עבור לתוכן

מחפש חנות חיפאית שמוכרת נגני mp3...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט)

מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?

פורסם

לפי דעתי בכל החנויות הגדולות מוכרים איזה סוג של זה (OFFICEDEPOT.CO.IL, או ב BUG וכו').. אתה יכול להתקשר ולבדוק... גם חנויות מחשב מקומויות .. קיצר כל מקום ....

פורסם
  • מחבר

בדקתי את באג ואופיס דיפו והמחירים שם בשמיים, ksp מחזיקים נ גני פלאש של iriver שהם יקרים להחריד, panda גם יקרים, ובנועה גם יקר...

למעשה אני מחפש נגנים כמו אלה שהוצגו בשני התראדים האחרים על נגני mp3 במיוחד זה של ארגוטק.

פורסם

בדקתי את באג ואופיס דיפו והמחירים שם בשמיים, ksp מחזיקים נ גני פלאש של iriver שהם יקרים להחריד, panda גם יקרים, ובנועה גם יקר...

למעשה אני מחפש נגנים כמו אלה שהוצגו בשני התראדים האחרים על נגני mp3 במיוחד זה של ארגוטק.

אוי ואבוי אין לך מושג כמה זיקר בחנויות לעומת האינטרנט.

הארגוטק 128 שלי עלה לי 350 שח בחנות מחשבים, באינטרנט הוא עולה 200 כמה התבאסתי שיצאתי פראייר, הכל בגלל שהורי לא נותנים תמספר כרטיס אשראי שלהם לשום מקום גם אם זה יהיה הדבר האחרון שהם יעשו.

קיצר מסתבר שארגוטק באינטרנט 128=200 שח. 256=300. 512= 400(!!!) ג'יגה= 700.

כאלה מציאות עוד לא היו רמת איכותו של המכשיר ביחס לכסף היא המילה האחרונה.

פורסם

כן גם אני באותו מצב ההורים לא נונתים כרטיס אשראי לא משנה מה....אני לא יודע איך להסביר להם שבאינטרנט זה זול באיזה 200 שקל מהחנויות הרגילות...

פורסם
  • מחבר

עזבו אתכם, אני במצב קשה יותר, לא נותנים לי את הכרטיס בגלל שהם חושבים שזה לא נחוץ לקנות נגן mp3...

טוב, אבל הסטנו מספיק את הדיון, אני מניח שאין לכם חנויות שמוכרות אותו הא ?

ומה עם נגנים אחרים ? יש משהו ?

פורסם

תעשה חיפוש ב ZAP, יתכן ותמצא חנויות שיש להם סניפים אמיתיים..

פורסם

http://rechtman.co.il/

ממליץ על הFOXDA FM6066

פשוט משהו לא מהעולם הזה.

פורסם
  • מחבר

יקר. מאוד יקר, מחר בבוקר אני יעשה סיבוב פה באזור לפני שאני אסע לטכניון...

נקווה למצוא משהו טוב...

פורסם

לא יקר.

נגן 256MB מצויין ב390 שקל.

רק קח בחשבון שהרדיו שלו על הפנים.

פורסם
  • מחבר

במחיר הזה אני קונה באינטרנט 512 מגה...

פורסם

אבל אתה לא קונה באינטרנט ..

פורסם
  • מחבר

לצערי, חייבת להיות חנות שמוכרת במחירים קרובים לאלה של האינטרנט...

למען האמת, מצאתי במחסני חשמל ב-300 שקל 256 מגה, אבל זה עם איזה קופון הנחה, ואני גם רוצה את ה-512...

אני אתקשר מחר לבדוק כמה עולה שם ה-512...

פורסם

תראה, הנגן שברכטמן הוא מצויין, לפחות לעומת הנגנים שמסתובבים ב300 שקל.

לי יש את הFOXDA ולחבר שלי יש את אחד הנגנים ב300 (הם כולם בדיוק אותו דבר, פשוט החברות שמות את הלוגו שלהן וזהו).

אצלי המסך יותר גדול ואיכות ההקלטה הרבה יותר טובה, גם הצליל יותר טוב אבל לא תשים לב בלי אוזניות טובות.

הנגן גם יותר קטן ויותר נוח לשימוש (גו'יסטיק לעומת הכפתורים בנגנים של ה300).

בקיצור רמה אחרת לגמרי.

ואתה גם לא קונה באינטרנט ולא נראה לי שתמצא איפשהו נגן 512 (crapy as it will be) בפחות מ500.

תאמין לי שגם 256MB יספיקו לך (אני לא מצליח למלא).

אבל שוב, הבחירה היא שלך.

פורסם

מה זה לא מצליח למלא ??? זה נגן מוזיקה.. לי יש בבית יותר מ 200GB של מוסיקה, והנגן שלי רק 5GB...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים