא כולם אותו הדבר.. לכן אני שואל...אני מעדיף תגובות על ה - XFX אם משהו קנה אותו פה בארץ... ואם כן מאיזה יבואן הכי טוב לקנות ?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אמממממ לא ממש נכון... ראיתי ש XFX למשל משלבים באנדל ממש על הפנים... אבל הכרטיס שלהם מהיר ב 50HZ מהשאר בסטוק.... אז לא כולם אותו הדבר.. לכן אני שואל...אני מעדיף תגובות על ה - XFX אם משהו קנה אותו פה בארץ... ואם כן מאיזה יבואן הכי טוב לקנות ?כן הXFX בא עם שלושה משחקים: Comandos, X2-The threat ועוד משחק אחד ישן אבל הכרטיס שלהם יותר מהיר מחברות אחרות..
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים וספק של HEC 300W יספיק לי.. ?את הכרטיס מסך הזה זה בטח יכול להחזיק אבל תלוי בכל המערכת..
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים יש של ליטק ששמעתי שהוא נחמד והוא בה עם הנסיך הפרסי וספלינטר סל עם אני לא טועה 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.